Bence en iyisi endokrin doktora baktır be plur ne olmuz başlangıc seninki hiç korkma ama için rahat olsun en dogrusu endokrin doktoruDüzenli kontrol ettiriyorum değerimi ama şimdiye kadar dr um ilaç vs vermedi sadece takip ediliyor , tamam haşhimato başlangıcı var denildi ama ileri gitmedi stabil yani, sence anti tpo 65 olmasını nasıl değerlendiriyorsun bir haşhimato hastası olarak
Ben de hazırlık amaçlı birkaç vitamin ve macun vesaire kullanıyorum. Kaliteyi artırmak için. İnşallah işe yararVitamin, incir,arı sütü poleni,ilaçlar yumurta desteklesin diye eklediğim gıdalar derken 8 kilo aldımBikaç haftaya yine yumurta toplama yapacağız sonuca ulaşana kadar sanırım benim kilolar alıp başını gidecek
Bende sabahları aç karnına arı sütü alıyorum sonrasında kahvaltı kahvaltıda süte polen karıştırıyorum çay ve kahveyi bıraktım. Yumurta çam balı avakado ceviz hayatımda yemediğim kadar yiyorum bu aralarBen de hazırlık amaçlı birkaç vitamin ve macun vesaire kullanıyorum. Kaliteyi artırmak için. İnşallah işe yarar
Maşallah canımKızlar kesinlikle yemeğime yok denecek kadar tuz kullandım baharat asla yok çay bir hafta hiç içmedim her sabah kahvaltıda ballı süt avakado bal ve ceviz (blenderden geçirilmiş) yedim kahvaltıdan hemen sonra bir incir 3 ceviz badem kuru üzüm ve kuru kayısı yedim yemek saatlerime fitil saatlerine dikkat ettim aynı saatlerde olmasına dikkat ettim öğlen ve akşam yemeklerinden sonra yarım muz elma portakal 1kivi ve bir dilim ananas yedim öğlen yemeğinden 2 saat önce bir kase yoğurt yedim ve 4 litreye yakın günlük su tükettim ve hala bu düzene devam ediyorumben transfer için sıra beklerken orda benim gibi bekleyenlere bunları söylediğimde biri kışın soğuk olduğu için çok su içmiyorum dedi ama bu süreç çok farklı su çok önemli dedim valla içemiyorum dedi kadın şaşırdım. Rabbim güç kuvvet versin inşallah bekleyen isteyen herkesin kucağını doldursun çok dua ediyorum kimseyi mahrum etmesin inşallah
Afiyet olsun bebişine bal şeker olsun yarasınBelki birileri okursa yapar bunalrı ve sebep olurum İnşallah çünkü bende bunları yapan bir arkadaşımı feyz aldım inanın yemeklerime hala damlatarak yağ koyuldu hep haşlanmış sebze fırında yemekler vs tükettim inşallah rabbim yardımcımız olsun
Merhabalar cnm bende 26 ocakta transfer oldum 1 tane dondurulmuş emriyo transfer ettiler ama dün 8. Günümdü dayanamayıp kan testi yaptım ve cikmadi moralim çok ama çok bozuk başım agriyo dünden beri böyle benim gibi olan varmi 12.gunde pozitif çıkan oldumuBen de aralıkta başladım ama pkos olduğumdan bekliyorum , embriyoları dondurdular transfer olacağım nasipse ocak sonu gibi :)
Hepimizin bahtı açık olsun kızlar
Canım canını sıkma sen 7 gün olduğunda kan testi yapmışsın transfer günü sayılmıyor. Embriyonun kaç günlük olduğu, tutunma zamanına göre değişebilir değerler. Rabbim gönlüne göre versin inşallah 12. günde pozitifi gör hayırlısıylaMerhabalar cnm bende 26 ocakta transfer oldum 1 tane dondurulmuş emriyo transfer ettiler ama dün 8. Günümdü dayanamayıp kan testi yaptım ve cikmadi moralim çok ama çok bozuk başım agriyo dünden beri böyle benim gibi olan varmi 12.gunde pozitif çıkan oldumu
Merhaba...Merhabalar cnm bende 26 ocakta transfer oldum 1 tane dondurulmuş emriyo transfer ettiler ama dün 8. Günümdü dayanamayıp kan testi yaptım ve cikmadi moralim çok ama çok bozuk başım agriyo dünden beri böyle benim gibi olan varmi 12.gunde pozitif çıkan oldumu
değerin tam olarak kaç çıktı canımMerhabalar cnm bende 26 ocakta transfer oldum 1 tane dondurulmuş emriyo transfer ettiler ama dün 8. Günümdü dayanamayıp kan testi yaptım ve cikmadi moralim çok ama çok bozuk başım agriyo dünden beri böyle benim gibi olan varmi 12.gunde pozitif çıkan oldumu
Sanada canimHerkese mutlu hayırlı bir gün diliyorumGünaydın
S
Sanada canim
Her sonucu görmeye hazırlıklıysan yap, sonucta pozıtıfsındır ama idrarda negatif görürsün yıkılırsın, ha yıkılmam dersen yap ben 8. Günü yapmıştım 2. Çizgiyi görmüştüm. 5. Gün embriyosu ise en erken 6 diyorum ama bak cıkmayabilirde varken ona göre
İzmir bana yabancı ama acıbadem grubunun laboratuvarı cok ıyı, her yerın aynıdır dıye düşünüyorum... İstanbul da en ıyı dr lar bence acıbadem de birkaç özel medyatik olmuş tüp bebek merkezlerini saymıyorum...
İzmir için doktor sormuşsunuz sanırım. Ben de İzmir'deyim. Aral Özbal doktorum memnun kaldım şuan transferinin 4. Günü. Kendisi titiz ve detaycı düşünürseniz görüşün istersenizİlaçları bulmak zor demişsiniz nasıl temin ettiniz
Belirti yaşıyor musunuz peki?Merhabalar cnm bende 26 ocakta transfer oldum 1 tane dondurulmuş emriyo transfer ettiler ama dün 8. Günümdü dayanamayıp kan testi yaptım ve cikmadi moralim çok ama çok bozuk başım agriyo dünden beri böyle benim gibi olan varmi 12.gunde pozitif çıkan oldumu
Ayyyyy yerim seni bekliyorum guzel haberleri bende birazdan kese gormeye gidiyorum ben heycandan oldum dunden beri dusun uykucum ben uyuyamadim heycandan
Akşam gene kana gidicez heyecan stres beklentiler karışık bir gün bugün
Anne olmak sanırım böyle bişey sürekli evladın için diken üstünde olmak. Önce onu düşünmek :)Ayyyyy yerim seni bekliyorum guzel haberleri bende birazdan kese gormeye gidiyorum ben heycandan oldum dunden beri dusun uykucum ben uyuyamadim heycandan
Tebrik ederim hadi gözünüz aydın darısı başımızaDün aile hekiminde verdiğim kan sonucu e nabıza hala düşmedi doktoru aradım 28 demişti bugün yeniden kan verdim 70 çıktı 7. Günüm çok şükür
Canım daha erken bence yaa Allahtan umut kesilmez dur bakalım 4 gün sonra tekrarlayalım testiMerhabalar cnm bende 26 ocakta transfer oldum 1 tane dondurulmuş emriyo transfer ettiler ama dün 8. Günümdü dayanamayıp kan testi yaptım ve cikmadi moralim çok ama çok bozuk başım agriyo dünden beri böyle benim gibi olan varmi 12.gunde pozitif çıkan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?