• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Anne olmak sanırım böyle bişey sürekli evladın için diken üstünde olmak. Önce onu düşünmek :)
Allah'ım en yakın zamanda kalp atışını duymayı da nasip etsin.
Akşam veriyoruz biz kanı, baştan beri böyle yaptığımız için öyle devam edelim dedik. Bakalım inşallah iyi olur herşey.
Aminnn en iyisi yapiyorsun ayni saatte kan ver 🙏🙏

Adetim başladı bide bugün
Yaa ben zaten hiç anlamadım bu taze transferi canım hani okadar ilaç hormon iğne kullaniliyo rahim sen bı dinlenmen lazım sonuçta anlamadım hiç benim opunun 6 günü şiddetli adetim başladı yani asla taze olamazdım zaten

Adetim başladı bide bugün

Yaa ben zaten hiç anlamadım bu taze transferi canım hani okadar ilaç hormon iğne kullaniliyo rahim sen bı dinlenmen lazım sonuçta anlamadım hiç benim opunun 6 günü şiddetli adetim başladı yani asla taze olamazdım zaten
Adet olduktan sonra 6. Günü gel dedi bana dr um doğal transfer ıcın ilaç vs kullanmayacağım basarı daha yüksek oluyor dedı, vardır bence bir bildikleri, yarın gideceğim işte bakalım....

Canım adetim başladı demişsin ilaç kullanmıyormuydun nasıl başladı hemen, bana cunku ılacları kes Bı kac gune olursun demıstı, ne düşünüyorsun dr cagardı mı? Bu arada moralini sakın bozma 5 umudun daha beklıyor senı...

Adet olduktan sonra 6. Günü gel dedi bana dr um doğal transfer ıcın ilaç vs kullanmayacağım basarı daha yüksek oluyor dedı, vardır bence bir bildikleri, yarın gideceğim işte bakalım....

Canım adetim başladı demişsin ilaç kullanmıyormuydun nasıl başladı hemen, bana cunku ılacları kes Bı kac gune olursun demıstı, ne düşünüyorsun dr cagardı mı? Bu arada moralini sakın bozma 5 umudun daha beklıyor senı...

Diğerleri dondurulmuş olduğu için bunu taze denedi ama bilmiyorum valla kafam çok karıştı

Estrofem hap birde fitil kullanıyordum evet bende şaşırdım nasıl oldu

Back