- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Hadi bakalım yarın senden de güzel haberler bekliyoruzAmin
hayırlısı inşallah…. Bebeklerini al gel yarın
Testi aldım bugün ama yarın yapacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım yarın senden de güzel haberler bekliyoruzAmin
Bugun opu sonrası doktorum banada yazdı. Bagısıklık baskılayıcı bi ilac.Perednol ne için acaba ilk defa duydum. Baktım ama bizle alakasını göremedim.
Baktım sonuçlarına da, mutasyon şu bu hiç birşey anlamadım ama tedavisinde kan pıhtılaşma iğneleri vs.. verilmiş. Doktorda mı pıhtı dedi sadece. Sağlıklı gelmiş ki transfer olacaksın sonuçta. Hakkında hayırlısı olsun canım. Allah kolaylıklar versin. Umarım sonu güzel olur. Ben hala bekliyorum sonucumu.1 embryo transfer edilecek. Pıhtılaşma çıkmış
Yarın transfer inş
Sabah ilk idrarını biraz akıt öyle yap canım. İnşallah güzel haberlerini bekliyorumAmin
Evet sende yazmıştın sanırım ilaç listeni. Ben iki defa transfer oldum. Bu ilacı hiç kullanmadım da. O yüzden merak ettim.Bugun opu sonrası doktorum banada yazdı. Bagısıklık baskılayıcı bi ilac.
Prednol. Yanlıs yazmısım. Ben hep tedavi süresince doktorum yazdı. Günde birtane içiyorum. Vücutta iltihap filan olmasını engelliyor.Perednol ne için acaba ilk defa duydum. Baktım ama bizle alakasını göremedim.
Hayırlısıyla inşallah AyşegülcümSabah ilk idrarını biraz akıt öyle yap canım. İnşallah güzel haberlerini bekliyorum
Ben de kullanıyorum bundan hamileliğin 4. Ayına kadar kullanılabiliyomuşPrednol. Yanlıs yazmısım. Ben hep tedavi süresince doktorum yazdı. Günde birtane içiyorum. Vücutta iltihap filan olmasını engelliyor.
Prednol 16 mg Tablet : Tüp bebek tedavisi tamamlandıktan sonra vücuda konulacak olan embriyo anne tarafından reddedilebilir. Böyle durumlar ile karşı karşıya kalmamak için Prednol en uygun ilaçlar arasında yer alıyor.
İnşallah hayırlısıyla nasip olsun diyorum yarın ola hayrolaHadi bakalım yarın senden de güzel haberler bekliyoruz
Evet. Tadı iğrenç acı bi tat veriyor ama yapacak bisey yok maalesef.Ben de kullanıyorum bundan hamileliğin 4. Ayına kadar kullanılabiliyomuş
Acaba 5.güne beklense gidebilirmiydi emriyolar sorun ne yaş kaçİki embriyo transferim oldu. Ama pozitif göremedim. 5 yumurta toplanmıştı 4 ü döllendi 3.güne iyi kalite 2 tane kaldı. Taze transfer yapılmıştı.
Yani c56 dediğimiz test pozitif çıksa bile tedavisi bu doktorum bana bağışıklık baskiliyacagini söyledi zatenPrednol. Yanlıs yazmısım. Ben hep tedavi süresince doktorum yazdı. Günde birtane içiyorum. Vücutta iltihap filan olmasını engelliyor.
Prednol 16 mg Tablet : Tüp bebek tedavisi tamamlandıktan sonra vücuda konulacak olan embriyo anne tarafından reddedilebilir. Böyle durumlar ile karşı karşıya kalmamak için Prednol en uygun ilaçlar arasında yer alıyor.
Hmmm embriyo traşlamak duyunca ilk kötü gibi yaaBenim doktorum bu yöntemde embriyonun bir yüzeyine traşlama yapılıyor ve genetik olarak zarar görme ihtimali artıyor önermiyoruz ve yapmıyoruz dedi. Araştırmalarda da ihtimali artırmadığı ispatlanmış sanırım. Tabi bizler her şeyde bir medet umuyoruz keşke kolay bir yolu olsa bizler için de..
Enjektör 27G uçlu olmalı canım çoğu eczacı bulması zor ve maliyetli olduğundan hiç enjektör vermeden bile yollayabiliyorlar. Bende gonal F den artanı kullanıyorum.Aaa bunu öğrendiğim çok iyi oldu. 1 saat önce yaptım bu arada iğneyi evet dediğiniz gibi herhangi bi yanma vs yok. Ancak eczacının verdiği enjektör o kadar kalın e kütük gibi ki gonal-f vs diğerilerini yaparken ki konforum yoktu. Yavas yavas yapmaya calıstıgım icin bas bas gitmedi enjektör kütük gibiydi benimde baya arttı onları kullanıyım bari yarın sorup. Tesekkur ederim
Verdikleri enjektörün kalın iğnesini, gonal-f enjektörüne takıp ilacı cekicem sonra gonal-f in ignesini takicam olucak degil mi?Enjektör 27G uçlu olmalı canım çoğu eczacı bulması zor ve maliyetli olduğundan hiç enjektör vermeden bile yollayabiliyorlar. Bende gonal F den artanı kullanıyorum.
Gonal f in iğnesinin ucu sabit canım maalesef değişmiyor öyle olsa keşke büyük kolaylık olurdu arkadaşın dediği gibi çekmek zor oluyor. 27G uç sipariş ettim geldiğinde diğer enjektörlere takıp kullanırım rahat inşallah. Kusura bakma ben direk ilacın yakıp yakmadığına odaklanıp bu noktayı söylemeyi unutmuşumVerdikleri enjektörün kalın iğnesini, gonal-f enjektörüne takıp ilacı cekicem sonra gonal-f in ignesini takicam olucak degil mi?
Aaaa yarin oyle yaprim diye umutlanmistim Benim sıkıntım iğneden değil aslında, enjektörün zor basılması cok kalın olması. Eczaneye gitsem uygun enjektör verir mi? Bu cok gereksiz sisko yaGonal f in iğnesinin ucu sabit canım maalesef değişmiyor öyle olsa keşke büyük kolaylık olurdu arkadaşın dediği gibi çekmek zor oluyor. 27G uç sipariş ettim geldiğinde diğer enjektörlere takıp kullanırım rahat inşallah. Kusura bakma ben direk ilacın yakıp yakmadığına odaklanıp bu noktayı söylemeyi unutmuşum
Ben küçük bi şehirde yaşadığım için bulması biraz zordu ki ben hiç bulamayacağımı bildiğim için araştırmadım çünkü daha önce diğer tüp bebek tedavisi olan arkadaşlar için aradık yoktu. İnternet ve çalıştığım firmalar da hep 100 veya daha çok satıyor. Ama bir yerden açık buldum bakalım nasıl olacak. Ama bence siz şansınızı deneyin büyük şehirde iseniz illa ki bir eczane ve medikalcinin elinde vardır. Ama insülin enjektörü de teklif edelirler onun da ucu değişmiyor bilginiz olsun.Aaaa yarin oyle yaprim diye umutlanmistim Benim sıkıntım iğneden değil aslında, enjektörün zor basılması cok kalın olması. Eczaneye gitsem uygun enjektör verir mi? Bu cok gereksiz sisko ya
Kaderimiz aynıymış benimde 3 düşük 1 kimyasal gebeliğim var insallah bu sefer kucağıma almak nasip olur en kısa zamanda sanada inşallahAynı korkuları yaşamışız sen muradına ermişsin darısı bizim başımıza inşallah bu arada c56 testini doktoruma danışacağım, bilgi için teşekkürler cnm, biz birşeyleri didiklemesek kimsenin bize bişey diyeceği yok, bi de kızarlar internetten okumayın araştırmayın vs vs dıye, burası dayanışma fikir ve bilgi alıp verme platformu şimdi burda okumasam c56 diye bir testten haberim bile yok belki benim de sorunum orda sonucta benim de bu kimyasalı da sayarsak 4 kaybım var....