• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kızlar positif gorenlere sesleniyorum varmı hamilelik belirtisi neler yaşıyorsunuz , ben yemek hic yiyemiyorum istemiyorum meyve biraz ekmek yumurta yiyorum sırf ac kalmamak için bazen zorlanıyorum ywmek yediğim zamanda midem yanıyor agızıma geliyor , normalde ben sabah kahvaltısına bayılıyorum ama şimdi uyandıgım zamanda hiç canım istemiyor midem tok gibi uyanıyprum , geceler saat 21:00 gibi deli gibi uykum geliyor ilaclar için zar zor dayanıyorum bazek uyuyup alarm kuruyorum gece bebek gibi uyuyorum derin bide normalde uykum cok hafif işte erkenden tatlı bir uyku geliyor şimdilik bu kadar 😀
Bayag bir belirtin varmış ☺☺
Bende Ara ara mide bulantısı oluyordu bugün sabah kalktığımda beri.midem bulanıyor çok.fenayim sadece bir tabak corba içtim

Kızlar positif gorenlere sesleniyorum varmı hamilelik belirtisi neler yaşıyorsunuz , ben yemek hic yiyemiyorum istemiyorum meyve biraz ekmek yumurta yiyorum sırf ac kalmamak için bazen zorlanıyorum ywmek yediğim zamanda midem yanıyor agızıma geliyor , normalde ben sabah kahvaltısına bayılıyorum ama şimdi uyandıgım zamanda hiç canım istemiyor midem tok gibi uyanıyprum , geceler saat 21:00 gibi deli gibi uykum geliyor ilaclar için zar zor dayanıyorum bazek uyuyup alarm kuruyorum gece bebek gibi uyuyorum derin bide normalde uykum cok hafif işte erkenden tatlı bir uyku geliyor şimdilik bu kadar 😀
Ben de aksine çok açım. Elim ayağım titriyor. 9da kahvaltı yaptım 2 yumurtayla. Normalde olsa akşama ancak acıkırım. 12de yemek söyledim yedim. Akıntım var bilmiyorum o neden fitilden olabilir(?) bir de göğüs hassasiyeti ve şişkinlik...

Merhaba, kuzenimin bugün 10. Günü kan verdi sonucu yarın çıkacakmış evde test yaptık ikiside negatif çıktı dr kan sonucunu bekle dedi sizce pozitif olma durumu var mıdır? Süreç nasıl geçiyor neler yapıyor dr hiç bilgilendirmemiş burdakileri hiç anlamadan okuyoruz beraber
3. Gün embriyosu ise 12. Günde kanda 5. Gün ise 10. günde kanda çıkar. Evde idrar testinde çıkmaması gayet normal, moral bozmayın pozitif düşünün

Kızlar bu emriyolog takip edin çok faydalı bilgiler veriyor

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-02-14-46-19-288_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2022-02-02-14-46-19-288_com.instagram.android.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 39
Ben de aksine çok açım. Elim ayağım titriyor. 9da kahvaltı yaptım 2 yumurtayla. Normalde olsa akşama ancak acıkırım. 12de yemek söyledim yedim. Akıntım var bilmiyorum o neden fitilden olabilir(?) bir de göğüs hassasiyeti ve şişkinlik...
Valla benim iştahım gitti baya canım hiç bişey istemiyor akıntı fitilden heralde gogus hiç demiyorum kafam kadar oldular dokunamıyorum şişkinlik bunar hepsi progestan yan etkileri aldıgımız ilaclar

Valla benim iştahım gitti baya canım hiç bişey istemiyor akıntı fitilden heralde gogus hiç demiyorum kafam kadar oldular dokunamıyorum şişkinlik bunar hepsi progestan yan etkileri aldıgımız ilaclar
Evet belirti aramamak en mantıklısı. %99u ilaçlardan yaşadıklarımızın.
İştahım benim de biraz kapansa sevineceğim.

Benim henüz test günüm gelmedi ama göğüsler kendi dünyalarını ilan ettiler 🙈 sağımdan soluma dönerken bile canımdan can gidiyor 😔

Amin çok çok amin. Hepimiz için inşallah
Alahım herkese dua ediyorum herkes bebişiyle kavussun 2 dememem oldu daha fazla yapanlar var elbette ama gercekten cok zor bişey hem fiziksel hem psikolojik gercekten zor bir surec positif prdukten sonra bile rahat değilsin o bebek gelene ladar rahat olmuyorsun Allah herkese kavuştursun

Benim test günüm 5 şubat. Ama benim( transfer günü hariç) transferden sonraki 4. Günden beri idrar testim hep pozitif . Dün aile hekiminde kan verdim evime çok yakın diye sonuç hala çıkmadı böyle olduğunu bilsem hastanede verirdim aklınızda olsun aile hekimine tahlil yaptırmayın. Yarın tekrar kan vericem. Benim iştahım çok arttı çok sık tuvalete gidiyorum ve iki gündür de kasıklarım çok ağrıyor aslında kasık değil de rahmim ağrıyo gibi değişik bi ağrı ve tabi ki uyku sürekli uyumak istiyorum

Back