- 9 Haziran 2021
- 259
- 187
- 23
- 30
Olabilir canım çok duygusalim sürekli ağlamak geliyor tutamiyorum kendimi sen nasılsın ayni gündü test günümuz sanırımCanım bu ilaçları kullanırken regl olmazsın. Hormonal dengelerimiz şaşıyor ondan senin durumun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir canım çok duygusalim sürekli ağlamak geliyor tutamiyorum kendimi sen nasılsın ayni gündü test günümuz sanırımCanım bu ilaçları kullanırken regl olmazsın. Hormonal dengelerimiz şaşıyor ondan senin durumun.
Kaç tane toplandı hemen aramazlar akşam 6 ya doğru ancaAyy hala arayan yok Kalbim agzımda bekliyorum.. Dün 11:00 da girmiştim opuya kaç gibi ararlar sizce 24 saatide gecti oysa
Benim ilk teansferde sevilce cıkmadı tutmadı bu sefer tuttu cıktı benim hic sevilcem olmaz normalde ama belirtiler yanıltabilir canımKizlar test günüme 5 gün var her adet oncesi ayni yerde çıkan sivilcem cikmis acaba tutmadimi diyorum çok üzüldüm
Bugün testini tekrarladın mi. Benim de 9. Günüm. Forumdaki bütün belirtileri inceliyorum neredeyse. Allah'ım yardımcımiz olsun. Sen nasıl hissediyosunBugün 8. Günüm. 3. Gün embriyosu.
Bugün yaptım zaten testi sonuç bu…Bugün testini tekrarladın mi. Benim de 9. Günüm. Forumdaki bütün belirtileri inceliyorum neredeyse. Allah'ım yardımcımiz olsun. Sen nasıl hissediyosun
Valla maşallah diyeyim ilk kez bu kadar rahat bir transfer dönemi geçiriyorum. Duygusallık zaman zaman geliyor ama hemen modumu değiştiriyorum. Tek yazdığım konu burası, araştırma yapmıyorum. Çok düşünmüyorum. Biraz heyecan oluyor ama günümü beklemeye kararlıyım. Bol bol kitap okuyorum o beni çok rahatlatıyor. Tavsiye ederim. 2 kitap bitirdim 1 haftada. İyi geldi.Olabilir canım çok duygusalim sürekli ağlamak geliyor tutamiyorum kendimi sen nasılsın ayni gündü test günümuz sanırım
Bugün testini tekrarladın mi. Benim de 9. Günüm. Forumdaki bütün belirtileri inceliyorum neredeyse. Allah'ım yardımcımiz olsun. Sen nasıl hissediyosun
İnan test yapmaya korkuyorumBugün yaptım zaten testi sonuç bu…
Bel ağrım var, ayakta fazla duramıyorum uzun süreli. Bir de ilaçlardan midem çok bulanıyor. Meme ucumda da ara ara hassasiyet var ama bunların hepsi ilaçların yan etkisi bence.
Yapma bence daha çok strese sokuyor insanı böyle şeyler. Yok çizgi oldu yok olmadı, ne olacak filan derken geriliyoruz. 2 şubata az kaldı sonuçta, embriyonun salgıladığı hormon ancak kana karışacak.İnan test yapmaya korkuyorum
Yaş 36, düşük yumurta rezervi dendi. Bu bizim 3.tedavimiz ilkinde 1 embriyo oluştu dondurulmuş transfer edildi o da 3.gün embriyosuydu. Onun kalitesi orta denmişti. 2.tedavide embriyo oluşmadı bile. 2.tedaviden sonra Merkezi değiştirdik, şimdi Anadolu sağlıkta tedavi görüyoruz Ebru hanımla.Acaba 5.güne beklense gidebilirmiydi emriyolar sorun ne yaş kaç
Maşallah ne güzel kaçıncı denemizz bu belirtiniz varmı hiç evet kitap okumak insani rahatlatyor.Valla maşallah diyeyim ilk kez bu kadar rahat bir transfer dönemi geçiriyorum. Duygusallık zaman zaman geliyor ama hemen modumu değiştiriyorum. Tek yazdığım konu burası, araştırma yapmıyorum. Çok düşünmüyorum. Biraz heyecan oluyor ama günümü beklemeye kararlıyım. Bol bol kitap okuyorum o beni çok rahatlatıyor. Tavsiye ederim. 2 kitap bitirdim 1 haftada. İyi geldi.
Benim geçen transferdede hep adetime yakin cikan sivilce ayni gene çıkmıştı tutmadi bu seferde cikinca acaba genemi tutmadı dedimBenim ilk teansferde sevilce cıkmadı tutmadı bu sefer tuttu cıktı benim hic sevilcem olmaz normalde ama belirtiler yanıltabilir canım
Benim geçen transferdede hep adetime yakin cikan sivilce ayni gene çıkmıştı tutmadi bu seferde cikinca acaba genemiBenim ilk teansferde sevilce cıkmadı tutmadı bu sefer tuttu cıktı benim hic sevilcem olmaz normalde ama belirtiler yanıltabilir canım
Aynı benim gibisiniz bende Bütün yazilari okuyorum sizde farklı bir belirti varmiBugün testini tekrarladın mi. Benim de 9. Günüm. Forumdaki bütün belirtileri inceliyorum neredeyse. Allah'ım yardımcımiz olsun. Sen nasıl hissediyosun
Amin inşallahVardır bir bildikler umarım kaliteleri güzel olur
Benim 6. Denemem artık tecrübeden sanırım herkes bana bebek gibi davranıyor dedim beni kötü alıştırdınız 9 ay böyle nasıl geçerMaşallah ne güzel kaçıncı denemizz bu belirtiniz varmı hiç evet kitap okumak insani rahatlatyor.
İnşallah sim sıkı tutunur bebeğiniz size kim bilir neler yasadiniz 2.denemem bu benimBenim 6. Denemem artık tecrübeden sanırım herkes bana bebek gibi davranıyor dedim beni kötü alıştırdınız 9 ay böyle nasıl geçer
Senin kaçıncı denemen?
Yok canım sakın baglama onu gecen seferiyle seni strese sokar sen hep positif enerji yolla konuş onla gercekten iyi geliyorBenim geçen transferdede hep adetime yakin cikan sivilce ayni gene çıkmıştı tutmadi bu seferde cikinca acaba genemi
Aynı benim gibisiniz bende Bütün yazilari okuyorum sizde farklı bir belirti varmi
Hadi ya o kadar geç ararlar mı? Normal o zaman. Ben de acaba kötü bi sey olduda hani bekliyorlar mı diye dusundum hemen kotu senaryo yazmaya baslıyor insanKaç tane toplandı hemen aramazlar akşam 6 ya doğru anca
İlk iki gün acayip belim ağrıdı. 5. Gün adet sancım oldu o gün çok üzüldüm ağladım ertesi günü geçti. Batma oluyo kasıklarımda ara ara. Göğüsler ilaçlara başladığımdan beri hassas zaten. Kendimi dinliyorum sanırımBenim geçen transferdede hep adetime yakin cikan sivilce ayni gene çıkmıştı tutmadi bu seferde cikinca acaba genemi
Aynı benim gibisiniz bende Bütün yazilari okuyorum sizde farklı bir belirti varmi
Zordu ama tüm herşeyi geride bırakıp bu sene bambaşka umut dolu neşe dolu bir sene olmasını diliyorum. İnşallah hepimizin bebekleri bizlere şans ve daha çok mutluluk getirir.İnşallah sim sıkı tutunur bebeğiniz size kim bilir neler yasadiniz 2.denemem bu benim
Ah ah bu kendimizi dinlemeyi ne zaman birakcaz acaba bende sürekli dinliyorum birşey mi olcak diye bendede ayni sekilde kasiklarimda batma var birde sık idrara cikiyorumİlk iki gün acayip belim ağrıdı. 5. Gün adet sancım oldu o gün çok üzüldüm ağladım ertesi günü geçti. Batma oluyo kasıklarımda ara ara. Göğüsler ilaçlara başladığımdan beri hassas zaten. Kendimi dinliyorum sanırım