• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Rabbim umutlarını yeşertsinde yüzünü güldürsün o iki emriyo sana evlat olsun..emriyo yapıştırıcı bende duydum iyimiş ama ben doktoruma bişey önermeye korkuyorum ya tersler diye 2. Opu için ilaç listemi yolladı yine aynı büyüme iğnesinden felan bahsetmedi
Doktorunla rahat herseyi konusabilmelisin canim buradan tanıdığım bir arkadaş 5 deneme gecirdi hiçbiri tutmamisti en son yaptığı denemede doktoru bir test yapmış ve sorunu öğrenmişler
Embriyo rahme konulduğu anda rahimde bir bakteri harekete geçip bebeğin tutunmasini engelliyormus bana da o testi yaptirmami söyledi bende sorun çıkmadı ama arkadaşıma söyledim o da doktoruna ısrar etti ve sorun o cikti ve tedavisi çok basitmiş bebek konulmadan önce serum tedavisi

Doktorunla rahat herseyi konusabilmelisin canim buradan tanıdığım bir arkadaş 5 deneme gecirdi hiçbiri tutmamisti en son yaptığı denemede doktoru bir test yapmış ve sorunu öğrenmişler
Embriyo rahme konulduğu anda rahimde bir bakteri harekete geçip bebeğin tutunmasini engelliyormus bana da o testi yaptirmami söyledi bende sorun çıkmadı ama arkadaşıma söyledim o da doktoruna ısrar etti ve sorun o cikti ve tedavisi çok basitmiş bebek konulmadan önce serum tedavisi
Yaa haklısın canım yaa o test c56 dediklerimi bana yapılmadı bende aslında isterim onun yapılmasını opu sonrası kamerayla rahime gidecekmiş ozamn isticem yapsın galiba rahimden bı sıvı aliniyo dimi benmi yanlış biliyrm

Amin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah, bence tedaviyle ilgili bazı şeyleri biz önermeliyiz yada hatırlatmalıyız doktorumuza, ben mesela embriyo yapıştırıcısından bahsetmesem aklına bile gelmezdi, ki... tedavi de %30 %40 lık etkiye sahipmiş diye okumuştum,detaylı araştırma yapacağım bu konuyla ilgili...

İnşallah canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah, benim ilk tüp bebek tedavim ilk transferimdi,bekleme süresi inan o kadar yıpratıcıydı ki, önceden 3 düşüğüm olduğundan sürekli lavaboda kalmıştım psikolojim bozulmuştu yine kırmızı vs görecekmiyim diye, sanki sonuç olumsuz dahi olsa şu süreç bitti diye rahatladım bile... inşallah beni bekleyen embryolarım bana hayat olur onlar yüzümü güldürür, inşallah sizlerde olumlu sonuçlarınızı hayırlısıyla alın, takipteyim :)
Benimde 3 düşüğüm oldu ve şimdi tuvalete girmeye korkuyorum afedersin pesete ile silindigimde bakmaya korkuyorum bazen 4-5 kere bakıyorum acaba leke varda ben mi farkedemiyorum diye
Hiç üzülme canım 3 dusukten sonra geçen sene deneme yaptım tutmadı ve simdi 6. Denemeyi yaptım şimdi hamileyim

Yaa haklısın canım yaa o test c56 dediklerimi bana yapılmadı bende aslında isterim onun yapılmasını opu sonrası kamerayla rahime gidecekmiş ozamn isticem yapsın galiba rahimden bı sıvı aliniyo dimi benmi yanlış biliyrm
Kesinlikle yaptır canım arkadaş 5 deneme yaptı hiç biri tutmadi ve umudu kalmamisti ama basit bir serum tedavisiymis şimdi bir kızı var

Progesteron dex iğnesi transferden sonra bende kullanıyorum. Bana gonal-f den artan enjektör varsa onu ya da insülin enjektörü ile göbek çevresinden yapmamı söylediler. İlaçtan dolayı herhangi bir acı ya da yanma gibi etkileri yok.
Aaa bunu öğrendiğim çok iyi oldu. 1 saat önce yaptım bu arada iğneyi evet dediğiniz gibi herhangi bi yanma vs yok. Ancak eczacının verdiği enjektör o kadar kalın ve kütük gibi ki gonal-f vs diğerilerini yaparken ki konforum yoktu. Yavas yavas yapmaya calıstıgım icin bas bas gitmedi enjektör kütük gibiydi benimde baya arttı onları kullanıyım bari yarın sorup. Tesekkur ederim

Merhaba, bu ay ne yazıkki negatifle sonuçlanan bir tedavim oldu yine. Bir şey sormak istiyorum, yumurta kalitesini arttırmak için resrevatrol takviyesi alan var mı ? Ya da bununla ilgili bilgisi olan var mı ?

ama oyle dusunme arkadaşım ben ilkinde 0,65 amh 3 goruldu 3 toplandık 1 donneldi 2 hun embriyo olarak verildi bir tup hiç yumurta vermedi orda şiddetli çikolata kistim var diye 2 denemede amh 0,19 7-8 yumurta goruldu guzel gelişti ama 3 tane toplamdı nedeni bu sefer sağ tarafı 2 zayif yumurta verdi solda baya yumurtam oldu hepsi guzel buyudu ama çikolata kistimin etrafında dolayisiyla doktor hepsi alamadı rahime zarar vermemek için 3 tane den uçu dollendi 2 verildi bana . Yani demek istediğim değişiyor amhye cok baglanma ve gercekten ben buna inanıyorum dogru doktor dogru takip ve ilac dozlar cok onemli bu denemede doktorum bana direk max doz verdi bir suru yumurtam oldu farklı yonteö kullandı ve oldu cok sukur …
Ayy içime su serptin arkadaşım ya, doktorun tedavisi ve tabiki o ayki durum falan ne kadar önemli değil mi, insallah bir sonraki ay daha fazla folikül olur.. senin bir çırpıda yazdığın deneyimlerin aslında ne büyük bir özveri ve fedakarlık, ama sağlıkla bebişine kavuşman en büyük hediye olacak 🤗🤗🤗 darısı bize 💛

Benimde 3 düşüğüm oldu ve şimdi tuvalete girmeye korkuyorum afedersin pesete ile silindigimde bakmaya korkuyorum bazen 4-5 kere bakıyorum acaba leke varda ben mi farkedemiyorum diye
Hiç üzülme canım 3 dusukten sonra geçen sene deneme yaptım tutmadı ve simdi 6. Denemeyi yaptım şimdi hamileyim
Aynı korkuları yaşamışız sen muradına ermişsin darısı bizim başımıza inşallah bu arada c56 testini doktoruma danışacağım, bilgi için teşekkürler cnm, biz birşeyleri didiklemesek kimsenin bize bişey diyeceği yok, bi de kızarlar internetten okumayın araştırmayın vs vs dıye, burası dayanışma fikir ve bilgi alıp verme platformu şimdi burda okumasam c56 diye bir testten haberim bile yok belki benim de sorunum orda sonucta benim de bu kimyasalı da sayarsak 4 kaybım var....

Aaa bunu öğrendiğim çok iyi oldu. 1 saat önce yaptım bu arada iğneyi evet dediğiniz gibi herhangi bi yanma vs yok. Ancak eczacının verdiği enjektör o kadar kalın ve kütük gibi ki gonal-f vs diğerilerini yaparken ki konforum yoktu. Yavas yavas yapmaya calıstıgım icin bas bas gitmedi enjektör kütük gibiydi benimde baya arttı onları kullanıyım bari yarın sorup. Tesekkur ederim
Bende cok ugrasiyorum farkli igneler denedim gercekten ignede ilaci cekmesi zor

Bisey sormak istiyorum yarin tekrar bhcg yapcam ilerlemesi izlemek icin kese ne zaman gormeye gidiyoruz sonra ??

Merhaba, bu ay ne yazıkki negatifle sonuçlanan bir tedavim oldu yine. Bir şey sormak istiyorum, yumurta kalitesini arttırmak için resrevatrol takviyesi alan var mı ? Ya da bununla ilgili bilgisi olan var mı ?
Opu olmadan mi tedavi bitti benimde kalite yok boş çıktı foliküller

Aynı korkuları yaşamışız sen muradına ermişsin darısı bizim başımıza inşallah bu arada c56 testini doktoruma danışacağım, bilgi için teşekkürler cnm, biz birşeyleri didiklemesek kimsenin bize bişey diyeceği yok, bi de kızarlar internetten okumayın araştırmayın vs vs dıye, burası dayanışma fikir ve bilgi alıp verme platformu şimdi burda okumasam c56 diye bir testten haberim bile yok belki benim de sorunum orda sonucta benim de bu kimyasalı da sayarsak 4 kaybım var....
Belki sorunun c56 olmasa bile serum tedavisi işte doktorundan

Kaç adet transfer edilecek canım. Senin kan pıhtılaşması ve kromozom sayılarınıza bakıldı mı. Ben NGS ye gönderdiğimde genetik testler için kanda verdim onun sonuçlarını da bekliyorum. Şu yazdıklarını bilmiyorum çıkan sonuçları biraz araştırayım bakayım.
1 embryo transfer edilecek. Pıhtılaşma çıkmış😄
Yarın transfer inş☺️

Evet canım bakalım Allahın izniyle sonu güzel biter hikayemizin inşallah
Amin 🙏
Evet yarın inş.. Değerlerim uygun görüldü. Pendik medikal parkta tedavim..
❤️🙏 hayırlısı inşallah…. Bebeklerini al gel yarın 🤗
Benim gözükmüştü. 3.gün taze transferimde 8. Gün idrarda gördüm. Ama herkeste gözükecek değil tabi.
Testi aldım bugün ama yarın yapacağım.

Back