• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Bugün testini tekrarladın mi. Benim de 9. Günüm. Forumdaki bütün belirtileri inceliyorum neredeyse. Allah'ım yardımcımiz olsun. Sen nasıl hissediyosun
Bugün yaptım zaten testi sonuç bu…
Bel ağrım var, ayakta fazla duramıyorum uzun süreli. Bir de ilaçlardan midem çok bulanıyor. Meme ucumda da ara ara hassasiyet var ama bunların hepsi ilaçların yan etkisi bence.

Olabilir canım çok duygusalim sürekli ağlamak geliyor tutamiyorum kendimi sen nasılsın ayni gündü test günümuz sanırım
Valla maşallah diyeyim ilk kez bu kadar rahat bir transfer dönemi geçiriyorum. Duygusallık zaman zaman geliyor ama hemen modumu değiştiriyorum. Tek yazdığım konu burası, araştırma yapmıyorum. Çok düşünmüyorum. Biraz heyecan oluyor ama günümü beklemeye kararlıyım. Bol bol kitap okuyorum o beni çok rahatlatıyor. Tavsiye ederim. 2 kitap bitirdim 1 haftada. İyi geldi.

Bugün testini tekrarladın mi. Benim de 9. Günüm. Forumdaki bütün belirtileri inceliyorum neredeyse. Allah'ım yardımcımiz olsun. Sen nasıl hissediyosun

Bugün yaptım zaten testi sonuç bu…
Bel ağrım var, ayakta fazla duramıyorum uzun süreli. Bir de ilaçlardan midem çok bulanıyor. Meme ucumda da ara ara hassasiyet var ama bunların hepsi ilaçların yan etkisi bence.
İnan test yapmaya korkuyorum

Acaba 5.güne beklense gidebilirmiydi emriyolar sorun ne yaş kaç
Yaş 36, düşük yumurta rezervi dendi. Bu bizim 3.tedavimiz ilkinde 1 embriyo oluştu dondurulmuş transfer edildi o da 3.gün embriyosuydu. Onun kalitesi orta denmişti. 2.tedavide embriyo oluşmadı bile. 2.tedaviden sonra Merkezi değiştirdik, şimdi Anadolu sağlıkta tedavi görüyoruz Ebru hanımla.

Valla maşallah diyeyim ilk kez bu kadar rahat bir transfer dönemi geçiriyorum. Duygusallık zaman zaman geliyor ama hemen modumu değiştiriyorum. Tek yazdığım konu burası, araştırma yapmıyorum. Çok düşünmüyorum. Biraz heyecan oluyor ama günümü beklemeye kararlıyım. Bol bol kitap okuyorum o beni çok rahatlatıyor. Tavsiye ederim. 2 kitap bitirdim 1 haftada. İyi geldi.
Maşallah ne güzel kaçıncı denemizz bu belirtiniz varmı hiç evet kitap okumak insani rahatlatyor.

Benim ilk teansferde sevilce cıkmadı tutmadı bu sefer tuttu cıktı benim hic sevilcem olmaz normalde ama belirtiler yanıltabilir canım
Benim geçen transferdede hep adetime yakin cikan sivilce ayni gene çıkmıştı tutmadi bu seferde cikinca acaba genemi
Aynı benim gibisiniz bende Bütün yazilari okuyorum sizde farklı bir belirti varmi

Maşallah ne güzel kaçıncı denemizz bu belirtiniz varmı hiç evet kitap okumak insani rahatlatyor.
Benim 6. Denemem artık tecrübeden sanırım herkes bana bebek gibi davranıyor 😂 dedim beni kötü alıştırdınız 9 ay böyle nasıl geçer 🤪
Senin kaçıncı denemen?

Benim geçen transferdede hep adetime yakin cikan sivilce ayni gene çıkmıştı tutmadi bu seferde cikinca acaba genemi

Aynı benim gibisiniz bende Bütün yazilari okuyorum sizde farklı bir belirti varmi
Yok canım sakın baglama onu gecen seferiyle seni strese sokar sen hep positif enerji yolla konuş onla gercekten iyi geliyor 🥰

İlk iki gün acayip belim ağrıdı. 5. Gün adet sancım oldu o gün çok üzüldüm ağladım ertesi günü geçti. Batma oluyo kasıklarımda ara ara. Göğüsler ilaçlara başladığımdan beri hassas zaten. Kendimi dinliyorum sanırım 🤦🤦🤦

İlk iki gün acayip belim ağrıdı. 5. Gün adet sancım oldu o gün çok üzüldüm ağladım ertesi günü geçti. Batma oluyo kasıklarımda ara ara. Göğüsler ilaçlara başladığımdan beri hassas zaten. Kendimi dinliyorum sanırım 🤦🤦🤦
Ah ah bu kendimizi dinlemeyi ne zaman birakcaz acaba bende sürekli dinliyorum birşey mi olcak diye bendede ayni sekilde kasiklarimda batma var birde sık idrara cikiyorum

Back