Hadi güzelce tutunsun insalh canım bu çıkan sonuç pirtilasma ile ilgilimiHanımlar benimde Cumartesi günü transferim olacak.. Bugün son muayneye gideceğim.. Genetik vermiştim. Pai-1 homozigot mthrf 1298 heterozigot çıktı.. Doktor ile bunu görüşeceğim.. Başka dikkat etmem muhakak sormam gereken birşey var mı? @ayguldiyebiriMaysa2011
Maysacım sen Aret Kamar’da mı tedavi görüyorsun? Ben sanki öyle okudumHadi güzelce tutunsun insalh canım bu çıkan sonuç pirtilasma ile ilgilimi
Valla canım sorman gereken bişey varmı bilmiyorum hiç trasfer aşamasına gelmedim olan arkadaşlar yazacaktir
Teşekkür ederim umarım iyi olur hepimiz için hayırlısı olur hem psikolojik hem bedenen yoruluyoruz bide üstüne günlük sıkıntılar salgın hastalıklar ekonomik sıkıntılar Allah buradaki herkese sabır dayanma gücü versinÖncelikle çok geçmiş olsun. Ve maalesef bu covidin geride bıraktığı kötü etkiler mevcut. Bende tiroid hastalığı yoktu. Hastalık sonrası yutkunma ve nefes alma sorunum olunca baktırdığımızda tiroidi etkilediğini gördük tiroid zehirlenmesi yaşamıştım. Daha önce polikistik overa dayalı hiç bir bulgu vs yoktu muayenelerimde covıdden sonra yumurtalıkların şeklinde hafif bozulmalar tam polikistik over olmasa da ona benzer şeyler olduğunu söyledi doktorum. Yani inanın bu süreç bizi yormuyor gibi bu hastalığın da bize güçlük çıkarması çok can sıkıcı.Şu bela biran önce def olsa da daha fazla hasar verici hastalıklar olmasa.
Teşekkür ederim umarım iyi olur hepimiz için hayırlısı olur hem psikolojik hem bedenen yoruluyoruz bide üstüne günlük sıkıntılar salgın hastalıklar ekonomik sıkıntılar Allah buradaki herkese sabır dayanma gücü versinÖncelikle çok geçmiş olsun. Ve maalesef bu covidin geride bıraktığı kötü etkiler mevcut. Bende tiroid hastalığı yoktu. Hastalık sonrası yutkunma ve nefes alma sorunum olunca baktırdığımızda tiroidi etkilediğini gördük tiroid zehirlenmesi yaşamıştım. Daha önce polikistik overa dayalı hiç bir bulgu vs yoktu muayenelerimde covıdden sonra yumurtalıkların şeklinde hafif bozulmalar tam polikistik over olmasa da ona benzer şeyler olduğunu söyledi doktorum. Yani inanın bu süreç bizi yormuyor gibi bu hastalığın da bize güçlük çıkarması çok can sıkıcı.Şu bela biran önce def olsa da daha fazla hasar verici hastalıklar olmasa.
Bi konuda daha bilgi almak istiyorum sizden tedavide 10.günüm rahim kalınlığı 11 olmuş onun üzerinde durdu bu sıkıntılı Bi durum mu normali nedir yumurta toplanmadan önce sizin kaç aralığındaydı?Merhaba hanımlar Ocak ayı tüp bebeğe başlayanlar burada
Kimler adeti bekliyor?
Toplanalım mı?
Benim gördüğüm 5gün embriyosu iyi tutundu ise ilk günden 5-6.gün pozitif gördüler.. 3.gün de 7-8 de gördüler.. Ama tabi cesaret ve hazırlık meselesi.. Kendinizş ne zaman hissederseniz o zaman yapın..valla beklemenin en zor hallerinden biri bu.
Diğeri de doğumu beklemek sanırım
Gerçi benim 3. Gün embriyosu 8. 9. Gün idrarda görünür mü bilemiyorum.
Aynen önden pıhtılaşma testlerimi yapmıştım..Hadi güzelce tutunsun insalh canım bu çıkan sonuç pirtilasma ile ilgilimi
Valla canım sorman gereken bişey varmı bilmiyorum hiç trasfer aşamasına gelmedim olan arkadaşlar yazacaktir
Amin inşallah. Transfer için adetin 4. Günü basladım ilaçlara. Perednol, coraspirin,estrofem, balıkyağı, bide folikasitHayırlısı olsun. Rabbim sağlık sıhhat versin. Hangi ilaçları kullanıyorsun şuan. Adetten sonra mı başladın.
Korkmak değil de, nedense benimki biraz daha bekleyip neticenin daha net görünmesi için embriyolarıma zaman vermekBenim gördüğüm 5gün embriyosu iyi tutundu ise ilk günden 5-6.gün pozitif gördüler.. 3.gün de 7-8 de gördüler.. Ama tabi cesaret ve hazırlık meselesi.. Kendinizş ne zaman hissederseniz o zaman yapın..
Ben çatlatma iğnesi ile pozitif görecek olmama rağmen korkuyorum
Öyle tabiki en net cevabı almak için ne kadar sabredebiliyotsanız o kadar iyi.. Negatif oldu kan günü gelmeden evham oluyot. Pozitif oldu artacak mı acaba evham oluyor.. Böyle sizde olduklarını bilerek keyfini çıkarmak en güzeliKorkmak değil de, nedense benimki biraz daha bekleyip neticenin daha net görünmesi için embriyolarıma zaman vermekyarın denerim artık testi. Bugün geçsin.
Teşekkür ederim Senin transferin yarın değil mi? Nerede tedavi görüyorsun?Öyle tabiki en net cevabı almak için ne kadar sabredebiliyotsanız o kadar iyi.. Negatif oldu kan günü gelmeden evham oluyot. Pozitif oldu artacak mı acaba evham oluyor.. Böyle sizde olduklarını bilerek keyfini çıkarmak en güzeli
Benim 9.3 olmuştuBi konuda daha bilgi almak istiyorum sizden tedavide 10.günüm rahim kalınlığı 11 olmuş onun üzerinde durdu bu sıkıntılı Bi durum mu normali nedir yumurta toplanmadan önce sizin kaç aralığındaydı?
Ben gelen testle yaptım şimdi hayalet çizgi de yok yapmamak dahamı iyiydi acaba bilemedimBugün de benim 7. Günümannemde olmasam evde test vardı yapardım. En azından 8. 9. Gün filan
Bence test gününü bekle canım benim bugün transfer sonrası 11. Günüm erken gebelik testi yaptım sonuç malesef negatif çıktı yarın test günüm ve bugün böyle olduğu İçin yarında çıkmayacakmış gibi ama var gibide hissediyorum çok garip sizlerdede böyle oluyormu yada testte negatif sonuç çıkan kanda pozitifi görebiliyormu böyle bir durumla karşılaşan varmı acabaKızlar benim test günüm 2 şubat.. Sizce önceden evde gebelik testi yapmalı miyim? Çıkacak sonuca bir miktar hazırlar mi ki beni? Eşim sen dayanamaz yaparsın diyor. Yapacaksam da ne zaman yapmaliyim? Erken dönem gebelik testleri falan var ama ayyyyyy bilemedim. Yoksa test gününe kadar içimdeki umutla beklesem mi? Ne dersiniz?
Canım anlamadım pirtilasma önceden yapmıştım ben yinemi yaptirayimAynen önden pıhtılaşma testlerimi yapmıştım..
Hormonlar kalınlaşma normal. Vitaminler normal. Tsh normal. Bi o kalmıştı. Onu da yaptırdım
Vaktin varsa sende yaptır
İnsan kendini boşuna strese de sokuyor böyle işte, idrara karışması çok kolay değil canını sıkma pozitif düşün pozitif olsunBen gelen testle yaptım şimdi hayalet çizgi de yok yapmamak dahamı iyiydi acaba bilemedim
Yook kız eğer İstanbul tercih etseydin aret hoca olurdu kesin adana acibademde oluyo opu trasfer ben Antep'ten özel doktor götürüyorum adanayaMaysacım sen Aret Kamar’da mı tedavi görüyorsun? Ben sanki öyle okudum
Yumurta toplarken kalınlık önemli değilBi konuda daha bilgi almak istiyorum sizden tedavide 10.günüm rahim kalınlığı 11 olmuş onun üzerinde durdu bu sıkıntılı Bi durum mu normali nedir yumurta toplanmadan önce sizin kaç aralığındaydı?
Anladım canım kafam karıştı görünce :)Yook kız eğer İstanbul tercih etseydin aret hoca olurdu kesin adana acibademde oluyo opu trasfer ben Antep'ten özel doktor götürüyorum adanaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?