- 10 Aralık 2014
- 4.556
- 16.293
- 408
Bayag bir belirtin varmış ☺☺Kızlar positif gorenlere sesleniyorum varmı hamilelik belirtisi neler yaşıyorsunuz , ben yemek hic yiyemiyorum istemiyorum meyve biraz ekmek yumurta yiyorum sırf ac kalmamak için bazen zorlanıyorum ywmek yediğim zamanda midem yanıyor agızıma geliyor , normalde ben sabah kahvaltısına bayılıyorum ama şimdi uyandıgım zamanda hiç canım istemiyor midem tok gibi uyanıyprum , geceler saat 21:00 gibi deli gibi uykum geliyor ilaclar için zar zor dayanıyorum bazek uyuyup alarm kuruyorum gece bebek gibi uyuyorum derin bide normalde uykum cok hafif işte erkenden tatlı bir uyku geliyor şimdilik bu kadar
İnşallah canım ya yarın test günüm bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim sizeKesinlikle üzülme çok erken yapmışsın inan bana
Hayirli olsun canim Allah tamamini erdirsinGünaydın herkese. Bugün kan verdim. 13. Günüm ve değerim 382 çok şükür. İlk denemem Tek yumurta ve 3. Gün embriyosu taze transfer çok şükür tuttu. İnşallah böyle devam eder.
Hiç bulantım yok olmadı midem yanıyor ama yemek hiç istemiyorumBayag bir belirtin varmış ☺☺
Bende Ara ara mide bulantısı oluyordu bugün sabah kalktığımda beri.midem bulanıyor çok.fenayim sadece bir tabak corba içtim
Ben de aksine çok açım. Elim ayağım titriyor. 9da kahvaltı yaptım 2 yumurtayla. Normalde olsa akşama ancak acıkırım. 12de yemek söyledim yedim. Akıntım var bilmiyorum o neden fitilden olabilir(?) bir de göğüs hassasiyeti ve şişkinlik...Kızlar positif gorenlere sesleniyorum varmı hamilelik belirtisi neler yaşıyorsunuz , ben yemek hic yiyemiyorum istemiyorum meyve biraz ekmek yumurta yiyorum sırf ac kalmamak için bazen zorlanıyorum ywmek yediğim zamanda midem yanıyor agızıma geliyor , normalde ben sabah kahvaltısına bayılıyorum ama şimdi uyandıgım zamanda hiç canım istemiyor midem tok gibi uyanıyprum , geceler saat 21:00 gibi deli gibi uykum geliyor ilaclar için zar zor dayanıyorum bazek uyuyup alarm kuruyorum gece bebek gibi uyuyorum derin bide normalde uykum cok hafif işte erkenden tatlı bir uyku geliyor şimdilik bu kadar
3. Gün embriyosu ise 12. Günde kanda 5. Gün ise 10. günde kanda çıkar. Evde idrar testinde çıkmaması gayet normal, moral bozmayın pozitif düşününMerhaba, kuzenimin bugün 10. Günü kan verdi sonucu yarın çıkacakmış evde test yaptık ikiside negatif çıktı dr kan sonucunu bekle dedi sizce pozitif olma durumu var mıdır? Süreç nasıl geçiyor neler yapıyor dr hiç bilgilendirmemiş burdakileri hiç anlamadan okuyoruz beraber
Hadi buğün yap testi haa yarin ha bugünİnşallah canım ya yarın test günüm bakalım inşallah güzel haberlerle gelirim size
Eşim gelsinde ikna edersem gidip yaptırıcam hemenHadi buğün yap testi haa yarin ha bugün
Valla benim iştahım gitti baya canım hiç bişey istemiyor akıntı fitilden heralde gogus hiç demiyorum kafam kadar oldular dokunamıyorum şişkinlik bunar hepsi progestan yan etkileri aldıgımız ilaclarBen de aksine çok açım. Elim ayağım titriyor. 9da kahvaltı yaptım 2 yumurtayla. Normalde olsa akşama ancak acıkırım. 12de yemek söyledim yedim. Akıntım var bilmiyorum o neden fitilden olabilir(?) bir de göğüs hassasiyeti ve şişkinlik...
Evet belirti aramamak en mantıklısı. %99u ilaçlardan yaşadıklarımızın.Valla benim iştahım gitti baya canım hiç bişey istemiyor akıntı fitilden heralde gogus hiç demiyorum kafam kadar oldular dokunamıyorum şişkinlik bunar hepsi progestan yan etkileri aldıgımız ilaclar
Benim henüz test günüm gelmedi ama göğüsler kendi dünyalarını ilan ettilerValla benim iştahım gitti baya canım hiç bişey istemiyor akıntı fitilden heralde gogus hiç demiyorum kafam kadar oldular dokunamıyorum şişkinlik bunar hepsi progestan yan etkileri aldıgımız ilaclar
Amin çok çok amin. Hepimiz için inşallahDarısı başına bekliyoruz senide maşallah her gün çoğalıyoruz
Alahım herkese dua ediyorum herkes bebişiyle kavussun 2 dememem oldu daha fazla yapanlar var elbette ama gercekten cok zor bişey hem fiziksel hem psikolojik gercekten zor bir surec positif prdukten sonra bile rahat değilsin o bebek gelene ladar rahat olmuyorsun Allah herkese kavuştursunAmin çok çok amin. Hepimiz için inşallah
HAYIRLI OLSUN CANIM KATLANARAK İLERLESİN DEĞERİN İNŞŞimdi doktoru aradım transferin 6. Günü beta hcg 28 . Yarın yeniden kan verip takip edicem inşallah sağlıkla artmaya devam eder hepimizinki
Ne güzel tek yumurta ile pozitifi görmeniz. Darısı bizim başımızaGünaydın herkese. Bugün kan verdim. 13. Günüm ve değerim 382 çok şükür. İlk denemem Tek yumurta ve 3. Gün embriyosu taze transfer çok şükür tuttu. İnşallah böyle devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?