Hayırlı olsunKızlar selam, opu’dan çıktım. Hastanede yatış yapıyorum şuan. 12 adet yumurtam toplandı. Normalde dondurulmuş transfer yaparız gibi duruyor demişti doktorumuz. Az önce geldi çarşamba transfer planlıyoruz dedi. Tabi bakalım Allahın izniyle güzel embyolarımız olusursa planımız böyle
Bir dünya ilaç verdi ya
Evet canım bakalım Allahın izniyle sonu güzel biter hikayemizin inşallahHayırlı olsunyakında sen de transferlilere katılıyorsun demek
Hayırlı olsunKızlar selam, opu’dan çıktım. Hastanede yatış yapıyorum şuan. 12 adet yumurtam toplandı. Normalde dondurulmuş transfer yaparız gibi duruyor demişti doktorumuz. Az önce geldi çarşamba transfer planlıyoruz dedi. Tabi bakalım Allahın izniyle güzel embyolarımız olusursa planımız böyle
Bir dünya ilaç verdi ya
Teşekkür ederimHayırlı olsun
Benimkilerde 3 gün embriyo 9 gün yaptım cok cok şilik ciktivalla beklemenin en zor hallerinden biri bu.
Diğeri de doğumu beklemek sanırım
Gerçi benim 3. Gün embriyosu 8. 9. Gün idrarda görünür mü bilemiyorum.
Modu gidiyor insanın canım 1 şubatta test günü 5 gün var ama ne bileyim umut fakirin ekmeği sanırımİnsan kendini boşuna strese de sokuyor böyle işte, idrara karışması çok kolay değil canını sıkma pozitif düşün pozitif olsun
Kizz dur hele daha 5 gün varModu gidiyor insanın canım 1 şubatta test günü 5 gün var ama ne bileyim umut fakirin ekmeği sanırım
Evet baya vermişTeşekkür ederim
Baya ilaç verdi ya doktorum;
Progestan 200 mg 3x1 vajinal
Prolutex 25 iğne her gün göbekten
Parol tb 4x1 ihtiyaca göre
Azitro günde 1 tok karnına 3 gün
Redostim sabah akşam tok
Prednol 16 mg akşam 22:00
Coraspin günde 1 tok karnına
Evet yarın inş.. Değerlerim uygun görüldü. Pendik medikal parkta tedavim..Teşekkür ederim Senin transferin yarın değil mi? Nerede tedavi görüyorsun?
Bende bu sabah yaptım test günüm ptesiydi ve tek çizgi gördümkeşke yapmasaydım dedim ya
Hiç belirtiniz varmı peki inşallah kan testindede pozitifi görürsünüzBenimkilerde 3 gün embriyo 9 gün yaptım cok cok şilik cikti
Evet dun gordum 150 bhcg yarın tekrar yapcam yanlız şiddetli adet sancım ve dun lekelenmem vardı o yuzden pek bilmiyorum sevinemedim hala :) ama evet positifHiç belirtiniz varmı peki inşallah kan testindede pozitifi görürsünüz
Belirtilerim vardı memeler şişti patliyor dokunamıyorum adet sancım oldu 5 gunden beri şiddetli ara ara rahim içinde agırlarım bilemedim adet gibi mi farklı tam ayırt edemiyorum midem bulanmaya başladı 11 gün iştahım kesildi , bu arada bunar hepsiiiii hiç gebeliğe yormadım cunku ilk transferde hepsi vardı hata kasık agırlarım ve başka belirtilerim de vardı sonuc negatif o yuzden belirti şaşırtıyor ilac mi bu kadar vucuta hormon yukluyoruz bunar olabilir benim herkese tavsiyem meryem suresi dua ben her panik yada stress yaptıgımda dua ettim yardımcı oluyor psikolojik olarakHiç belirtiniz varmı peki inşallah kan testindede pozitifi görürsünüz
Keşke yapmasaydık ya enerji düştü direkBende bu sabah yaptım test günüm ptesiydi ve tek çizgi gördüm
İnşallah bebeğiniz size sim sıkı tutunur bendende rahmimde böyle 2 gündür zonklama gibi bir ağrı oluyorBelirtilerim vardı memeler şişti patliyor dokunamıyorum adet sancım oldu 5 gunden beri şiddetli ara ara rahim içinde agırlarım bilemedim adet gibi mi farklı tam ayırt edemiyorum midem bulanmaya başladı 11 gün iştahım kesildi , bu arada bunar hepsiiiii hiç gebeliğe yormadım cunku ilk transferde hepsi vardı hata kasık agırlarım ve başka belirtilerim de vardı sonuc negatif o yuzden belirti şaşırtıyor ilac mi bu kadar vucuta hormon yukluyoruz bunar olabilir benim herkese tavsiyem meryem suresi dua ben her panik yada stress yaptıgımda dua ettim yardımcı oluyor psikolojik olarak
Merhaba Tedaviden sonraki ilk adetinizde mi transfer aşamasına başlıyorsunuz yoksa ikinci adette mi?Merhaba hanımlar. Neredeyse 1 aydır girmiyordum siteye opudan sonra doktorum 1 ay rahmi dinlendirmek istedi. Regli bekliyorum bugün yarın olucam. Ama bu süreçte tedaviden biraz uzaklaşmış hissediyorum sanki eski hevesim kalmamış gibi size de oluyor mu hiç
Rabbim umutlarını yeşertsinde yüzünü güldürsün o iki emriyo sana evlat olsun..emriyo yapıştırıcı bende duydum iyimiş ama ben doktoruma bişey önermeye korkuyorum ya tersler diye 2. Opu için ilaç listemi yolladı yine aynı büyüme iğnesinden felan bahsetmediKızlar bugün beta tekrarı yaptım ve kimyasal gebelik yaşadığımı tescilledik.. tüm ilaçları bırakıyorum adeti bekliyorum, adetin 6/7günü kontrolüm var sonrasında donmuş embriyolarımla doğal transfere gidicez. Sanırım hiç ilaç vs kullanmadan işlem ilerleyecek. Doktorum genetiği vs göndermeye gerek görmedi yalnız ben embriyo yapıştırıcıyı önerdim evet olabilir ilk muayenede hatırlat bana dedi. Hakkımızda herşeyin hayırlısı 2 donmuş embriyom beni bekliyor tüm umutlarım onlara kaldı artık....
Benim doktorum bu yöntemde embriyonun bir yüzeyine traşlama yapılıyor ve genetik olarak zarar görme ihtimali artıyor önermiyoruz ve yapmıyoruz dedi. Araştırmalarda da ihtimali artırmadığı ispatlanmış sanırım. Tabi bizler her şeyde bir medet umuyoruz keşke kolay bir yolu olsa bizler için de..Rabbim umutlarını yeşertsinde yüzünü güldürsün o iki emriyo sana evlat olsun..emriyo yapıştırıcı bende duydum iyimiş ama ben doktoruma bişey önermeye korkuyorum ya tersler diye 2. Opu için ilaç listemi yolladı yine aynı büyüme iğnesinden felan bahsetmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?