- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 133
- 32
Hadi hayırlısı bekliyoruzKızlar bugün test günüm kan verdim bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı bekliyoruzKızlar bugün test günüm kan verdim bekliyorum
Ölecem heyecandan resmenHadi hayırlısı bekliyoruz
Cok tatli heycanÖlecem heyecandan resmen
Aminnn en iyisi yapiyorsun ayni saatte kan verAnne olmak sanırım böyle bişey sürekli evladın için diken üstünde olmak. Önce onu düşünmek :)
Allah'ım en yakın zamanda kalp atışını duymayı da nasip etsin.
Akşam veriyoruz biz kanı, baştan beri böyle yaptığımız için öyle devam edelim dedik. Bakalım inşallah iyi olur herşey.
Yaaaaaa uzulme benimde daha once negatif var dondurulmus embriyo var mi senin kacinci denemen cnm??Maalesef negatif
5 adet 5. Gün embriyom var bu 3. Denemem maalesefYaaaaaa uzulme benimde daha once negatif var dondurulmus embriyo var mi senin kacinci denemen cnm??
Off canım hiç üzülme çok şükür bekleyen emriyolarin var adetle hemen başlarsin5 adet 5. Gün embriyom var bu 3. Denemem maalesef
Adetim başladı bide bugünOff canım hiç üzülme çok şükür bekleyen emriyolarin var adetle hemen başlarsin
Cok guzel hazir oldugunda hemen sadece transfer olursun masallah onara umut bagla olcak insallah5 adet 5. Gün embriyom var bu 3. Denemem maalesef
Yaa ben zaten hiç anlamadım bu taze transferi canım hani okadar ilaç hormon iğne kullaniliyo rahim sen bı dinlenmen lazım sonuçta anlamadım hiç benim opunun 6 günü şiddetli adetim başladı yani asla taze olamazdım zatenAdetim başladı bide bugün
Adetim başladı bide bugün
Adet olduktan sonra 6. Günü gel dedi bana dr um doğal transfer ıcın ilaç vs kullanmayacağım basarı daha yüksek oluyor dedı, vardır bence bir bildikleri, yarın gideceğim işte bakalım....Yaa ben zaten hiç anlamadım bu taze transferi canım hani okadar ilaç hormon iğne kullaniliyo rahim sen bı dinlenmen lazım sonuçta anlamadım hiç benim opunun 6 günü şiddetli adetim başladı yani asla taze olamazdım zaten
Adet olduktan sonra 6. Günü gel dedi bana dr um doğal transfer ıcın ilaç vs kullanmayacağım basarı daha yüksek oluyor dedı, vardır bence bir bildikleri, yarın gideceğim işte bakalım....
Canım adetim başladı demişsin ilaç kullanmıyormuydun nasıl başladı hemen, bana cunku ılacları kes Bı kac gune olursun demıstı, ne düşünüyorsun dr cagardı mı? Bu arada moralini sakın bozma 5 umudun daha beklıyor senı...
Canim senin sonucun ne olduHayırlı olsun canim inşallah..bende dayanamayıp 7.gun idrarda yaptim ama kan nda çıkana kadar kimseye demedim ayin ikisi tahlil günüm
Diğerleri dondurulmuş olduğu için bunu taze denedi ama bilmiyorum valla kafam çok karıştıYaa ben zaten hiç anlamadım bu taze transferi canım hani okadar ilaç hormon iğne kullaniliyo rahim sen bı dinlenmen lazım sonuçta anlamadım hiç benim opunun 6 günü şiddetli adetim başladı yani asla taze olamazdım zaten
Estrofem hap birde fitil kullanıyordum evet bende şaşırdım nasıl olduAdet olduktan sonra 6. Günü gel dedi bana dr um doğal transfer ıcın ilaç vs kullanmayacağım basarı daha yüksek oluyor dedı, vardır bence bir bildikleri, yarın gideceğim işte bakalım....
Canım adetim başladı demişsin ilaç kullanmıyormuydun nasıl başladı hemen, bana cunku ılacları kes Bı kac gune olursun demıstı, ne düşünüyorsun dr cagardı mı? Bu arada moralini sakın bozma 5 umudun daha beklıyor senı...
Hayırlı olsun canım çok sevindimArkadaşlar sonucum çıktı: 122 45ti, yükselmiş çok sevinçliyim şükürler olsun