Kaçıncı deneyişin canım?3. Gün embriyosu. Bugüne kadar hiç bu rakamı dahi görmemiştim.
Allahım inşallah artar…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı deneyişin canım?3. Gün embriyosu. Bugüne kadar hiç bu rakamı dahi görmemiştim.
Allahım inşallah artar…
6. Ve son olacak inşallahKaçıncı deneyişin canım?
Üzüldüm senin için ama inşallah bir sonraki transferinde pozitifi görürsün.Ayyy çok sevindim canım benim negatif kan sonucum belli oldu ilk denemem di Allah nasip etmedi ama sana çok sevindim
Ay allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin sana ya Gerçekten çok güçlü bi annesi varmış bu miniğin6. Ve son olacak inşallah
İnşallah canım benim dondurulmuşum yok hiç başa döncem yani en baştan tedaviye bakalım Allah güç kuvvet versindeÜzüldüm senin için ama inşallah bir sonraki transferinde pozitifi görürsün.
Yok canım transfer basit ve kısa bir işlem. Kaç topladılar acaba.Kızlar bugün yumurta toplama işlemi oldum öncesi ve şuan çok fazla karnım şiş durumda kasıklarımda ağrı sancı oldu bugün bunda bayıltıolar ama transferde bildiğim kadarıyla bayıtlmadan yapıolar şimdiden onu düşünmeye başladım rahim filmindede çok acı çekmiştim çünkü bayıtmadılar buda zor Bi işlem mi bilgi verebilir mi transfer olanlar
Umut olmasa yaşayamazdık galiba, her hüsranın sonunda bir umuda bağlanmakta insanoğlunun fıtratında var, benim de sonucum negatif oldu ama 2 minik umudum bekliyor, sonuçta onlarda olmazsa Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez :)))Bende 8. Günü yapmıştım canım bide 11. Gün yaptım kan I bekledim ama deli gibi bir umutmuş yaşamak
Vajinal muayene gibi düşün,hiç bir agrı vs yok. Tek sıkıntısı ve sanırım herkesin muzdarip olduğu olay idrara sıkışık olmak. Ben evde 2 bardak hastaneye gidene kadarda yolda 1 lt su içmiştim, patladım.... işleme girene kadar 2 kere az az lavaboya gitmek zorunda kaldım ( hemşirede bana sordu nasıl öyle az az yapıp durabiliyorsun ,mecbur kalınca artık...) sen sen ol fazla su içmeKızlar bugün yumurta toplama işlemi oldum öncesi ve şuan çok fazla karnım şiş durumda kasıklarımda ağrı sancı oldu bugün bunda bayıltıolar ama transferde bildiğim kadarıyla bayıtlmadan yapıolar şimdiden onu düşünmeye başladım rahim filmindede çok acı çekmiştim çünkü bayıtmadılar buda zor Bi işlem mi bilgi verebilir mi transfer olanlar
Umut olmasa yaşayamazdık galiba, her hüsranın sonunda bir umuda bağlanmakta insanoğlunun fıtratında var, benim de sonucum negatif oldu ama 2 minik umudum bekliyor, sonuçta onlarda olmazsa Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez :)))
Vajinal muayene gibi düşün,hiç bir agrı vs yok. Tek sıkıntısı ve sanırım herkesin muzdarip olduğu olay idrara sıkışık olmak. Ben evde 2 bardak hastaneyeEvet çoğu kişi tam sonuna dayanacak şekilde gitmiş sıkıntı yaşamışlar o aklımdaUmut olmasa yaşayamazdık galiba, her hüsranın sonunda bir umuda bağlanmakta insanoğlunun fıtratında var, benim de sonucum negatif oldu ama 2 minik umudum bekliyor, sonuçta onlarda olmazsa Allahtan hiçbir zaman umut kesilmez :)))
Vajinal muayene gibi düşün,hiç bir agrı vs yok. Tek sıkıntısı ve sanırım herkesin muzdarip olduğu olay idrara sıkışık olmak. Ben evde 2 bardak hastaneye gidene kadarda yolda 1 lt su içmiştim, patladım.... işleme girene kadar 2 kere az az lavaboya gitmek zorunda kaldım ( hemşirede bana sordu nasıl öyle az az yapıp durabiliyorsun ,mecbur kalınca artık...) sen sen ol fazla su içme
Embriyolog ucuna enjektör bağlı olan silikondan yapılmış yumuşak, uzun ve ince transfer kateterinin içine embriyoları çekerek transfere hazırlar. Doktor daha sonra transfer kateterinin ucunu rahim girişinden (serviksten) geçirerek, embriyoları rahim (uterus) boşluğuna bırakır.Ayrıntılı anlatabilirsinz bana transferi su içildğini biliyorum girmeden ne kadar sürüyo can yakıyo mu sonra sunsa kanama ağrı vs oluyomu toplama gibi
LEmbriyolog ucuna enjektör bağlı olan silikondan yapılmış yumuşak, uzun ve ince transfer kateterinin içine embriyoları çekerek transfere hazırlar. Doktor daha sonra transfer kateterinin ucunu rahim girişinden (serviksten) geçirerek, embriyoları rahim (uterus) boşluğuna bırakır.
Bu Google açıklaması, benim açıklamam ise korkulacak birşey yok, kanama agrı ve olmuyor 5 dk lık bir işlem zaten, vajinal muayene gibi düşün bebişlerini rahime bırakıp kaçıyor dr. Sonrasında 10 15 dk yatacaksın, eve dönüş....
Vajinal USG yaptırdığını düşün. USG yerine kateter giriyo. O esnada karından USG ile rahime bakiyolar. O ekrana umutla bakarken sıkışıklığı bile unutmuştum. Acı kanama hiç olmuyor.
Yani hamilesinKan sonucum çıktı 45 çıktı değerim. Bugün 11.Gün.
Ne kadar çok toplanırsa ağrısı da o kadar çok oluyor canım. Ağrı kesici kullan hafiflesin. 4 tanenin hepsi için yarın bilgi verirler. Bize de haber ver4 kişi girdik birinden 16 birinden 12 birindebn 8 toplandı bende 4 sayıya takılmıyorum ben ama 1 tane bile olsa döllensinde bu kadar sıkıntı çekmek boşa gitmesin o yeter
Hayır yapılmadı Buda olmazsa artık ilk ona bakılır sanırımGenetik araştırmalar yapılmadımi hic
İnşallah kanda alırım güzel haberi ya biraz modum düştü ama unut yinedeBak Hayyal yaptı kan iyi çıktı artmadı önemli moralini bozma
Canım çok teşekkür ederim tekrar. Vallahi güçlü müyüm bilmiyorum ama minik inşallah değerimizi bilir :)Ay allahım sağlıkla kucaklamayı nasip etsin sana ya Gerçekten çok güçlü bi annesi varmış bu miniğin
Tatlım benim inşallah yeni tedavinde çok güzel sonuçların olur, bol yumurta, bol sağlıklı embriyolar ve mükemmel bir gebelik...İnşallah canım benim dondurulmuşum yok hiç başa döncem yani en baştan tedaviye bakalım Allah güç kuvvet versinde
Merhabalar. Hayırlı olsun transferiniz.Çok teşekkürler rahatlattınız valla
Canım benim tedavimde çatlatma iğnesi yoktu. Dondurulmuş embriyoydu.Yani hamilesin
Çatlatma yaptınmı transfer sürecinde