- 10 Ocak 2020
- 447
- 336
- 53
- 46
Bnm erken catladigi için 16 ya gelince toplayacakDaha çok küçükler benim en küçüğü 18.7 di
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnm erken catladigi için 16 ya gelince toplayacakDaha çok küçükler benim en küçüğü 18.7 di
Canım biliyorum zor ama sakın hiç üzülme guzelce dinlen vucudu ve beynini dinlendir yaşadıgımız surec tup bebekte asla kolay değil , en azında donmuş embriyoların var guzel taraftan bak buyuk avantaj senin için guzel dusun her sey cok guzel olacak Allah senin yüzünü güldürsun cok dua etKızlar bugün beta tekrarı yaptım ve kimyasal gebelik yaşadığımı tescilledik.. tüm ilaçları bırakıyorum adeti bekliyorum, adetin 6/7günü kontrolüm var sonrasında donmuş embriyolarımla doğal transfere gidicez. Sanırım hiç ilaç vs kullanmadan işlem ilerleyecek. Doktorum genetiği vs göndermeye gerek görmedi yalnız ben embriyo yapıştırıcıyı önerdim evet olabilir ilk muayenede hatırlat bana dedi. Hakkımızda herşeyin hayırlısı 2 donmuş embriyom beni bekliyor tüm umutlarım onlara kaldı artık....
Bende 43 oldum üç senedir uğraşıyoruz inşallah hepimiz güzel haberler aliriz bende büyük ihtimalle pazartesi günü opu olacağımMerhaba , transferimiz gerçekleşti tek embriyo olarak. Şimdi test gününü bekliyorum.
Amin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah, bence tedaviyle ilgili bazı şeyleri biz önermeliyiz yada hatırlatmalıyız doktorumuza, ben mesela embriyo yapıştırıcısından bahsetmesem aklına bile gelmezdi, ki... tedavi de %30 %40 lık etkiye sahipmiş diye okumuştum,detaylı araştırma yapacağım bu konuyla ilgili...Rabbim umutlarını yeşertsinde yüzünü güldürsün o iki emriyo sana evlat olsun..emriyo yapıştırıcı bende duydum iyimiş ama ben doktoruma bişey önermeye korkuyorum ya tersler diye 2. Opu için ilaç listemi yolladı yine aynı büyüme iğnesinden felan bahsetmedi
İnşallah canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah, benim ilk tüp bebek tedavim ilk transferimdi,bekleme süresi inan o kadar yıpratıcıydı ki, önceden 3 düşüğüm olduğundan sürekli lavaboda kalmıştım psikolojim bozulmuştu yine kırmızı vs görecekmiyim diye, sanki sonuç olumsuz dahi olsa şu süreç bitti diye rahatladım bile... inşallah beni bekleyen embryolarım bana hayat olur onlar yüzümü güldürür, inşallah sizlerde olumlu sonuçlarınızı hayırlısıyla alın, takipteyim :)Canım biliyorum zor ama sakın hiç üzülme guzelce dinlen vucudu ve beynini dinlendir yaşadıgımız surec tup bebekte asla kolay değil , en azında donmuş embriyoların var guzel taraftan bak buyuk avantaj senin için guzel dusun her sey cok guzel olacak Allah senin yüzünü güldürsun cok dua et
Amin seni cok iyi anlıyorum ilk denememde o kadar inanmıştım oldu diye sonrasında kanamam başladı testen bir gün once ve bençm dogum gunuydum tutmadı uzulmustum cunku baştan başlamam gerek yumurta takibi ve toplaması bana hep en zor surec geliyor , bu seferde 2 idrar testi yaptim positif kan da positif sor sevindim mi aslaa 0 inanki hic anlamadim lekelenmem var cunku ve agirlaeim cok tekrarlaniyoe diye neyse seni dafa fazla uzmek istemiyorum sana bol sans diliyorum bir dahakine daha guzel olacak insallahAmin canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah, bence tedaviyle ilgili bazı şeyleri biz önermeliyiz yada hatırlatmalıyız doktorumuza, ben mesela embriyo yapıştırıcısından bahsetmesem aklına bile gelmezdi, ki... tedavi de %30 %40 lık etkiye sahipmiş diye okumuştum,detaylı araştırma yapacağım bu konuyla ilgili...
İnşallah canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah, benim ilk tüp bebek tedavim ilk transferimdi,bekleme süresi inan o kadar yıpratıcıydı ki, önceden 3 düşüğüm olduğundan sürekli lavaboda kalmıştım psikolojim bozulmuştu yine kırmızı vs görecekmiyim diye, sanki sonuç olumsuz dahi olsa şu süreç bitti diye rahatladım bile... inşallah beni bekleyen embryolarım bana hayat olur onlar yüzümü güldürür, inşallah sizlerde olumlu sonuçlarınızı hayırlısıyla alın, takipteyim :)
Kaç adet transfer edilecek canım. Senin kan pıhtılaşması ve kromozom sayılarınıza bakıldı mı. Ben NGS ye gönderdiğimde genetik testler için kanda verdim onun sonuçlarını da bekliyorum. Şu yazdıklarını bilmiyorum çıkan sonuçları biraz araştırayım bakayım.Hanımlar benimde Cumartesi günü transferim olacak.. Bugün son muayneye gideceğim.. Genetik vermiştim. Pai-1 homozigot mthrf 1298 heterozigot çıktı.. Doktor ile bunu görüşeceğim.. Başka dikkat etmem muhakak sormam gereken birşey var mı? ayguldiyebiri Maysa2011
Benim gözükmüştü. 3.gün taze transferimde 8. Gün idrarda gördüm. Ama herkeste gözükecek değil tabi.valla beklemenin en zor hallerinden biri bu.
Diğeri de doğumu beklemek sanırım
Gerçi benim 3. Gün embriyosu 8. 9. Gün idrarda görünür mü bilemiyorum.
Tedavin güzel sonuçlansın canım inşallah. Progestan dex kullanıyorum bende ama bi ağrı sızı vs yapmadı bende korkmuştum başta. Benim iğnelerimi eşim yapıyor. ilacı avucumda ısıtıyorum iğneyi direk ve sonuna kadar batırıp yavaş yavaş enjekte ediyor ilacı o önemli demişler nette. İnşallah sende de çok etki etmez şifa olsunKızlar selam bugün opu oldum. Progesteron dex iğnesi kullanan var mı aranızda?
Diğer gonal-f , cetrodite gibi iğnesi kıl gibi değil valla gözüm korktu. Acıyor mu?
Opudan dolayı zaten kasık ve bel ağrım cok fazla suan. Bi size sorayım dedim.
Bu zamana kadar ne gonal-f, ne cetrodite ne de ovitrelle hic ama hic acımadı. Kendim yaptım hep. Ama progeston adından mı iğnesinden mi bilmem bi gözüm korkuttu birazdan yapıcam. Siz böyle diyince rahatladım oh Teşekkr ederim dönüşünüz için Umarım bekleyen herkes cok cok guzel haberler alır Siz hangi aşamadasınız?Tedavin güzel sonuçlansın canım inşallah. Progestan dex kullanıyorum bende ama bi ağrı sızı vs yapmadı bende korkmuştum başta. Benim iğnelerimi eşim yapıyor. ilacı avucumda ısıtıyorum iğneyi direk ve sonuna kadar batırıp yavaş yavaş enjekte ediyor ilacı o önemli demişler nette. İnşallah sende de çok etki etmez şifa olsun
Amin amin hepimiz güzel haberler alalım inşallah. Ben transfer oldum şubat 5 de ki geçmek bilmeyen test günümü bekliyorumBu zamana kadar ne gonal-f, ne cetrodite ne de ovitrelle hic ama hic acımadı. Kendim yaptım hep. Ama progeston adından mı iğnesinden mi bilmem bi gözüm korkuttu birazdan yapıcam. Siz böyle diyince rahatladım oh Teşekkr ederim dönüşünüz için Umarım bekleyen herkes cok cok guzel haberler alır Siz hangi aşamadasınız?
Bana tekrar yumurta toplama işlemi yapılacak iğnelere başlamak için regli bekliyorumMerhaba Tedaviden sonraki ilk adetinizde mi transfer aşamasına başlıyorsunuz yoksa ikinci adette mi?
Ayyy çok heyecanlııı inşallah inşallah pozitif haberinizide burdan görmek nasip olur Benimde çarşamba günü transferim tabi önce yarın arıycaklar döllendimi, döllenmedi mi bizim maraton yeni başlıyorAmin amin hepimiz güzel haberler alalım inşallah. Ben transfer oldum şubat 5 de ki geçmek bilmeyen test günümü bekliyorum
Hepsinin bekleyişi ayrı heyecan ayrı macera çok istiyorum benim de pozitiffff diye koşa koşa buraya gelmeyi nasip olur inşallahAyyy çok heyecanlııı inşallah inşallah pozitif haberinizide burdan görmek nasip olur Benimde çarşamba günü transferim tabi önce yarın arıycaklar döllendimi, döllenmedi mi bizim maraton yeni başlıyor
Banada tekrer opu olcakBana tekrar yumurta toplama işlemi yapılacak iğnelere başlamak için regli bekliyorum
Vardır bir bildikler umarım kaliteleri güzel olurBnm erken catladigi için 16 ya gelince toplayacak
İnşallah. Hepimize bool şansHepsinin bekleyişi ayrı heyecan ayrı macera çok istiyorum benim de pozitiffff diye koşa koşa buraya gelmeyi nasip olur inşallah
Lekelenmelerin devam ediyor mu canımEvet dun gordum 150 bhcg yarın tekrar yapcam yanlız şiddetli adet sancım ve dun lekelenmem vardı o yuzden pek bilmiyorum sevinemedim hala :) ama evet positif
Progesteron dex iğnesi transferden sonra bende kullanıyorum. Bana gonal-f den artan enjektör varsa onu ya da insülin enjektörü ile göbek çevresinden yapmamı söylediler. İlaçtan dolayı herhangi bir acı ya da yanma gibi etkileri yok.Kızlar selam bugün opu oldum. Progesteron dex iğnesi kullanan var mı aranızda?
Diğer gonal-f , cetrodite gibi iğnesi kıl gibi değil valla gözüm korktu. Acıyor mu?
Opudan dolayı zaten kasık ve bel ağrım cok fazla suan. Bi size sorayım dedim.
İnşallah sen bari bu süreci engellere takılmayıp sorunsuz geçirirsin, bu topicteki ve bebek isteyen tüm arkadaşlarımız için de geçerli elbette... Biz bu yola başlarken o minik şeyi kucağımıza alana kadar hep bir tedirginliğimiz olacaktır. Allah bizi korkularımızdan emin eyleyip dualarımızı kabul etsin inşallah...Amin seni cok iyi anlıyorum ilk denememde o kadar inanmıştım oldu diye sonrasında kanamam başladı testen bir gün once ve bençm dogum gunuydum tutmadı uzulmustum cunku baştan başlamam gerek yumurta takibi ve toplaması bana hep en zor surec geliyor , bu seferde 2 idrar testi yaptim positif kan da positif sor sevindim mi aslaa 0 inanki hic anlamadim lekelenmem var cunku ve agirlaeim cok tekrarlaniyoe diye neyse seni dafa fazla uzmek istemiyorum sana bol sans diliyorum bir dahakine daha guzel olacak insallah