- 6 Kasım 2020
- 2.051
- 2.357
- 83
- 45
Senin kaçıncı gün embriyosu. Erken vermişsin de.Şimdi doktoru aradım transferin 6. Günü beta hcg 28 . Yarın yeniden kan verip takip edicem inşallah sağlıkla artmaya devam eder hepimizinki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kaçıncı gün embriyosu. Erken vermişsin de.Şimdi doktoru aradım transferin 6. Günü beta hcg 28 . Yarın yeniden kan verip takip edicem inşallah sağlıkla artmaya devam eder hepimizinki
Niye bu kadar acele ettin sürekli test yapmışsın kan vermişsinŞimdi doktoru aradım transferin 6. Günü beta hcg 28 . Yarın yeniden kan verip takip edicem inşallah sağlıkla artmaya devam eder hepimizinki
Benim yapım bu test gününe kadar bekleyecem deyip duramadım duramazdım da zaten kendimi biliyorumNiye bu kadar acele ettin sürekli test yapmışsın kan vermişsin
Güzel totem hayırlı olsunBenim yapım bu test gününe kadar bekleyecem deyip duramadım duramazdım da zaten kendimi biliyorum
Hep ilk idrarla mi yaptin testleriBenimki dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi. Transferden önce 10 lu gebelik testi alıp gün gün takip edicem diye kendi kendime totem yapmıştım. 4. Gün çok silik 5. Günden itibaren de belirgin ikinci çizgiler görünce kan verdim
İnşallah senin de herşey istediğim gibi ilerler güzel haberlerini duyarız.Pozitif arkadaşları gördükçe kıpır kıpır oluyor içim çok seviniyorum hepiniz adına biran önce benim test günüm gelsin diye sabırsızlanıyorum Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin inşallah
5. Gün embriyoların 6.günden itibaren test sonucu çıkabiliyor. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.Benimki dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferi. Transferden önce 10 lu gebelik testi alıp gün gün takip edicem diye kendi kendime totem yapmıştım. 4. Gün çok silik 5. Günden itibaren de belirgin ikinci çizgiler görünce kan verdim
Amin canım inşallah. Pazar günü ama doktorum cumartesi de yapabilirsin dedi e bende cumartesi duydum bekler miyimİnşallah senin de herşey istediğim gibi ilerler güzel haberlerini duyarız.
Test günün ne zamandı?
Son günler zor geçiyor biliyorum... Allah herşeyin hayırlısını versin.Amin canım inşallah. Pazar günü ama doktorum cumartesi de yapabilirsin dedi e bende cumartesi duydum bekler miyim
Hayırlı olsun inşallah cok katlanarak artarŞimdi doktoru aradım transferin 6. Günü beta hcg 28 . Yarın yeniden kan verip takip edicem inşallah sağlıkla artmaya devam eder hepimizinki
ÇOK GÜZEL BİR HABER BUKızlar benim bugün tranferimin 8. günü 5. gün dondurulmuş embriyo, ilk tedavim, cuma günü test günüm ancak dayanamadım bugün kan testi verdim değer 161,5 cuma günü tekrar kan vereceğim inşallah artarak devam eder. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İdrar testleri yanıltıcı olabildiğinden kan testi vermeyi tercih ettim.
masalhh kız ne güzel haberler bunlarKızlar benim bugün tranferimin 8. günü 5. gün dondurulmuş embriyo, ilk tedavim, cuma günü test günüm ancak dayanamadım bugün kan testi verdim değer 161,5 cuma günü tekrar kan vereceğim inşallah artarak devam eder. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İdrar testleri yanıltıcı olabildiğinden kan testi vermeyi tercih ettim.
Super maşallah cok guzel cıktı değerinKızlar benim bugün tranferimin 8. günü 5. gün dondurulmuş embriyo, ilk tedavim, cuma günü test günüm ancak dayanamadım bugün kan testi verdim değer 161,5 cuma günü tekrar kan vereceğim inşallah artarak devam eder. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İdrar testleri yanıltıcı olabildiğinden kan testi vermeyi tercih ettim.
Amin inşallah. Geçen ay sağımda olan yumurtalar bile bu ay kalmamıştı. Solda tek yumurta. Doktorum mucize bebek olacak inşallah dedi. İnşallah hepimiz saglicakla kucağımiza alırız. Ben de rezerv düşüklüğü eşimde ileri hareketli azlığı vardıNe güzel tek yumurta ile pozitifi görmeniz. Darısı bizim başımıza
Amin canım çok sağol isteyen herkese nasip olsun inşallahÇOK GÜZEL BİR HABER BU
ALLAHIM KUCAĞINA ALMAYI NASIP ETSİN CANIM