Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

1 embryo transfer edilecek. Pıhtılaşma çıkmış
Yarın transfer inş
Baktım sonuçlarına da, mutasyon şu bu hiç birşey anlamadım ama tedavisinde kan pıhtılaşma iğneleri vs.. verilmiş. Doktorda mı pıhtı dedi sadece. Sağlıklı gelmiş ki transfer olacaksın sonuçta. Hakkında hayırlısı olsun canım. Allah kolaylıklar versin. Umarım sonu güzel olur. Ben hala bekliyorum sonucumu.

Perednol ne için acaba ilk defa duydum. Baktım ama bizle alakasını göremedim.
Prednol. Yanlıs yazmısım. Ben hep tedavi süresince doktorum yazdı. Günde birtane içiyorum. Vücutta iltihap filan olmasını engelliyor.
Prednol 16 mg Tablet : Tüp bebek tedavisi tamamlandıktan sonra vücuda konulacak olan embriyo anne tarafından reddedilebilir. Böyle durumlar ile karşı karşıya kalmamak için Prednol en uygun ilaçlar arasında yer alıyor.

Ben de kullanıyorum bundan hamileliğin 4. Ayına kadar kullanılabiliyomuş

Yani c56 dediğimiz test pozitif çıksa bile tedavisi bu doktorum bana bağışıklık baskiliyacagini söyledi zaten

Hmmm embriyo traşlamak duyunca ilk kötü gibi yaa

Enjektör 27G uçlu olmalı canım çoğu eczacı bulması zor ve maliyetli olduğundan hiç enjektör vermeden bile yollayabiliyorlar. Bende gonal F den artanı kullanıyorum.

Enjektör 27G uçlu olmalı canım çoğu eczacı bulması zor ve maliyetli olduğundan hiç enjektör vermeden bile yollayabiliyorlar. Bende gonal F den artanı kullanıyorum.
Verdikleri enjektörün kalın iğnesini, gonal-f enjektörüne takıp ilacı cekicem sonra gonal-f in ignesini takicam olucak degil mi?

Verdikleri enjektörün kalın iğnesini, gonal-f enjektörüne takıp ilacı cekicem sonra gonal-f in ignesini takicam olucak degil mi?
Gonal f in iğnesinin ucu sabit canım maalesef değişmiyor öyle olsa keşke büyük kolaylık olurdu arkadaşın dediği gibi çekmek zor oluyor. 27G uç sipariş ettim geldiğinde diğer enjektörlere takıp kullanırım rahat inşallah. Kusura bakma ben direk ilacın yakıp yakmadığına odaklanıp bu noktayı söylemeyi unutmuşum

Aaaa yarin oyle yaprim diye umutlanmistim Benim sıkıntım iğneden değil aslında, enjektörün zor basılması cok kalın olması. Eczaneye gitsem uygun enjektör verir mi? Bu cok gereksiz sisko ya

Arkadaşlar, bende sizler gibi uzun uğraşlar sonucunda hamilelik elde etmiş biri olarak, hepinize kalpten evlat duygusunu, anne baba olmanın hissini,heyecanını ve sevincini yaşamanızı gönülden istiyorum. 4.tedavimde 5.yilimda hamile kalmak nasip oldu, dilerim sizlere en tez zamanda nasip olur...

Aaaa yarin oyle yaprim diye umutlanmistim Benim sıkıntım iğneden değil aslında, enjektörün zor basılması cok kalın olması. Eczaneye gitsem uygun enjektör verir mi? Bu cok gereksiz sisko ya
Ben küçük bi şehirde yaşadığım için bulması biraz zordu ki ben hiç bulamayacağımı bildiğim için araştırmadım çünkü daha önce diğer tüp bebek tedavisi olan arkadaşlar için aradık yoktu. İnternet ve çalıştığım firmalar da hep 100 veya daha çok satıyor. Ama bir yerden açık buldum bakalım nasıl olacak. Ama bence siz şansınızı deneyin büyük şehirde iseniz illa ki bir eczane ve medikalcinin elinde vardır. Ama insülin enjektörü de teklif edelirler onun da ucu değişmiyor bilginiz olsun.

Kaderimiz aynıymış benimde 3 düşük 1 kimyasal gebeliğim var insallah bu sefer kucağıma almak nasip olur en kısa zamanda sanada inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…