Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Bugün 8. Günüm. 3. Gün embriyosu.
Lütfen acele etme eğer silikte olsa çıkmışsa vardır benim bugün 11. Günümdü hastaneye proluton depot yapmaya gittik. eşime ha yarın ha bugün gelmişken kan da vereyim dedim kan verdik sonucum çıktı 178 değerim
rabbim inşallah bekleyen herkese nasip etsin asla umudunuzu kaybetmeyin ben transferimin ilk dönemlerinde çok büyük aile sorunları yaşadım pek umudum yoktu üstüne bide 9. Gün hızlı gebelik testi yaptım asla 2. Çizgi yoktu bu sabah evdekilere söylemeden idrar testi yaptım 2. Çizgi belirdi yinede umutlanmamalari için hastaneden sonuç gelmeyene kadar kimseye söylemedim eşime bile lütfen biraz sabırlı olun biliyorum çok zor ama sonra çok erken oluyor boşuna kendinizi benim gibi heba etmeyin

Hayırlı olsun cok mutlu oldum çoğalıyoruz darısı bekleyenlerin başına

merhaba arkadaşlar, yarın yumurta toplama işlemim yapılacak, iki gündür çok fazla bulantım var ayağa zor kalkıyorum daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Ayrıca doktorum rahim dinlendirme yapacağını söyledi. İki ay sonra transfer olacağım inşallah

Tebrik ederim çok mutlu oldum sizin adınıza. Benim 3. Gün embriyosu yarın 11. Günüm idrar testi yapıyım diyorum ama korkuyorum da

Tebrik ederim harika bir rakam
Ben gününe kadar bekleyeceğim kararlıyım.
Sonuçta şunun şurasında 2 gün kaldı.
Allah ol deyince ne olursa olsun herşey mümkün hayatta. Allahım o bebişle nice güzel anılarınızı nasip etsin çok güzel bir hamilelik geçir inşallah ekim anneleri olacağız hep beraber

Tebrik ederim çok mutlu oldum sizin adınıza. Benim 3. Gün embriyosu yarın 11. Günüm idrar testi yapıyım diyorum ama korkuyorum da
Canım nolur biraz pozitif düşün. Embriyonun iyi gelişmesi için buna ihtiyacın var yarın idrar testini yapmak istiyorsan yap, Çarşamba günü de hiç stres yapma git kan testini ver. Allah bize nasip etmişse anne olacağız.

ben dün yaptım çatlatma iğnesini. Bugün kan verdim progestron 11.98 çıktı. Yarın opu yapılacak

İnşallah Allah'ın izniyle. Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah.

Çok tebrik ediyorum canım

Şimdiden opun hayırlı olsun, ilaçların yan etkisi. Normal. Benim de bir opu sürecimde benzer sıkıntılar olmuştu. Vücut aşırı tepki vermiş senin. Ohss geçirme ihtimalin var opu sonrası. İnşallah olmaz tabii…

Hamileliğin hayırlı olsun canım rabbim kucağına almayı nasip etsin

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum Rabbimmm inşallahhh sizlerede pozitifi görmeyi nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh hayal ben 5. Gün embriyosu olmasına rağmen 9. Gün idrarda göremedim bence de gününü beklemelisin

Ayyyy çok sevindim adiniza hayırlı olsun

Kızlar ben her sabah yumurta az tuzlu zeytin ve peynir ve kesinlikle her kahvaltıda roka yedim avakado bal ceviz Blenderden geçirip yaptı kardeşim Onu da her sabah tükettim kesinlikle tuzlu yemedim baharatlı yemedim asla çay içmedim ve günlük en az 3-4 litre su tüketiyorum ve günde 5 porsiyon meyve tükettim öğlen hepsi yarım elma muz portakal bir tam kivi ve bir dilim ananas akşamda aynı şekilde meyve lütfen bu dediklerime dikkat edin gerçekten beslenme de çok önemli

çok güzel beslenmissiniz gerçekten çok etklyor beslenme şekli belirtiniz oldumu peki hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…