5.gun embriyo canim dondurulmuş embriyo transferi yapildiYaaa hayırlı olsun çok sevindimÇok erkem çıkmış şahane!
Kaçıncı gün embriyosuydu? Taze/dondurulmus transfer miydi?
Amin inşallahBenimde bu ikinci transferde en zor kısımı oydu için ferah tut inşallah saglıklı embriyoların olur
Ben ilki medicana international beylikduzu gidebilxen en en kotu yer cok pişman oldum
İkinci içşn benim canım doktorum Dr sait halil cok buyuk katkısı var olmayan yumurtalardan dogru tedaviyle birkac tane sağlıklı embriyom oluştu alah ondan bin kere razı olsun
Bu arada istanbuldakş tum hastane ve merkezlerle konuştum onu sectim sonunda iyiki gittim
Gününde vereceğimEvet canım kan için acele etme zaten 12.gün çok bı rakam beklenmiyo öncesi yapıp az çıkarsa daha stres olursun
Hiç sıkıntı yapmayin sizin hiç bir sorununuz yok zamanı gelmedi sadece egerki senin ve eşinin saglık durumu iyi ise olmaması ihtimalı yom sadece inan inşallah bebişin olur en kısa zamandaAmin inşallahÇok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bizim sebepsiz inferfilite acaba döllenmemi olmuyordu diyorduk. Çok şükür dün, ilk günü atlattık döllenmişler. Ama her gün bir sonraki günün stresine giriyor insan. Çok korkuyorum..
Hiç öyle negatif düşünme düşük falan filan diye. Kendi ruhsal sağlığın İçin söylemeye gerek yok. Kafanın rahat olması lazım.Kesinikle inan nazar icin degil asla degil daha beli degil kese bile gormedik artik dusuk riski varken bu kadar soru istemiyorum acikcasi oda insani yoruyor
Ne ben de ne eşimde herhangi bir sorun bulunamadı. Her şey yolunda ve sağlıklı görünüyor. Dediğiniz gibi belki de zamanı değildi bu zamana kadar. İnşallah ilk ve son denememizde nasip olur bize ve tüm isteyenlereHiç sıkıntı yapmayin sizin hiç bir sorununuz yok zamanı gelmedi sadece egerki senin ve eşinin saglık durumu iyi ise olmaması ihtimalı yom sadece inan inşallah bebişin olur en kısa zamanda
Merhaba şimdi baktım catlatma ignesini vuruldugum gün 0.45 mis taze transfer oldum. Yumurtalar toplandiktan sonrada transfer günü 12 olmuş sanirim catlatma ignesinin vuruldugu günkü progesteron degerini baz aliyolar çünkü otamatikmen toplandiktan sonra yüksek çıkıyorArkadaslar herkese selam. opu dan ciktim bugun. aslinda 1 adet embriyom vardi donmus ama doktor onu koyacagimiza full tup bebek yapalim dedi. ben de kabul ettim. 9 yumurta toplandi bugun. Fakat progesteron hormonum catlatma ignesi vuruldugum gun 2.28 geldi. Doktor buna yuksek dedi. simdi acaba taze transfer mi yapsam, beklesem mi karar veremiyorum. sizlerde catlatma ignesi gunu progesteron kacti? bilenler varsa yazabilirseniz cok sevinirim.
Cok güzel artmış hayırlı olsun canimEvet dun yaptim ilki 150 cikti ikinci 505 cikti persembe gunu kese gormeye gitcem insallah cok heycanli :))
Bi de ikisi de tutarmışEvet dun yaptim ilki 150 cikti ikinci 505 cikti persembe gunu kese gormeye gitcem insallah cok heycanli :))
cok saolun. evet catlatma ignesi sonrasi artiyor zaten. sizin degeriniz guzelmis.Merhaba şimdi baktım catlatma ignesini vuruldugum gün 0.45 mis taze transfer oldum. Yumurtalar toplandiktan sonrada transfer günü 12 olmuş sanirim catlatma ignesinin vuruldugu günkü progesteron degerini baz aliyolar çünkü otamatikmen toplandiktan sonra yüksek çıkıyor
Hatta bende 12 yi görünce transfer olduğum gün nettede progestron düşük olmali filan yaziyodu bende evham yaptım baya sonra megerse catlatma ignesinin vuruldugu günkü degere bakiliyormus bakalim inşallah tutunuyodr banacok saolun. evet catlatma ignesi sonrasi artiyor zaten. sizin degeriniz guzelmis.
İnşallah Allah ne verdiyse sen bekleme surecinde baya dinlen camım ben ilk denemeden sonra cok guzel tatiller yaptım kendime iyi baktım mental plarak hazırladım sana bol şans diliyorumBi de ikisi de tutarmışsayı fazla güzel katlamış, inşallah hadi hayırlısı. Bende kimyasal sonrası adeti bekliyorum dondurulmuşlarımı transfer etmek için, acaba ne zaman adet olurum, cuma bıraktım ilaçları..
Yaa hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahHerkese günaydın :)
Ben evime döndüm, sabah evde kaset test vardı onunla yaptım gene silik bir çizgi var burada sanki.
Evet bazı değerlerim ilaçları kullanınca yüksek çıktı onların düşmesini bekleyeceğimhayirlisi olsun. neden 3 adet acaba bisey soylediler mi?
zaten artmasi lazim. igneden sonra artmasi iyi. cok heyecanli bi surec. guzel baslamis guzel sonuclanir bence. hadi insallahHatta bende 12 yi görünce transfer olduğum gün nettede progestron düşük olmali filan yaziyodu bende evham yaptım baya sonra megerse catlatma ignesinin vuruldugu günkü degere bakiliyormus bakalim inşallah tutunuyodr bana
İnşallah inşallah hepinizin öyle olur ilki dondurulmustu nasip olmadi birde böyle denemek istediler sizinde inşallah hangisi hayirlissya öyle olurzaten artmasi lazim. igneden sonra artmasi iyi. cok heyecanli bi surec. guzel baslamis guzel sonuclanir bence. hadi insallah
Kaçıncı gün yaptınız bu değerler çıktı peki hayırlı olsun inşallah çok sevindim bendeEvet dun yaptim ilki 150 cikti ikinci 505 cikti persembe gunu kese gormeye gitcem insallah cok heycanli :))
Cok Saol darısı basınıza tsk ederim 11 gun 150 , 13 gün 505Kaçıncı gün yaptınız bu değerler çıktı peki hayırlı olsun inşallah çok sevindim bende
Aa ben idrar testini gününde yaptın sandım. Tabi bekle o zaman ne kalmış şurda
AminnnYaa hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?