Yarın ikinci kanımı vericem ben de. Çok heyecanlıyım Cok merak ediyorum. Hayırlı olsuuunnnKızlar kese betahcg kaç iken görünüyor?
Bana Cumartesi günü kan sonucuna göre randevu verecekler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın ikinci kanımı vericem ben de. Çok heyecanlıyım Cok merak ediyorum. Hayırlı olsuuunnnKızlar kese betahcg kaç iken görünüyor?
Çok teşekkür ederim yağmurcum senin değerin çok güzeldi inşallah ikincisi daha iyi olacakYarın ikinci kanımı vericem ben de. Çok heyecanlıyım Cok merak ediyorum. Hayırlı olsuuunnn
Canim benim ikinci test 505 oldu ona gore bir hafta hesaplayip gel dedi suanda ben 5+4 10 gun sonra kalp atışlar için gel dedi oyle hesapla sendeKızlar kese betahcg kaç iken görünüyor?
Geçmiş olsun inşallah bir dahakine tutar aglama benim ilk transferimde tutmamisti hic aglamadim esim bile bana sunu dedi insan yalandan bile aglar cocuk istemiyormusun beni korkutuyorsun dedi ama ben kendim uzmek istemedim guzel hazirladim oyle yaptim ikici transferi cok dua ettim sende dua etCanim malesef negatif kan da çıkmadı iki gündür kendime gelemiyorum ağlamaktan ne zormuş Allah'ım yardım etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hımmm benim Cumartesi günü kaç gelir sonucum bilmiyorum ama haftaya gene cumayı bulur bu durumda.Canim benim ikinci test 505 oldu ona gore bir hafta hesaplayip gel dedi suanda ben 5+4 10 gun sonra kalp atışlar için gel dedi oyle hesapla sende
Biz seninle daha önceki yıllarda da bir formda karşılaşmıştık. Başka arkadaşlar yaptı tutanda olmuştu hatta. Ben yapmadım, gebelik oluşamayan Rahmi kabul etmeyenler yapıyor.tesekkur ederimmm saolun
Hurma poleni diye bir şey ilk defa duydum ,bir sürü şey denedim arisutu ,arı ekmeği ,propolis incir çiğ kuruyemiş avokado hacamat...neler neler denedim ama ne yumurta sayım iyi ne de yumurtalarim büyüyor. Geçen ay 2 yumurta aynı anda büyüdü (ağustostan beri tedavideyim havuz sistemi yapıyor doktorum ) ama o 2 yumurta da boş çıktıHurma poleni+impryl+procerctin women
Bunları kullanıyorum bakalım ne olcak sence 2.opu ne zman olur tedaviye ne zman başlanir
Gerçekten işe yarayan birşey ben yeni başladım ama kullananların doğal bebeği oldu buna şahitim bide egzersiz çok önemli hiç umudunu yitirme hurma poleni kullan umudumuz rabbim kendini bırakma kimse bırakmasın tek yumurta yetiyor az yumurtam var die üzülme olanı rabbim kaliteli etsin bize yeter..MFK yöntemini biliyormusn hurma poleni ile MFK kullanHurma poleni diye bir şey ilk defa duydum ,bir sürü şey denedim arisutu ,arı ekmeği ,propolis incir çiğ kuruyemiş avokado hacamat...neler neler denedim ama ne yumurta sayım iyi ne de yumurtalarim büyüyor. Geçen ay 2 yumurta aynı anda büyüdü (ağustostan beri tedavideyim havuz sistemi yapıyor doktorum ) ama o 2 yumurta da boş çıktı
Denediklerime ara verdim sanki sonuç almiyormusun gibi geldiği için vitamin folik asit bile içemiyorum düzenli
Bu hurma poleni gerçekten işe yarayan bir şey mi bir de onu mu denesem ?
Rabbim şifa versin nane yağı kokla üzülme olursada rabbimden olmazsa da ...vazgeçmeden herzamn umutla duayla inanarak devam edecegizMerhaba kizlar, bende 28 ocakta transferimi oldum... Bugün 6. Günümüz. Dünden bu yana şiddetli basım ağrıyor benim bilindik regl öncesi olan ağrılarım gibi çok tedirginim ... Hem düşünmekten hemde baş ağrısindan bitkin düştüm... Başına gelen varmı?
İkinci transfer hemen geçiliyor mu peki siizn sonuçlandı mi yarin doktorla görüşmem var hayırlısı olsun ne diyim canim dondurulmuş yumurtam halen var acaba ikinci de fiyatlandirma nasıl oluoGeçmiş olsun inşallah bir dahakine tutar aglama benim ilk transferimde tutmamisti hic aglamadim esim bile bana sunu dedi insan yalandan bile aglar cocuk istemiyormusun beni korkutuyorsun dedi ama ben kendim uzmek istemedim guzel hazirladim oyle yaptim ikici transferi cok dua ettim sende dua et
Amin inşallah canımmm hepimizin bebişlerine yarasın yediğimiz içtiğimi ilaçlarımızMaşallah canım Ne kadar özenlisin. Ben de yediğime dikkat ediyorum ama bu kadara ulaşabilsem keşke… annemde kalırken daha düzenli besleniyordum… evde o kadar düzenim yok maalesef.
Ne kadar enteresanmış bu arada anlattığın kişi, su içmek hem onca ilaç içiyorsun vücudunda onları seyreltmek lazım olur mu öyle, onca sıkıntıyı çektikten sonra gel su kısmında takıl…
Afiyet olsun bebişine bal şeker olsun yarasın
Çok erken yapmışsın ben 9. Günde yaptım çıkmadı 11. Gün çıktı lütfen takma kafana herşeyinle tedavini sürdür ve bebişlerinle konuşMerhabalar cnm bende 26 ocakta transfer oldum 1 tane dondurulmuş emriyo transfer ettiler ama dün 8. Günümdü dayanamayıp kan testi yaptım ve cikmadi moralim çok ama çok bozuk başım agriyo dünden beri böyle benim gibi olan varmi 12.gunde pozitif çıkan oldumu
MFK yöntemi nedir ?Gerçekten işe yarayan birşey ben yeni başladım ama kullananların doğal bebeği oldu buna şahitim bide egzersiz çok önemli hiç umudunu yitirme hurma poleni kullan umudumuz rabbim kendini bırakma kimse bırakmasın tek yumurta yetiyor az yumurtam var die üzülme olanı rabbim kaliteli etsin bize yeter..MFK yöntemini biliyormusn hurma poleni ile MFK kullan
Benim doktorum uyguladı banaEMBRIYO YAPISTIRICI kullanan var mı aranızda acaba kızlar kullanan varsa eger faydasınız gordunuz mu
Çok çok çok sevindim yaaaaaaArkadaşlar sonucum çıktı: 122 45ti, yükselmiş çok sevinçliyim şükürler olsun
Maşallah canımBende bugun keseyi gordum duygulandim
Benim 2. Kan sonucundan tam bir hafta sonra gel dediler önümüzdeki salı gidiyorum bende inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah'ım amin Rabbim herkesinkini bağışlasın bizimle olsunlar sağlıkla doğsunlarKızlar kese betahcg kaç iken görünüyor?
Kızlar bende araştırıyorum istagrama yaz MFK diye doktor kendi adını vermiş KK da topicte var doğal gebelik taraftarı bı doktor ve çok güzel gebelikler olusuyorMFK yöntemi nedir ?
Ben gecen cuma kimyasal oldum yarın dondurulmuşlarım için ilk muayeneme gidicem bakalım nasıl ilerlicez doğal transfer yapacak dr um... fiyata gelince sadece 3700 transfer ücreti vereceğim...İkinci transfer hemen geçiliyor mu peki siizn sonuçlandı mi yarin doktorla görüşmem var hayırlısı olsun ne diyim canim dondurulmuş yumurtam halen var acaba ikinci de fiyatlandirma nasıl oluo
Aaaa anlatsana biraz canım ya, ben yarın konuşacaktım doktorumla, önceki görüşmede önermiştim konuşalım bunu demişti.... Ne kadar ücret ödedin bi de pozitifini buna mı bağlıyorsun :)))Benim doktorum uyguladı bana