• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Arkadaslar herkese selam. opu dan ciktim bugun. aslinda 1 adet embriyom vardi donmus ama doktor onu koyacagimiza full tup bebek yapalim dedi. ben de kabul ettim. 9 yumurta toplandi bugun. Fakat progesteron hormonum catlatma ignesi vuruldugum gun 2.28 geldi. Doktor buna yuksek dedi. simdi acaba taze transfer mi yapsam, beklesem mi karar veremiyorum. sizlerde catlatma ignesi gunu progesteron kacti? bilenler varsa yazabilirseniz cok sevinirim.

☺️ Çok teşekkürler.
Hiç öyle erken kan verme heyecanım yok İnan ki, zamanında verip güzel rakamlarla başlamak en iyisi. 12. Günü paşa paşa bekleyeceğim.

İnşallah inanıyorum bu kadar zor süreçlerin sonu hep güzellik olacak 🙏🏻

Konuşuyorum. İnşallah herşey hepimizin istediği gibi olur çok teşekkür ederim her birinize 🙏🏻☺️
Aa ben idrar testini gününde yaptın sandım. Tabi bekle o zaman ne kalmış şurda🥰

☺️ Çok teşekkürler.
Hiç öyle erken kan verme heyecanım yok İnan ki, zamanında verip güzel rakamlarla başlamak en iyisi. 12. Günü paşa paşa bekleyeceğim.

İnşallah inanıyorum bu kadar zor süreçlerin sonu hep güzellik olacak 🙏🏻

Konuşuyorum. İnşallah herşey hepimizin istediği gibi olur çok teşekkür ederim her birinize 🙏🏻☺️
Evet canım kan için acele etme zaten 12.gün çok bı rakam beklenmiyo öncesi yapıp az çıkarsa daha stres olursun

Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin❤️ İlk deneme mi, kaçıncı gün embriyosuydu, taze/dondurulmus transfer miydi?
Ikinci deneme bu arada dusuk yumurta resezervi var bende şiddetli endometriosis ve tiroid var bende tüm doktorlar bana sansın cok zayif dedi hep Alaha sukur oldu

Ikinci deneme bu arada dusuk yumurta resezervi var bende şiddetli endometriosis ve tiroid var bende tüm doktorlar bana sansın cok zayif dedi hep Alaha sukur oldu
Nerede yaptırdınız bu arada?
Ben de suan embriyolarımdan haber bekliyorum bugün 2.günümüz kalbim ağzımda telefonun başındayım🙈

Kızlar benimde ilk denemem bende de hipo tiroid var canim dün transferimin 6.gunuydu erken gebelik testi yaptım dayanamayıp silik çizgi gördüm inşallah üç gün sonra kan da baktiricam rabbim hepimize nasip etsin
Yaaa hayırlı olsun çok sevindim😍 Çok erkem çıkmış şahane!
Kaçıncı gün embriyosuydu? Taze/dondurulmus transfer miydi?

Nerede yaptırdınız bu arada?
Ben de suan embriyolarımdan haber bekliyorum bugün 2.günümüz kalbim ağzımda telefonun başındayım🙈
Benimde bu ikinci transferde en zor kısımı oydu için ferah tut inşallah saglıklı embriyoların olur
Ben ilki medicana international beylikduzu gidebilxen en en kotu yer cok pişman oldum
İkinci içşn benim canım doktorum Dr sait halil cok buyuk katkısı var olmayan yumurtalardan dogru tedaviyle birkac tane sağlıklı embriyom oluştu alah ondan bin kere razı olsun
Bu arada istanbuldakş tum hastane ve merkezlerle konuştum onu sectim sonunda iyiki gittim ♥️

Kızlar benimde ilk denemem bende de hipo tiroid var canim dün transferimin 6.gunuydu erken gebelik testi yaptım dayanamayıp silik çizgi gördüm inşallah üç gün sonra kan da baktiricam rabbim hepimize nasip etsin
Tsh baktır derim cunku ilaclar degerleri değiştiriyor benim yukseldi aniden bende dozumu artırdım

İlaclarimi duzenli kullanıyorum doktor takibinde bir sürü ilaç iğne tabi şifa olsun inşallah ne diyim çok zor bir süreç siz şuan hamilemisiniz

İlaclarimi duzenli kullanıyorum doktor takibinde bir sürü ilaç iğne tabi şifa olsun inşallah ne diyim çok zor bir süreç siz şuan hamilemisiniz
Evet bende ilaclarım dusenli kullanıyorum ama değişik seyler olabiliyor transferi 0,45 le yaptım bir hafta sonra 2,98 cok yukseldi dozu artırdım
İlk transferimdede normal değerden 0,002 tsh dok ilaclarımı kesti bir ay hormonlar ilaclar yapıyor işte bakmakta faydası var

Back