masalhh kız ne güzel haberler bunlar
Çok sağolun kızlar bu kadar çıkmasını bende beklemiyordum inşallah bu şekilde devam eder.Super maşallah cok guzel cıktı değerin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
masalhh kız ne güzel haberler bunlar
Çok sağolun kızlar bu kadar çıkmasını bende beklemiyordum inşallah bu şekilde devam eder.Super maşallah cok guzel cıktı değerin
Çok sevindim maşallahKızlar benim bugün tranferimin 8. günü 5. gün dondurulmuş embriyo, ilk tedavim, cuma günü test günüm ancak dayanamadım bugün kan testi verdim değer 161,5 cuma günü tekrar kan vereceğim inşallah artarak devam eder. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İdrar testleri yanıltıcı olabildiğinden kan testi vermeyi tercih ettim.
darısı bekleyenlere inşallah canımÇok sevindim maşallah
Cevabınız için teşekkür ederiz. Kaçıncı gün embriyosu kendiside bilmiyor maalesef. Kan sonucu yarın çıkacak umarım pozitiftir3. Gün embriyosu ise 12. Günde kanda 5. Gün ise 10. günde kanda çıkar. Evde idrar testinde çıkmaması gayet normal, moral bozmayın pozitif düşünün
Canım harika tebrik ederimKızlar benim bugün tranferimin 8. günü 5. gün dondurulmuş embriyo, ilk tedavim, cuma günü test günüm ancak dayanamadım bugün kan testi verdim değer 161,5 cuma günü tekrar kan vereceğim inşallah artarak devam eder. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İdrar testleri yanıltıcı olabildiğinden kan testi vermeyi tercih ettim.
Sağol canımCanım harika tebrik ederim
Kizz dur biz onların sayesinde umutlarımız yeniden yeşeriyorrMaysa burası hamişlerle doldu kendimize yeni bi topic mi açsak
Ben hiç aşılama olmadım direk tüp bebeğe başlattılarCanım aşılama olduysan aynı onun gibi transfer
Güzel haberler alman dileğiyle sonucu bekliyoruz burdaTransfer saatinden bi saat önce su içmeye başlıyorsunuz bi buçuk litre kadar su içmeniz isteniyor. Transfer için gelip sizi alıyorlar opu işlemi gibi yatıyorsunuz sıkışıklığınız kontrol ediliyor ultrasyonla. Ekranda siz de izleyebiliyorsunuz . Hemşire yeterli mi değil mi onun bilgisini veriyor doktor da sıkışıklığın yeterli olduğunu onaylarsa “hazırız” diyor ve içerden bebeğiniz geliyor doktora veriliyor ve doktor yavaşça rahminize bırakıyor her anını izleyebiliyorsunuz. Ağrı yok acı yok olsa da o an umursamazsınız mucize bişey çünkü. Sonra ayağa kalkmadan odanıza götürüyorlar sedye ile. Ben çok sıkışıktım 10 dk sonra tuvalete gittim yetmedi 5 dk sonra tekrar gittim bugün transferimin 6. Günü dün kan verdim sonuç bekliyorum
Ah canım ya bende çok heveslendim de eşim geç gelecekmiş işten yarına kaldı benim kan
Göz kapaklarım resmen ağırlaşıyor hadi uyu diyor o kadar uykum oluyor yani iştahım çok gitti sayılmaz ama kahvaltı hazırlayıp yiyip mutfağı topladıktan sonrakarnım ve belim çok ağrıyor genelde uzanınca geçiyorKızlar positif gorenlere sesleniyorum varmı hamilelik belirtisi neler yaşıyorsunuz , ben yemek hic yiyemiyorum istemiyorum meyve biraz ekmek yumurta yiyorum sırf ac kalmamak için bazen zorlanıyorum ywmek yediğim zamanda midem yanıyor agızıma geliyor , normalde ben sabah kahvaltısına bayılıyorum ama şimdi uyandıgım zamanda hiç canım istemiyor midem tok gibi uyanıyprum , geceler saat 21:00 gibi deli gibi uykum geliyor ilaclar için zar zor dayanıyorum bazek uyuyup alarm kuruyorum gece bebek gibi uyuyorum derin bide normalde uykum cok hafif işte erkenden tatlı bir uyku geliyor şimdilik bu kadar
Dün aile hekiminde verdiğim kan sonucu e nabıza hala düşmedi doktoru aradım 28 demişti bugün yeniden kan verdim 70 çıktı 7. Günüm çok şükürGüzel haberler alman dileğiyle sonucu bekliyoruz burda
Neden 2 ay sonraya attı acabaBenim 4 tane 5. Gün embriyom donduruldu. 2 ay sonra transfer olacak inşallah. Böyle pozitif haberleri alınca bana da umut oluyor
Rahim dinlendirme oluyor. Opu dan sonraki 2.adetinle beraber transfer süreci başlıyo rahimin yeterli kalınlığa gelmesi için. Hemen hemen 2ayı buluyor yaniNeden 2 ay sonraya attı acaba
Ben topiğin başında ilk test yapanlara şu dilekte bulundum siz pozitif olacaksınız bizide çekeceksiniz dedim inşallah öyle de olacak bi yere ayrılmayınKizz dur biz onların sayesinde umutlarımız yeniden yeşeriyorr