• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Canim malesef negatif kan da çıkmadı 😓iki gündür kendime gelemiyorum ağlamaktan ne zormuş Allah'ım yardım etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah
Geçmiş olsun inşallah bir dahakine tutar aglama benim ilk transferimde tutmamisti hic aglamadim esim bile bana sunu dedi insan yalandan bile aglar cocuk istemiyormusun beni korkutuyorsun dedi ama ben kendim uzmek istemedim guzel hazirladim oyle yaptim ikici transferi cok dua ettim sende dua et 🙏🙏🙏🙏

Hurma poleni+impryl+procerctin women
Bunları kullanıyorum bakalım ne olcak sence 2.opu ne zman olur tedaviye ne zman başlanir
Hurma poleni diye bir şey ilk defa duydum ,bir sürü şey denedim arisutu ,arı ekmeği ,propolis incir çiğ kuruyemiş avokado hacamat...neler neler denedim ama ne yumurta sayım iyi ne de yumurtalarim büyüyor. Geçen ay 2 yumurta aynı anda büyüdü (ağustostan beri tedavideyim havuz sistemi yapıyor doktorum ) ama o 2 yumurta da boş çıktı 😔
Denediklerime ara verdim sanki sonuç almiyormusun gibi geldiği için vitamin folik asit bile içemiyorum düzenli 😔
Bu hurma poleni gerçekten işe yarayan bir şey mi bir de onu mu denesem ?

Hurma poleni diye bir şey ilk defa duydum ,bir sürü şey denedim arisutu ,arı ekmeği ,propolis incir çiğ kuruyemiş avokado hacamat...neler neler denedim ama ne yumurta sayım iyi ne de yumurtalarim büyüyor. Geçen ay 2 yumurta aynı anda büyüdü (ağustostan beri tedavideyim havuz sistemi yapıyor doktorum ) ama o 2 yumurta da boş çıktı 😔
Denediklerime ara verdim sanki sonuç almiyormusun gibi geldiği için vitamin folik asit bile içemiyorum düzenli 😔
Bu hurma poleni gerçekten işe yarayan bir şey mi bir de onu mu denesem ?
Gerçekten işe yarayan birşey ben yeni başladım ama kullananların doğal bebeği oldu buna şahitim bide egzersiz çok önemli hiç umudunu yitirme hurma poleni kullan umudumuz rabbim kendini bırakma kimse bırakmasın tek yumurta yetiyor az yumurtam var die üzülme olanı rabbim kaliteli etsin bize yeter..MFK yöntemini biliyormusn hurma poleni ile MFK kullan

Merhaba kizlar, bende 28 ocakta transferimi oldum... Bugün 6. Günümüz. Dünden bu yana şiddetli basım ağrıyor :( benim bilindik regl öncesi olan ağrılarım gibi çok tedirginim ... :( Hem düşünmekten hemde baş ağrısindan bitkin düştüm... Başına gelen varmı?

Merhaba kizlar, bende 28 ocakta transferimi oldum... Bugün 6. Günümüz. Dünden bu yana şiddetli basım ağrıyor :KK43: benim bilindik regl öncesi olan ağrılarım gibi çok tedirginim ... :KK43: Hem düşünmekten hemde baş ağrısindan bitkin düştüm... Başına gelen varmı?
Rabbim şifa versin nane yağı kokla üzülme olursada rabbimden olmazsa da ...vazgeçmeden herzamn umutla duayla inanarak devam edecegiz

Geçmiş olsun inşallah bir dahakine tutar aglama benim ilk transferimde tutmamisti hic aglamadim esim bile bana sunu dedi insan yalandan bile aglar cocuk istemiyormusun beni korkutuyorsun dedi ama ben kendim uzmek istemedim guzel hazirladim oyle yaptim ikici transferi cok dua ettim sende dua et 🙏🙏🙏🙏
İkinci transfer hemen geçiliyor mu peki siizn sonuçlandı mi yarin doktorla görüşmem var hayırlısı olsun ne diyim canim🤲 dondurulmuş yumurtam halen var acaba ikinci de fiyatlandirma nasıl oluo

Maşallah canım ❤️ Ne kadar özenlisin. Ben de yediğime dikkat ediyorum ama bu kadara ulaşabilsem keşke… annemde kalırken daha düzenli besleniyordum… evde o kadar düzenim yok maalesef.
Ne kadar enteresanmış bu arada anlattığın kişi, su içmek hem onca ilaç içiyorsun vücudunda onları seyreltmek lazım olur mu öyle, onca sıkıntıyı çektikten sonra gel su kısmında takıl…

Afiyet olsun bebişine bal şeker olsun yarasın ❤️❤️
❤️🥰😘😍☘️ Amin inşallah canımmm hepimizin bebişlerine yarasın yediğimiz içtiğimi ilaçlarımız 🤲🏻😇

Merhabalar cnm bende 26 ocakta transfer oldum 1 tane dondurulmuş emriyo transfer ettiler ama dün 8. Günümdü dayanamayıp kan testi yaptım ve cikmadi moralim çok ama çok bozuk başım agriyo dünden beri böyle benim gibi olan varmi 12.gunde pozitif çıkan oldumu
Çok erken yapmışsın ben 9. Günde yaptım çıkmadı 11. Gün çıktı lütfen takma kafana herşeyinle tedavini sürdür ve bebişlerinle konuş❤️

Gerçekten işe yarayan birşey ben yeni başladım ama kullananların doğal bebeği oldu buna şahitim bide egzersiz çok önemli hiç umudunu yitirme hurma poleni kullan umudumuz rabbim kendini bırakma kimse bırakmasın tek yumurta yetiyor az yumurtam var die üzülme olanı rabbim kaliteli etsin bize yeter..MFK yöntemini biliyormusn hurma poleni ile MFK kullan
MFK yöntemi nedir ?

Kızlar kese betahcg kaç iken görünüyor?
Bana Cumartesi günü kan sonucuna göre randevu verecekler.
Benim 2. Kan sonucundan tam bir hafta sonra gel dediler önümüzdeki salı gidiyorum bende inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah'ım amin🤲🏻🥰😇☘️ Rabbim herkesinkini bağışlasın bizimle olsunlar sağlıkla doğsunlar

İkinci transfer hemen geçiliyor mu peki siizn sonuçlandı mi yarin doktorla görüşmem var hayırlısı olsun ne diyim canim🤲 dondurulmuş yumurtam halen var acaba ikinci de fiyatlandirma nasıl oluo
Ben gecen cuma kimyasal oldum yarın dondurulmuşlarım için ilk muayeneme gidicem bakalım nasıl ilerlicez doğal transfer yapacak dr um... fiyata gelince sadece 3700 transfer ücreti vereceğim...
Benim doktorum uyguladı bana 😇🥰🤲🏻
Aaaa anlatsana biraz canım ya, ben yarın konuşacaktım doktorumla, önceki görüşmede önermiştim konuşalım bunu demişti.... Ne kadar ücret ödedin bi de pozitifini buna mı bağlıyorsun :)))

Back