• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Merhabalar canım sana moral olsun diye yazmak istedim. Arkadaşımın 3.gun embriyosu 12. Gün değeri 30 du. Şimdi kızı 2 yaşında 💕🧿
Çok teşekkür ederim 🙏 Vallahi büyük moralsiniz ❤️ İnşallah benim de öyle olur şu stresli günleri hep beraber geride bırakırız.

Kan sonucum çıktı 45 çıktı değerim. Bugün 11.Gün.
Canım benim o kadar sevindim ki sonuca, kaç saattir foruma bakamadım, girdiğim gibi senin mesajını aradım heyecanla sonuc ne oldu diye :)))) bak üzülmene değdi mi, onu da üzdün belki, o seni bırakmıcak annesi, sen de bol bol dua et 🤗

Canım benim o kadar sevindim ki sonuca, kaç saattir foruma bakamadım, girdiğim gibi senin mesajını aradım heyecanla sonuc ne oldu diye :)))) bak üzülmene değdi mi, onu da üzdün belki, o seni bırakmıcak annesi, sen de bol bol dua et 🤗
Ediyorum dua, Allah hepinizden de razı olsun. Çok teşekkür ederim 🙏 gerçekten bugün toplam 11 günün toplamı kadar evham yaptım. O kotam doldu o derece. Doğru dürüst yemek bile yiyemedim. Çorba içtim sadece akşam vakti.

Back