• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Düzenli kontrol ettiriyorum değerimi ama şimdiye kadar dr um ilaç vs vermedi sadece takip ediliyor , tamam haşhimato başlangıcı var denildi ama ileri gitmedi stabil yani, sence anti tpo 65 olmasını nasıl değerlendiriyorsun bir haşhimato hastası olarak
Bence en iyisi endokrin doktora baktır be plur ne olmuz başlangıc seninki hiç korkma ama için rahat olsun en dogrusu endokrin doktoru

Vitamin, incir,arı sütü poleni,ilaçlar yumurta desteklesin diye eklediğim gıdalar derken 8 kilo aldım 😔 Bikaç haftaya yine yumurta toplama yapacağız sonuca ulaşana kadar sanırım benim kilolar alıp başını gidecek 😞

Vitamin, incir,arı sütü poleni,ilaçlar yumurta desteklesin diye eklediğim gıdalar derken 8 kilo aldım 😔 Bikaç haftaya yine yumurta toplama yapacağız sonuca ulaşana kadar sanırım benim kilolar alıp başını gidecek 😞
Ben de hazırlık amaçlı birkaç vitamin ve macun vesaire kullanıyorum. Kaliteyi artırmak için. İnşallah işe yarar🙏🏻

Ben de hazırlık amaçlı birkaç vitamin ve macun vesaire kullanıyorum. Kaliteyi artırmak için. İnşallah işe yarar🙏🏻
Bende sabahları aç karnına arı sütü alıyorum sonrasında kahvaltı kahvaltıda süte polen karıştırıyorum çay ve kahveyi bıraktım. Yumurta çam balı avakado ceviz hayatımda yemediğim kadar yiyorum bu aralar 😀Sonrasında incir ve vitaminler gün içerisinde havuç suyu nar suyu içiyorum. Bi arkadaşım çim tozu almış onu suya karıştırıp içiyorum meyveyi sevmeyen ben meyve yiyorum bol bol vede salata brokolinin çimlenmiş halini tavsiye ediyorlar tabikii bende salatalara katıyorum.herşey kaliteli yumurta İçin çünkü bende 7 den fazlası oluşmadı son 3 topmada. Yumurta toplama sonrası taze transfer deneyeceğim dedi doktorum bu sefer inşallah tutar hayırlısıyla 🙏inşallah isteyen herkese nasip olur.

Kızlar kesinlikle yemeğime yok denecek kadar tuz kullandım baharat asla yok çay bir hafta hiç içmedim her sabah kahvaltıda ballı süt avakado bal ve ceviz (blenderden geçirilmiş) yedim kahvaltıdan hemen sonra bir incir 3 ceviz badem kuru üzüm ve kuru kayısı yedim yemek saatlerime fitil saatlerine dikkat ettim aynı saatlerde olmasına dikkat ettim öğlen ve akşam yemeklerinden sonra yarım muz elma portakal 1kivi ve bir dilim ananas yedim öğlen yemeğinden 2 saat önce bir kase yoğurt yedim ve 4 litreye yakın günlük su tükettim ve hala bu düzene devam ediyorum ☘️ben transfer için sıra beklerken orda benim gibi bekleyenlere bunları söylediğimde biri kışın soğuk olduğu için çok su içmiyorum dedi ama bu süreç çok farklı su çok önemli dedim valla içemiyorum dedi kadın şaşırdım. Rabbim güç kuvvet versin inşallah bekleyen isteyen herkesin kucağını doldursun çok dua ediyorum kimseyi mahrum etmesin inşallah 🤲🏻❤️🥰
Maşallah canım ❤️ Ne kadar özenlisin. Ben de yediğime dikkat ediyorum ama bu kadara ulaşabilsem keşke… annemde kalırken daha düzenli besleniyordum… evde o kadar düzenim yok maalesef.
Ne kadar enteresanmış bu arada anlattığın kişi, su içmek hem onca ilaç içiyorsun vücudunda onları seyreltmek lazım olur mu öyle, onca sıkıntıyı çektikten sonra gel su kısmında takıl…
Belki birileri okursa yapar bunalrı ve sebep olurum İnşallah çünkü bende bunları yapan bir arkadaşımı feyz aldım inanın yemeklerime hala damlatarak yağ koyuldu hep haşlanmış sebze fırında yemekler vs tükettim inşallah rabbim yardımcımız olsun🥰❤️😘🤲🏻☘️
Afiyet olsun bebişine bal şeker olsun yarasın ❤️❤️

Ben de aralıkta başladım ama pkos olduğumdan bekliyorum , embriyoları dondurdular transfer olacağım nasipse ocak sonu gibi :)
Hepimizin bahtı açık olsun kızlar ☺️🤲🏻
Merhabalar cnm bende 26 ocakta transfer oldum 1 tane dondurulmuş emriyo transfer ettiler ama dün 8. Günümdü dayanamayıp kan testi yaptım ve cikmadi moralim çok ama çok bozuk başım agriyo dünden beri böyle benim gibi olan varmi 12.gunde pozitif çıkan oldumu

Merhabalar cnm bende 26 ocakta transfer oldum 1 tane dondurulmuş emriyo transfer ettiler ama dün 8. Günümdü dayanamayıp kan testi yaptım ve cikmadi moralim çok ama çok bozuk başım agriyo dünden beri böyle benim gibi olan varmi 12.gunde pozitif çıkan oldumu
Canım canını sıkma sen 7 gün olduğunda kan testi yapmışsın transfer günü sayılmıyor. Embriyonun kaç günlük olduğu, tutunma zamanına göre değişebilir değerler. Rabbim gönlüne göre versin inşallah 12. günde pozitifi gör hayırlısıyla 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Merhaba...
Kaçıncı gün embriyosuydu? 8. gün çok erken ya, acele etmemek lazım keşke 2-3 gün daha bekleseydiniz.

değerin tam olarak kaç çıktı canım

Her sonucu görmeye hazırlıklıysan yap, sonucta pozıtıfsındır ama idrarda negatif görürsün yıkılırsın, ha yıkılmam dersen yap ben 8. Günü yapmıştım 2. Çizgiyi görmüştüm. 5. Gün embriyosu ise en erken 6 diyorum ama bak cıkmayabilirde varken ona göre :KK47:

İzmir bana yabancı ama acıbadem grubunun laboratuvarı cok ıyı, her yerın aynıdır dıye düşünüyorum... İstanbul da en ıyı dr lar bence acıbadem de birkaç özel medyatik olmuş tüp bebek merkezlerini saymıyorum...

İlaçları bulmak zor demişsiniz nasıl temin ettiniz
İzmir için doktor sormuşsunuz sanırım. Ben de İzmir'deyim. Aral Özbal doktorum memnun kaldım şuan transferinin 4. Günü. Kendisi titiz ve detaycı düşünürseniz görüşün isterseniz

Belirti yaşıyor musunuz peki?

Ayyyyy yerim seni bekliyorum guzel haberleri bende birazdan kese gormeye gidiyorum ben heycandan oldum dunden beri dusun uykucum ben uyuyamadim heycandan 😂😂😂
Anne olmak sanırım böyle bişey sürekli evladın için diken üstünde olmak. Önce onu düşünmek :)
Allah'ım en yakın zamanda kalp atışını duymayı da nasip etsin.
Akşam veriyoruz biz kanı, baştan beri böyle yaptığımız için öyle devam edelim dedik. Bakalım inşallah iyi olur herşey.

Kızlar ben çok pinpirikleniyorum yarın transfer var bugün çok az Bi kahverengi akıntı geldi bel ağrım ateş basmam var 😏adet olma belirtilerim var olursam iptalmi ederler transferi böyle bişey yaşayan varmı tedirginim

Canım daha erken bence yaa Allahtan umut kesilmez dur bakalım 4 gün sonra tekrarlayalım testi 🤲🏻 Mübarek 3 ayların yüzü suyu hürmetine Rabbim hepimizin yüzüne baksın 🤲🏻

Back