• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Pozitif arkadaşları gördükçe kıpır kıpır oluyor içim çok seviniyorum hepiniz adına biran önce benim test günüm gelsin diye sabırsızlanıyorum ☺️Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin inşallah 🥰
:KK200: :dua: İnşallah senin de herşey istediğim gibi ilerler güzel haberlerini duyarız.
Test günün ne zamandı?

Benimki dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi. Transferden önce 10 lu gebelik testi alıp gün gün takip edicem diye kendi kendime totem yapmıştım. 4. Gün çok silik 5. Günden itibaren de belirgin ikinci çizgiler görünce kan verdim
5. Gün embriyoların 6.günden itibaren test sonucu çıkabiliyor. Hayırlı olsun 🥰 Allah tamamına erdirsin.

Kızlar benim bugün tranferimin 8. günü 5. gün dondurulmuş embriyo, ilk tedavim, cuma günü test günüm ancak dayanamadım bugün kan testi verdim değer 161,5 cuma günü tekrar kan vereceğim inşallah artarak devam eder. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İdrar testleri yanıltıcı olabildiğinden kan testi vermeyi tercih ettim.

Kızlar benim bugün tranferimin 8. günü 5. gün dondurulmuş embriyo, ilk tedavim, cuma günü test günüm ancak dayanamadım bugün kan testi verdim değer 161,5 cuma günü tekrar kan vereceğim inşallah artarak devam eder. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İdrar testleri yanıltıcı olabildiğinden kan testi vermeyi tercih ettim.
ÇOK GÜZEL BİR HABER BU
ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSİN CANIM

masalhh kız ne güzel haberler bunlar

Super maşallah cok guzel cıktı değerin 🌺🌺🌺🧿🧿

Ne güzel tek yumurta ile pozitifi görmeniz. Darısı bizim başımıza 😍
Amin inşallah. Geçen ay sağımda olan yumurtalar bile bu ay kalmamıştı. Solda tek yumurta. Doktorum mucize bebek olacak inşallah dedi. İnşallah hepimiz saglicakla kucağımiza alırız. Ben de rezerv düşüklüğü eşimde ileri hareketli azlığı vardı

Back