• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Benimde bu ikinci transferde en zor kısımı oydu için ferah tut inşallah saglıklı embriyoların olur
Ben ilki medicana international beylikduzu gidebilxen en en kotu yer cok pişman oldum
İkinci içşn benim canım doktorum Dr sait halil cok buyuk katkısı var olmayan yumurtalardan dogru tedaviyle birkac tane sağlıklı embriyom oluştu alah ondan bin kere razı olsun
Bu arada istanbuldakş tum hastane ve merkezlerle konuştum onu sectim sonunda iyiki gittim ♥️
Amin inşallah🙏🏼 Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bizim sebepsiz inferfilite acaba döllenmemi olmuyordu diyorduk. Çok şükür dün, ilk günü atlattık döllenmişler. Ama her gün bir sonraki günün stresine giriyor insan. Çok korkuyorum..

Amin inşallah🙏🏼 Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Bizim sebepsiz inferfilite acaba döllenmemi olmuyordu diyorduk. Çok şükür dün, ilk günü atlattık döllenmişler. Ama her gün bir sonraki günün stresine giriyor insan. Çok korkuyorum..
Hiç sıkıntı yapmayin sizin hiç bir sorununuz yok zamanı gelmedi sadece egerki senin ve eşinin saglık durumu iyi ise olmaması ihtimalı yom sadece inan inşallah bebişin olur en kısa zamanda 🌺🙏

Kesinikle inan nazar icin degil asla degil daha beli degil kese bile gormedik artik dusuk riski varken bu kadar soru istemiyorum acikcasi oda insani yoruyor
Hiç öyle negatif düşünme düşük falan filan diye. Kendi ruhsal sağlığın İçin söylemeye gerek yok. Kafanın rahat olması lazım.

Hiç sıkıntı yapmayin sizin hiç bir sorununuz yok zamanı gelmedi sadece egerki senin ve eşinin saglık durumu iyi ise olmaması ihtimalı yom sadece inan inşallah bebişin olur en kısa zamanda 🌺🙏
Ne ben de ne eşimde herhangi bir sorun bulunamadı. Her şey yolunda ve sağlıklı görünüyor. Dediğiniz gibi belki de zamanı değildi bu zamana kadar. İnşallah ilk ve son denememizde nasip olur bize ve tüm isteyenlere🙏🏼 Çok teşekkür ederim tatlı desteğiniz için☺️

Arkadaslar herkese selam. opu dan ciktim bugun. aslinda 1 adet embriyom vardi donmus ama doktor onu koyacagimiza full tup bebek yapalim dedi. ben de kabul ettim. 9 yumurta toplandi bugun. Fakat progesteron hormonum catlatma ignesi vuruldugum gun 2.28 geldi. Doktor buna yuksek dedi. simdi acaba taze transfer mi yapsam, beklesem mi karar veremiyorum. sizlerde catlatma ignesi gunu progesteron kacti? bilenler varsa yazabilirseniz cok sevinirim.
Merhaba şimdi baktım catlatma ignesini vuruldugum gün 0.45 mis taze transfer oldum. Yumurtalar toplandiktan sonrada transfer günü 12 olmuş sanirim catlatma ignesinin vuruldugu günkü progesteron degerini baz aliyolar çünkü otamatikmen toplandiktan sonra yüksek çıkıyor

Evet dun yaptim ilki 150 cikti ikinci 505 cikti persembe gunu kese gormeye gitcem insallah cok heycanli :))
Bi de ikisi de tutarmış:halay:sayı fazla güzel katlamış, inşallah hadi hayırlısı. Bende kimyasal sonrası adeti bekliyorum dondurulmuşlarımı transfer etmek için, acaba ne zaman adet olurum, cuma bıraktım ilaçları..

Merhaba şimdi baktım catlatma ignesini vuruldugum gün 0.45 mis taze transfer oldum. Yumurtalar toplandiktan sonrada transfer günü 12 olmuş sanirim catlatma ignesinin vuruldugu günkü progesteron degerini baz aliyolar çünkü otamatikmen toplandiktan sonra yüksek çıkıyor
cok saolun. evet catlatma ignesi sonrasi artiyor zaten. sizin degeriniz guzelmis. 🙏

cok saolun. evet catlatma ignesi sonrasi artiyor zaten. sizin degeriniz guzelmis. 🙏
Hatta bende 12 yi görünce transfer olduğum gün nettede progestron düşük olmali filan yaziyodu bende evham yaptım baya sonra megerse catlatma ignesinin vuruldugu günkü degere bakiliyormus bakalim inşallah tutunuyodr bana

Bi de ikisi de tutarmış:halay:sayı fazla güzel katlamış, inşallah hadi hayırlısı. Bende kimyasal sonrası adeti bekliyorum dondurulmuşlarımı transfer etmek için, acaba ne zaman adet olurum, cuma bıraktım ilaçları..
İnşallah Allah ne verdiyse sen bekleme surecinde baya dinlen camım ben ilk denemeden sonra cok guzel tatiller yaptım kendime iyi baktım mental plarak hazırladım sana bol şans diliyorum 🌺🌺🌺🌺🌺 inşallah en kısa zamanda guzel haberini duyarız 🥰💋

Herkese günaydın :)
Ben evime döndüm, sabah evde kaset test vardı onunla yaptım gene silik bir çizgi var burada sanki.
Yaa hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah 🌸
hayirlisi olsun. neden 3 adet acaba bisey soylediler mi?
Evet bazı değerlerim ilaçları kullanınca yüksek çıktı onların düşmesini bekleyeceğim

Hatta bende 12 yi görünce transfer olduğum gün nettede progestron düşük olmali filan yaziyodu bende evham yaptım baya sonra megerse catlatma ignesinin vuruldugu günkü degere bakiliyormus bakalim inşallah tutunuyodr bana
zaten artmasi lazim. igneden sonra artmasi iyi. cok heyecanli bi surec. guzel baslamis guzel sonuclanir bence. hadi insallah🙏🙏

Back