- 30 Mayıs 2019
- 46
- 55
- 38
- 41
Ayy var tabiki annesiii kan ver hemenHerkese günaydın :)
Ben evime döndüm, sabah evde kaset test vardı onunla yaptım gene silik bir çizgi var burada sanki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy var tabiki annesiii kan ver hemenHerkese günaydın :)
Ben evime döndüm, sabah evde kaset test vardı onunla yaptım gene silik bir çizgi var burada sanki.
İnşallah sizde sıcak basması filanda oldumu adete yakın olurya öyleKanda gordum cok sukur darısı basına inşallah benim aynen boyle oldu inanılmaz bir agırım oldu regl olcam gibi bide lekelenme olunca moralım bozuldu oldum dedim bitti 2 denemem :) ama Allaha sukur hamileyim
Adeti onceki herşeyi hissrttim sıcak basmaları sonra soguk sırtımdan giriyordu bacak agırısı dizlerim agırıyordu bile karnımda sancılar agresif oldum herşeyi yaşadım korktum cok cunku positif gordum ama bunar devam etti bir kac güneİnşallah sizde sıcak basması filanda oldumu adete yakın olurya öyle
Haklısın, bu tedavimde artık doktorların webinar toplantılarına kadar izledim, yabancı kaynaklar okudum falan. İmkan verilse tüp bebek yapabilirim sankiHer tedavide bir öncekinden daha dirayetli başlanıyor. Daha bilinçli, daha soruların net…
Umut var oldukça insanın yaşama sevinci bitmez ki… herkesin keşke ilk tedavide bebeği olsa. Tekrarlar yorucu.
Yaa hayırlı olsun Kaçıncı gündü?Azcık olsada var benim ilk testim cok silik cıktı hamileyim
Ayyy resmen aynisii inanirmisinizz adette ne yaşıyorsam aynısı şuan inşallah pozitifi görürüm demekki adetteki belirtilerin çoğu yaşanıyorAdeti onceki herşeyi hissrttim sıcak basmaları sonra soguk sırtımdan giriyordu bacak agırısı dizlerim agırıyordu bile karnımda sancılar agresif oldum herşeyi yaşadım korktum cok cunku positif gordum ama bunar devam etti bir kac güne
Bizim nedensiz diye geçiyor ama benim amh 0.75 yaşım da 37 o yüzden tüpe yönlendirdi doktorum. MedicalPark Göztepede yaptıracağız, Aynur hanım doktorum, ilgili bir doktor şimdilik memnunum yalnız çok hastası var ve bekleme süreleri uzun oluyor. Bu ay adetle başlayacağız ama şu an hiçbir ilaç takviye vb. vermedi henüz, ben de heyecanla bekliyorum açıkcası.İnsalh olur kizlar gruba yeni gelenler tüp bebek nedeni merkeziniz yaptığınız kullandığınız takviye gıda yada bitkisel seyler varsa yazın yararlanalim
Allahım çok heyecanlı çok!Bugün 9. Gün :) valla eşimden gizli yapıyorum testleri evde son 1 testim daha kaldı onu da salı yaparım. Son kurşun
Hayırlı olsun. Umarım bir an önce evladınıza kavuşursunuz. Özellikle vitaminler çok önemli tedaviye başlamadan önce doktorunuza mutlaka bunun için sorun, danışın. Biz arı sütü polen propolis, d vit , omega3 , pregnacare him her (ben pembe eşim mor olan kapsulleri kullandık.)Bizim nedensiz diye geçiyor ama benim amh 0.75 yaşım da 37 o yüzden tüpe yönlendirdi doktorum. MedicalPark Göztepede yaptıracağız, Aynur hanım doktorum, ilgili bir doktor şimdilik memnunum yalnız çok hastası var ve bekleme süreleri uzun oluyor. Bu ay adetle başlayacağız ama şu an hiçbir ilaç takviye vb. vermedi henüz, ben de heyecanla bekliyorum açıkcası.
3.günüm progestan dex iğnenin sizde gögüs hassasiyeti, şişliği yaptı mı acaba ? Ben de git gide dayanılmaz hale geliyor. (Hamile olma ihtimalim yok transferim çarşamba)Progestan iğneyi ben şuan 10gundur falan oluyorum aynı zamanda fitilinden de günde 6 adet kullanıyorum. Estrofem hap var yine günde 3 adet yanında enox kan sulandirici her gün.. Delil deşik oldum ama hiç dert değil yeter ki sonuc olumlu olsun
2 adet 3 gün taze transferYaa hayırlı olsun Kaçıncı gündü?
Evet perşembe günü kese gormeye gidcem inşallah , o sancinal beni cok kotu yapti dusuk yapiyorum zannettim arastirdim cogu hamile kaldi ama kimi adet oldu gercekten ama benim ilk transferimde olAyyy resmen aynisii inanirmisinizz adette ne yaşıyorsam aynısı şuan inşallah pozitifi görürüm demekki adetteki belirtilerin çoğu yaşanıyor
O sitede nerelerden aldıkları markaları yazıyordu. Baharatçılarda bulursun ama sen bir oku formda çok bilgilendirici konular var canım.Canim nerden bulabilirim ki arı sütünü
Gözün aydın cnm, senin adına çok sevindim,pozitif sonuçlar gelince umutlar daha çok artıyorHerkese günaydın :)
İnşallah kesede gözükür hayirlisiyla İlk transferinizde negatifi aldıktan hemen sonrami adet oldunuz taze transfermiydiEvet perşembe günü kese gormeye gidcem inşallah , o sancinal beni cok kotu yapti dusuk yapiyorum zannettim arastirdim cogu hamile kaldi ama kimi adet oldu gercekten ama benim ilk transferimde ol
Adi bunar direk pembe kanamam oldu onun ardindan regl oldum
Ben Eğriçayırın saf arısütünü kullanmıştım canım, soğuk zincir olarak kargoluyorlar.Canim nerden bulabilirim ki arı sütünü
Azcık olsada var benim ilk testim cok silik cıktı hamileyim
Bende herkesten gizledim 9 gün 3 gün taze transfer benimkiler ilk testimde anladım erken gebelik testi kullandım cok silik cıktı sonraki gün daha belirgin oldu 3 gün tam cıktı zaten kanda cıkmıştı hayırlı olsun inşallah tutmuş
Kanda gordum cok sukur darısı basına inşallah benim aynen boyle oldu inanılmaz bir agırım oldu regl olcam gibi bide lekelenme olunca moralım bozuldu oldum dedim bitti 2 denemem :) ama Allaha sukur hamileyim
Çok teşekkür ederim şimdi sıra Çarşambamın gelmesindeGözün aydın cnm, senin adına çok sevindim,pozitif sonuçlar gelince umutlar daha çok artıyor
Çok teşekkürler.Ayy var tabiki annesiii kan ver hemen
İnşallah inanıyorum bu kadar zor süreçlerin sonu hep güzellik olacakHaklısın, bu tedavimde artık doktorların webinar toplantılarına kadar izledim, yabancı kaynaklar okudum falan. İmkan verilse tüp bebek yapabilirim sanki
Yoruluyoruz çok ama sonu güzel olacak hepimiz için inşallah
Konuşuyorum. İnşallah herşey hepimizin istediği gibi olur çok teşekkür ederim her birinizeAllahım çok heyecanlı çok!
Annesi bol bool konus bebisinlee salı,carsambaya kadar iyicee yayılır evine kanda da kendini iyice belli eder
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Stres yapma tadını cıkar hamişşş
Canım TKV’nin ürünlerini öneriyorlar.Canim nerden bulabilirim ki arı sütünü