- 10 Aralık 2014
- 4.556
- 16.293
- 408
Söyle anlatayım ben ilk kan testini ctsi oldum ikinci testi pztsi ultrason için de diğer pqzartesine cagirdi yani 1 hafta sonraBisey sormak istiyorum yarin tekrar bhcg yapcam ilerlemesi izlemek icin kese ne zaman gormeye gidiyoruz sonra ??
Tedavi olarak da intralipid serum tedavisi diye biliyorum arkadaşım öyle söylemiştiPeki nasıl yapılıyor bilgi verir misin
Super demeki bugun bugun ikinci testim sonuclarim guzelse l bir hafta sonraSöyle anlatayım ben ilk kan testini ctsi oldum ikinci testi pztsi ultrason için de diğer pqzartesine cagirdi yani 1 hafta sonra
Bugün arastırıcam ben de bir kac yere bakarım o kalın enjektörle olmak istemiyorum cidden yok yere zorluyor.Ben küçük bi şehirde yaşadığım için bulması biraz zordu ki ben hiç bulamayacağımı bildiğim için araştırmadım çünkü daha önce diğer tüp bebek tedavisi olan arkadaşlar için aradık yoktu. İnternet ve çalıştığım firmalar da hep 100 veya daha çok satıyor. Ama bir yerden açık buldum bakalım nasıl olacak. Ama bence siz şansınızı deneyin büyük şehirde iseniz illa ki bir eczane ve medikalcinin elinde vardır. Ama insülin enjektörü de teklif edelirler onun da ucu değişmiyor bilginiz olsun.
bende 43 canım seninle aynıyız 3 ıldır uğraşıyoruz ben opu oldum transfer için başladık şimdi hepimizin hakkında hayırlısıBende 43 oldum üç senedir uğraşıyoruz inşallah hepimiz güzel haberler aliriz bende büyük ihtimalle pazartesi günü opu olacağım
Ben pek bir yan etkisini göremedim ekstra olarak.Evet. Tadı iğrenç acı bi tat veriyor ama yapacak bisey yok maalesef.
aminnn hoşgeldinizArkadaşlar, bende sizler gibi uzun uğraşlar sonucunda hamilelik elde etmiş biri olarak, hepinize kalpten evlat duygusunu, anne baba olmanın hissini,heyecanını ve sevincini yaşamanızı gönülden istiyorum. 4.tedavimde 5.yilimda hamile kalmak nasip oldu, dilerim sizlere en tez zamanda nasip olur...Eki Görüntüle 2997076
Canım bu ilaçları kullanırken regl olmazsın. Hormonal dengelerimiz şaşıyor ondan senin durumun.Kizlar test günüme 5 gün var her adet oncesi ayni yerde çıkan sivilcem cikmis acaba tutmadimi diyorum çok üzüldüm
Değerleri pek bilmem ama hayırlı olsunarkadaşlar transfer için bugün adetimin 2. günü
E2 değerim 66,1
progesteron 0,542
estrofem başlattı bugün
değerler normalmi
tşk ederim canımDeğerleri pek bilmem ama hayırlı olsun
bugün kaçıncı günündüKızlar bu arada testi yaptım ama çoook silik aşırı silik bir kırmızılık gördüm sanki emin de değilim aslında, belki göz yanılmasıdır yarın tekrarlayacağım.
Ayyy hadi hadi inşallahhKızlar bu arada testi yaptım ama çoook silik aşırı silik bir kırmızılık gördüm sanki emin de değilim aslında, belki göz yanılmasıdır yarın tekrarlayacağım.
Bugün 8. Günüm. 3. Gün embriyosu.bugün kaçıncı günündü
Valla ama böyle daha stres oluyormuş insan. Kan testini gününden önce vermem asla.Ayyy hadi hadi inşallahh
Beni öğleden sonra aramışlardı, iyi düşün iyi olsunAyy hala arayan yokKalbim agzımda bekliyorum.. Dün 11:00 da girmiştim opuya kaç gibi ararlar sizce 24 saatide gecti oysa
Bu sene bizlerin senesi olacakbende 43 canım seninle aynıyız 3 ıldır uğraşıyoruz ben opu oldum transfer için başladık şimdi hepimizin hakkında hayırlısı
Ben de vaktiyle o serumdan almıştım bişeye yaradığını düşünmüyorum hep alternatif yöntem bunlar…Tedavi olarak da intralipid serum tedavisi diye biliyorum arkadaşım öyle söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?