• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Merhabalar, benim de 2.kez yumurta toplama yapılacak. İki gün oldu iğnelere başladım. Daha öncekinden 1 tane dondurulmuş embriyom var. Bu sefer nasıl olur bilemiyorum inşallah daha çok yumurta daha çok embriyo olur.

Günaydın herkese. Bugün kan verdim. 13. Günüm ve değerim 382 çok şükür. İlk denemem Tek yumurta ve 3. Gün embriyosu taze transfer çok şükür tuttu. İnşallah böyle devam eder.
Çooook güzel yağmurcum ne kadar harika bir sonuç :nazar: Tebrik ederim.

Günaydın herkese. Bugün kan verdim. 13. Günüm ve değerim 382 çok şükür. İlk denemem Tek yumurta ve 3. Gün embriyosu taze transfer çok şükür tuttu. İnşallah böyle devam eder.
hayırlı olsun allahım sağlıklakucagına almayı nasıp etsin
Günaydın herkese hayırlı sabahlar. :KK200:
güzel haberler almakla bizlerinde motivasyonu artıyor allahım isteyen herkese hepimize nasip etsin inş

Evet yani pazar günü kahve rengi bir akıntım oldu adet oldum sandım p.tesi gittim başlıyoruz dedi doktor, ama akıntı da devam etmedi. Ben ilk kez doğum kontrol hapı kullandım onun etkisi oldu sanırım, doktoruma durumu anlattım zaten hapı da kendi vermişti.
bende 3gündür yasmin kullanıyorum
doktorum ara kanamaların olur ilacın yan etkisi korkma dedi
büyük ihtimalle seninkide yasminin etkisi canım

Canım çok teşekkür ederim tekrar. Vallahi güçlü müyüm bilmiyorum ama minik inşallah değerimizi bilir :)
Eşim doğunca anlatacağım annene çok saygı duy diyeceğim diyor. :deli:

Tatlım benim inşallah yeni tedavinde çok güzel sonuçların olur, bol yumurta, bol sağlıklı embriyolar ve mükemmel bir gebelik...
Allah o güzel kalbine göre versin.

Merhabalar. Hayırlı olsun transferiniz.

Canım benim tedavimde çatlatma iğnesi yoktu. Dondurulmuş embriyoydu.
Gerçekten ayaklarının altı öpülesi annelik bu daha kucağına almadan yaşananlar ben bi denemede böyle düşünüyorum gerçekten Allah güç kuvvet vermiş sana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🏻

Çok sevindim yağmurcum 🥰 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım 🤲🏻

Merhaba, kuzenimin bugün 10. Günü kan verdi sonucu yarın çıkacakmış evde test yaptık ikiside negatif çıktı dr kan sonucunu bekle dedi sizce pozitif olma durumu var mıdır? Süreç nasıl geçiyor neler yapıyor dr hiç bilgilendirmemiş burdakileri hiç anlamadan okuyoruz beraber

güzel haberler almakla bizlerinde motivasyonu artıyor allahım isteyen herkese hepimize nasip etsin inş
İnşallah Nurcum. inşallah herşey düzgün ilerler. Topiğimizin bebekleri artsın inşallah.

Gerçekten ayaklarının altı öpülesi annelik bu daha kucağına almadan yaşananlar ben bi denemede böyle düşünüyorum gerçekten Allah güç kuvvet vermiş sana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🏻
Amin güzel yürekli arkadaşım... Allah razı olsun. Çok sağolasın. İnan ki çok seviliyosunuz.

Kızlar positif gorenlere sesleniyorum varmı hamilelik belirtisi neler yaşıyorsunuz , ben yemek hic yiyemiyorum istemiyorum meyve biraz ekmek yumurta yiyorum sırf ac kalmamak için bazen zorlanıyorum ywmek yediğim zamanda midem yanıyor agızıma geliyor , normalde ben sabah kahvaltısına bayılıyorum ama şimdi uyandıgım zamanda hiç canım istemiyor midem tok gibi uyanıyprum , geceler saat 21:00 gibi deli gibi uykum geliyor ilaclar için zar zor dayanıyorum bazek uyuyup alarm kuruyorum gece bebek gibi uyuyorum derin bide normalde uykum cok hafif işte erkenden tatlı bir uyku geliyor şimdilik bu kadar 😀

Kızlar positif gorenlere sesleniyorum varmı hamilelik belirtisi neler yaşıyorsunuz , ben yemek hic yiyemiyorum istemiyorum meyve biraz ekmek yumurta yiyorum sırf ac kalmamak için bazen zorlanıyorum ywmek yediğim zamanda midem yanıyor agızıma geliyor , normalde ben sabah kahvaltısına bayılıyorum ama şimdi uyandıgım zamanda hiç canım istemiyor midem tok gibi uyanıyprum , geceler saat 21:00 gibi deli gibi uykum geliyor ilaclar için zar zor dayanıyorum bazek uyuyup alarm kuruyorum gece bebek gibi uyuyorum derin bide normalde uykum cok hafif işte erkenden tatlı bir uyku geliyor şimdilik bu kadar
Ben de bir dengesizlik ve halsizlik oluştu. Dün ve bugün rahmimde çimdikleme gibi bişey hissettim ☺️☺️☺️.

Back