• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kızlar bugün yumurta toplama işlemi oldum öncesi ve şuan çok fazla karnım şiş durumda kasıklarımda ağrı sancı oldu bugün bunda bayıltıolar ama transferde bildiğim kadarıyla bayıtlmadan yapıolar şimdiden onu düşünmeye başladım rahim filmindede çok acı çekmiştim çünkü bayıtmadılar buda zor Bi işlem mi bilgi verebilir mi transfer olanlar

Kızlar bugün yumurta toplama işlemi oldum öncesi ve şuan çok fazla karnım şiş durumda kasıklarımda ağrı sancı oldu bugün bunda bayıltıolar ama transferde bildiğim kadarıyla bayıtlmadan yapıolar şimdiden onu düşünmeye başladım rahim filmindede çok acı çekmiştim çünkü bayıtmadılar buda zor Bi işlem mi bilgi verebilir mi transfer olanlar
Yok canım transfer basit ve kısa bir işlem. Kaç topladılar acaba.

4 kişi girdik birinden 16 birinden 12 birindebn 8 toplandı bende 4 🙂 sayıya takılmıyorum ben ama 1 tane bile olsa döllensinde bu kadar sıkıntı çekmek boşa gitmesin o yeter

Bende 8. Günü yapmıştım canım bide 11. Gün yaptım kan I bekledim ama deli gibi bir umutmuş yaşamak
Umut olmasa yaşayamazdık galiba, her hüsranın sonunda bir umuda bağlanmakta insanoğlunun fıtratında var, benim de sonucum negatif oldu ama 2 minik umudum bekliyor, sonuçta onlarda olmazsa Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez :)))
Vajinal muayene gibi düşün,hiç bir agrı vs yok. Tek sıkıntısı ve sanırım herkesin muzdarip olduğu olay idrara sıkışık olmak. Ben evde 2 bardak hastaneye gidene kadarda yolda 1 lt su içmiştim, patladım.... işleme girene kadar 2 kere az az lavaboya gitmek zorunda kaldım ( hemşirede bana sordu nasıl öyle az az yapıp durabiliyorsun 😁😁,mecbur kalınca artık...) sen sen ol fazla su içme :KK70:

Ayrıntılı anlatabilirsinz bana transferi su içildğini biliyorum girmeden ne kadar sürüyo can yakıyo mu sonra sunsa kanama ağrı vs oluyomu toplama gibi

Umut olmasa yaşayamazdık galiba, her hüsranın sonunda bir umuda bağlanmakta insanoğlunun fıtratında var, benim de sonucum negatif oldu ama 2 minik umudum bekliyor, sonuçta onlarda olmazsa Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez :)))

Vajinal muayene gibi düşün,hiç bir agrı vs yok. Tek sıkıntısı ve sanırım herkesin muzdarip olduğu olay idrara sıkışık olmak. Ben evde 2 bardak hastaneye

Vajinal muayene gibi düşün,hiç bir agrı vs yok. Tek sıkıntısı ve sanırım herkesin muzdarip olduğu olay idrara sıkışık olmak. Ben evde 2 bardak hastaneye gidene kadarda yolda 1 lt su içmiştim, patladım.... işleme girene kadar 2 kere az az lavaboya gitmek zorunda kaldım ( hemşirede bana sordu nasıl öyle az az yapıp durabiliyorsun 😁😁,mecbur kalınca artık...) sen sen ol fazla su içme :KK70:
Evet çoğu kişi tam sonuna dayanacak şekilde gitmiş sıkıntı yaşamışlar o aklımda 😊

Ayrıntılı anlatabilirsinz bana transferi su içildğini biliyorum girmeden ne kadar sürüyo can yakıyo mu sonra sunsa kanama ağrı vs oluyomu toplama gibi
Embriyolog ucuna enjektör bağlı olan silikondan yapılmış yumuşak, uzun ve ince transfer kateterinin içine embriyoları çekerek transfere hazırlar. Doktor daha sonra transfer kateterinin ucunu rahim girişinden (serviksten) geçirerek, embriyoları rahim (uterus) boşluğuna bırakır.

Bu Google açıklaması, benim açıklamam ise korkulacak birşey yok, kanama agrı ve olmuyor 5 dk lık bir işlem zaten, vajinal muayene gibi düşün bebişlerini rahime bırakıp kaçıyor dr. Sonrasında 10 15 dk yatacaksın, eve dönüş....

Vajinal USG yaptırdığını düşün. USG yerine kateter giriyo. O esnada karından USG ile rahime bakiyolar. O ekrana umutla bakarken sıkışıklığı bile unutmuştum. Acı kanama hiç olmuyor.

Embriyolog ucuna enjektör bağlı olan silikondan yapılmış yumuşak, uzun ve ince transfer kateterinin içine embriyoları çekerek transfere hazırlar. Doktor daha sonra transfer kateterinin ucunu rahim girişinden (serviksten) geçirerek, embriyoları rahim (uterus) boşluğuna bırakır.

Bu Google açıklaması, benim açıklamam ise korkulacak birşey yok, kanama agrı ve olmuyor 5 dk lık bir işlem zaten, vajinal muayene gibi düşün bebişlerini rahime bırakıp kaçıyor dr. Sonrasında 10 15 dk yatacaksın, eve dönüş....
L
Vajinal USG yaptırdığını düşün. USG yerine kateter giriyo. O esnada karından USG ile rahime bakiyolar. O ekrana umutla bakarken sıkışıklığı bile unutmuştum. Acı kanama hiç olmuyor.

Çok teşekkürler rahatlattınız valla 🤗

4 kişi girdik birinden 16 birinden 12 birindebn 8 toplandı bende 4 🙂 sayıya takılmıyorum ben ama 1 tane bile olsa döllensinde bu kadar sıkıntı çekmek boşa gitmesin o yeter
Ne kadar çok toplanırsa ağrısı da o kadar çok oluyor canım. Ağrı kesici kullan hafiflesin. 4 tanenin hepsi için yarın bilgi verirler. Bize de haber ver 🥰

Transfer saatinden bi saat önce su içmeye başlıyorsunuz bi buçuk litre kadar su içmeniz isteniyor. Transfer için gelip sizi alıyorlar opu işlemi gibi yatıyorsunuz sıkışıklığınız kontrol ediliyor ultrasyonla. Ekranda siz de izleyebiliyorsunuz . Hemşire yeterli mi değil mi onun bilgisini veriyor doktor da sıkışıklığın yeterli olduğunu onaylarsa “hazırız” diyor ve içerden bebeğiniz geliyor doktora veriliyor ve doktor yavaşça rahminize bırakıyor her anını izleyebiliyorsunuz. Ağrı yok acı yok olsa da o an umursamazsınız mucize bişey çünkü. Sonra ayağa kalkmadan odanıza götürüyorlar sedye ile. Ben çok sıkışıktım 10 dk sonra tuvalete gittim yetmedi 5 dk sonra tekrar gittim bugün transferimin 6. Günü dün kan verdim sonuç bekliyorum

Ay allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin sana ya 🤲🏻 Gerçekten çok güçlü bi annesi varmış bu miniğin ❤️
Canım çok teşekkür ederim tekrar. Vallahi güçlü müyüm bilmiyorum ama minik inşallah değerimizi bilir :)
Eşim doğunca anlatacağım annene çok saygı duy diyeceğim diyor. :deli:
İnşallah canım benim dondurulmuşum yok hiç başa döncem yani en baştan tedaviye bakalım Allah güç kuvvet versinde🤲🏻😔
Tatlım benim inşallah yeni tedavinde çok güzel sonuçların olur, bol yumurta, bol sağlıklı embriyolar ve mükemmel bir gebelik...
Allah o güzel kalbine göre versin.

Çok teşekkürler rahatlattınız valla 🤗
Merhabalar. Hayırlı olsun transferiniz.

Yani hamilesin 😍
Çatlatma yaptınmı transfer sürecinde
Canım benim tedavimde çatlatma iğnesi yoktu. Dondurulmuş embriyoydu.

Back