- 10 Aralık 2014
- 4.556
- 16.293
- 408
Canım sen 2.testini yaptin miKanda gordum cok sukur darısı basına inşallah benim aynen boyle oldu inanılmaz bir agırım oldu regl olcam gibi bide lekelenme olunca moralım bozuldu oldum dedim bitti 2 denemem :) ama Allaha sukur hamileyim
hayirlisi olsun. neden 3 adet acaba bisey soylediler mi?Bugün opu oldum embriyolar gelişime devam ederse dondurulacak. 3 adet sonra transfer olacakmış
Benim transferin oldu tuttu canım bu hafta inşallah kese göreceğiz sonra kalbi falan derken bu stresli süreç bitmiyor hiç öyle senin nasıl gidiyor
Aa ben idrar testini gününde yaptın sandım. Tabi bekle o zaman ne kalmış şurdaÇok teşekkürler.
Hiç öyle erken kan verme heyecanım yok İnan ki, zamanında verip güzel rakamlarla başlamak en iyisi. 12. Günü paşa paşa bekleyeceğim.
İnşallah inanıyorum bu kadar zor süreçlerin sonu hep güzellik olacak
Konuşuyorum. İnşallah herşey hepimizin istediği gibi olur çok teşekkür ederim her birinize
Bu hafta bende kese görmeye gidicem hayırlısıyla bi görsemde hamile olduğuma inanıcam artikBenim transferin oldu tuttu canım bu hafta inşallah kese göreceğiz sonra kalbi falan derken bu stresli süreç bitmiyor hiç öyle senin nasıl gidiyor
Evet canım kan için acele etme zaten 12.gün çok bı rakam beklenmiyo öncesi yapıp az çıkarsa daha stres olursunÇok teşekkürler.
Hiç öyle erken kan verme heyecanım yok İnan ki, zamanında verip güzel rakamlarla başlamak en iyisi. 12. Günü paşa paşa bekleyeceğim.
İnşallah inanıyorum bu kadar zor süreçlerin sonu hep güzellik olacak
Konuşuyorum. İnşallah herşey hepimizin istediği gibi olur çok teşekkür ederim her birinize
Evet dun yaptim ilki 150 cikti ikinci 505 cikti persembe gunu kese gormeye gitcem insallah cok heycanli :))Canım sen 2.testini yaptin mi
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsinEvet dun yaptim ilki 150 cikti ikinci 505 cikti persembe gunu kese gormeye gitcem insallah cok heycanli :))
Kesinikle inan nazar icin degil asla degil daha beli degil kese bile gormedik artik dusuk riski varken bu kadar soru istemiyorum acikcasi oda insani yoruyorGereksiz sorular yerine söylememek en mantıklısı. İyi yapmışsınMaşallah
Şükürlr olsun
Amin daol darisi basiniza hepiniz icindede dus ediyorum , 3 gun taze cift embriyoHayırlı olsun. Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsinİlk deneme mi, kaçıncı gün embriyosuydu, taze/dondurulmus transfer miydi?
Ikinci deneme bu arada dusuk yumurta resezervi var bende şiddetli endometriosis ve tiroid var bende tüm doktorlar bana sansın cok zayif dedi hep Alaha sukur olduHayırlı olsun. Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsinİlk deneme mi, kaçıncı gün embriyosuydu, taze/dondurulmus transfer miydi?
Ayy MaşallahIkinci deneme bu arada dusuk yumurta resezervi var bende şiddetli endometriosis ve tiroid var bende tüm doktorlar bana sansın cok zayif dedi hep Alaha sukur oldu
Nerede yaptırdınız bu arada?Ikinci deneme bu arada dusuk yumurta resezervi var bende şiddetli endometriosis ve tiroid var bende tüm doktorlar bana sansın cok zayif dedi hep Alaha sukur oldu
Yaaa hayırlı olsun çok sevindimKızlar benimde ilk denemem bende de hipo tiroid var canim dün transferimin 6.gunuydu erken gebelik testi yaptım dayanamayıp silik çizgi gördüm inşallah üç gün sonra kan da baktiricam rabbim hepimize nasip etsin
Benimde bu ikinci transferde en zor kısımı oydu için ferah tut inşallah saglıklı embriyoların olurNerede yaptırdınız bu arada?
Ben de suan embriyolarımdan haber bekliyorum bugün 2.günümüz kalbim ağzımda telefonun başındayım
Tsh baktır derim cunku ilaclar degerleri değiştiriyor benim yukseldi aniden bende dozumu artırdımKızlar benimde ilk denemem bende de hipo tiroid var canim dün transferimin 6.gunuydu erken gebelik testi yaptım dayanamayıp silik çizgi gördüm inşallah üç gün sonra kan da baktiricam rabbim hepimize nasip etsin
Evet bende ilaclarım dusenli kullanıyorum ama değişik seyler olabiliyor transferi 0,45 le yaptım bir hafta sonra 2,98 cok yukseldi dozu artırdımİlaclarimi duzenli kullanıyorum doktor takibinde bir sürü ilaç iğne tabi şifa olsun inşallah ne diyim çok zor bir süreç siz şuan hamilemisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?