Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Rahim dinlendirme oluyor. Opu dan sonraki 2.adetinle beraber transfer süreci başlıyo rahimin yeterli kalınlığa gelmesi için. Hemen hemen 2ayı buluyor yani
Benim opudan 6 gün sonra transferim, beta sonucum kimyasal olunca ve dondurulmuşlarım da olduğundan adetin 6. Günü başlıyoruz dedi benim doktorum o yüzden sordum, cuma günü beta sonucumu aldım sonrakı cuma yanı 2 gün sonra işlemlerim devam ara vermek yok bizde...
Ben topiğin başında ilk test yapanlara şu dilekte bulundum siz pozitif olacaksınız bizide çekeceksiniz dedim inşallah öyle de olacak bi yere ayrılmayın
Ben negatif oldum ama inanın sizin her yeni haberinizle heyecanlanıyorum ve seviniyorum, bi yere gitmiyoruz takipteyiz

Kızlarrrrr, ben şimdi testlerimi inceledim de bende haşhimato başlangıcı vardı. Anti Tpo Değerim 65 çıkmış birazcık yüksek. Tsh t3 t4 de sıkıntı yok, acaba bunun başlı başına düşük hamile kalkmama falan filan etkisi var mı ya da bu konuda tecrübesi olan var mı, dr nun bu konu hakkında açıklamada bulunan bi arkadaşş, google da sağlıklı bısı bulamadım gerci cuma günü de sorucam ama....

Bende hashimato hastasiyim ilac aldıgın surecte problem olmuyor bebek tutmadan once evet dusuk sebebi olabilir dite okudum ama bebek tuttuktan sonra ilacın dogru dozu almak gerekir bebeğin iqsu soz konusu cunku doktor sana ne ilac verirse dugeu duzgun kullan hiç bir sıkıntı olmayacak

Evet yapmiycam test dedim ama dürtüyor
Her sonucu görmeye hazırlıklıysan yap, sonucta pozıtıfsındır ama idrarda negatif görürsün yıkılırsın, ha yıkılmam dersen yap ben 8. Günü yapmıştım 2. Çizgiyi görmüştüm. 5. Gün embriyosu ise en erken 6 diyorum ama bak cıkmayabilirde varken ona göre
pozitifi alanlara hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Diğer herkesin de pozitifi görmesi dileğiyle Ben de 6.tüp tedavime başlicam İzmir’de önerebileceğiniz doktor var mı. Bu ay başlicam allah izin verirse
İzmir bana yabancı ama acıbadem grubunun laboratuvarı cok ıyı, her yerın aynıdır dıye düşünüyorum... İstanbul da en ıyı dr lar bence acıbadem de birkaç özel medyatik olmuş tüp bebek merkezlerini saymıyorum...

Düzenli kontrol ettiriyorum değerimi ama şimdiye kadar dr um ilaç vs vermedi sadece takip ediliyor , tamam haşhimato başlangıcı var denildi ama ileri gitmedi stabil yani, sence anti tpo 65 olmasını nasıl değerlendiriyorsun bir haşhimato hastası olarak

İnşaallah dondurulmuş yumurtan vardır yoksa da vazgeçme biraz ara ver kafanı topla ve daha inatla başla lütfen Rabbim İnşallah en doğru zamanda en güzel şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar kesinlikle yemeğime yok denecek kadar tuz kullandım baharat asla yok çay bir hafta hiç içmedim her sabah kahvaltıda ballı süt avakado bal ve ceviz (blenderden geçirilmiş) yedim kahvaltıdan hemen sonra bir incir 3 ceviz badem kuru üzüm ve kuru kayısı yedim yemek saatlerime fitil saatlerine dikkat ettim aynı saatlerde olmasına dikkat ettim öğlen ve akşam yemeklerinden sonra yarım muz elma portakal 1kivi ve bir dilim ananas yedim öğlen yemeğinden 2 saat önce bir kase yoğurt yedim ve 4 litreye yakın günlük su tükettim ve hala bu düzene devam ediyorum ben transfer için sıra beklerken orda benim gibi bekleyenlere bunları söylediğimde biri kışın soğuk olduğu için çok su içmiyorum dedi ama bu süreç çok farklı su çok önemli dedim valla içemiyorum dedi kadın şaşırdım. Rabbim güç kuvvet versin inşallah bekleyen isteyen herkesin kucağını doldursun çok dua ediyorum kimseyi mahrum etmesin inşallah

İnşaallah dondurulmuş yumurtan vardır yoksa da vazgeçme biraz ara ver kafanı topla ve daha inatla başla lütfen Rabbim İnşallah en doğru zamanda en güzel şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Var canım var, 2 yawrum beni bekliyor, cuma günü ziyarete gidicem onları teyzesi. O soğukta bırakırmıyım onları, inşallah hemen ısıtıcam alıcam onları ordan

Var canım var, 2 yawrum beni bekliyor, cuma günü ziyarete gidicem onları teyzesi. O soğukta bırakırmıyım onları, inşallah hemen ısıtıcam alıcam onları ordan
Maşallah böyle pozitif olmalısın kesinlikle yavruların transfer edilir edilmez ekrana bak ve onlarla konuş bana iyi tutunun de ben transferden önce 4444 tane Tefriciye duası okutturdum Allah razı olsun okuyanlardan ve pozitifi görene kadar yataktaydım açıkçası günlük hafif yürüyüşler yaptım ama asla yemek vs bişey yapmadım annemler kardeşlerim yanımda kaldılar sağolsunlar bir haftam bitince 2 günde bir dışarda 15 dk yavaş yürüyüş yapıp eve geldim ananas tutunma evresinde çok önemlidir ama bir haftadan sonra ananas tüketmedim tutunmadan sonra iyi olmadığını okumuştum evet yemek yeme içme alışkanlığım çok aşırı değişti ama gün içinde hep annemlerle güzel şeylerden konuştuk çok bebek konusunu açmadılar bende fazla düşünmedim internetten ata Demirer ve Cem Yılmaz'ın stand up şovlarını izledim filmler izledim bi şarkı buldum bebeğimle şarkımız olsun dedim bi defter tuttum yumurta toplamadan transfere kadar tüm süreçlerdeki gelişmelerde bebeklerimle konuştum o defterde kitap zaten okuyordum ve bu süreçte de kitap çok iyi geliyor bi kez çok daraldım 9. Gün acele edip evde test yaptım negatig çıktı diye sonra Meryem suresi oku dedi bi arkadaş gerçekten okuyunca rahatladım sana çok dua edeceğim lütfen sende dikkat et inşallah güzelliğin seni bulacak sen ona git o gelmiyorsa sen tut elinden bak seni nasıl bırakmayacak göreceksin inşallah

Ne kadar güzel yazmışsın, yüreğinin güzelliği cümlelerine dökülmüş,Allah razı olsun canım her ne muradın varsa inşallah hepsi gerçekleşsin

Ne kadar güzel yazmışsın, yüreğinin güzelliği cümlelerine dökülmüş,Allah razı olsun canım her ne muradın varsa inşallah hepsi gerçekleşsin
Belki birileri okursa yapar bunalrı ve sebep olurum İnşallah çünkü bende bunları yapan bir arkadaşımı feyz aldım inanın yemeklerime hala damlatarak yağ koyuldu hep haşlanmış sebze fırında yemekler vs tükettim inşallah rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…