Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Hayırlı olsun yakında sen de transferlilere katılıyorsun demek

Hayırlı olsun

Teşekkür ederim
Baya ilaç verdi ya doktorum;
Progestan 200 mg 3x1 vajinal
Prolutex 25 iğne her gün göbekten
Parol tb 4x1 ihtiyaca göre
Azitro günde 1 tok karnına 3 gün
Redostim sabah akşam tok
Prednol 16 mg akşam 22:00
Coraspin günde 1 tok karnına

İnsan kendini boşuna strese de sokuyor böyle işte, idrara karışması çok kolay değil canını sıkma pozitif düşün pozitif olsun
Modu gidiyor insanın canım 1 şubatta test günü 5 gün var ama ne bileyim umut fakirin ekmeği sanırım

Evet baya vermiş

Hiç belirtiniz varmı peki inşallah kan testindede pozitifi görürsünüz
Belirtilerim vardı memeler şişti patliyor dokunamıyorum adet sancım oldu 5 gunden beri şiddetli ara ara rahim içinde agırlarım bilemedim adet gibi mi farklı tam ayırt edemiyorum midem bulanmaya başladı 11 gün iştahım kesildi , bu arada bunar hepsiiiii hiç gebeliğe yormadım cunku ilk transferde hepsi vardı hata kasık agırlarım ve başka belirtilerim de vardı sonuc negatif o yuzden belirti şaşırtıyor ilac mi bu kadar vucuta hormon yukluyoruz bunar olabilir benim herkese tavsiyem meryem suresi dua ben her panik yada stress yaptıgımda dua ettim yardımcı oluyor psikolojik olarak

Kızlar bugün beta tekrarı yaptım ve kimyasal gebelik yaşadığımı tescilledik.. tüm ilaçları bırakıyorum adeti bekliyorum, adetin 6/7günü kontrolüm var sonrasında donmuş embriyolarımla doğal transfere gidicez. Sanırım hiç ilaç vs kullanmadan işlem ilerleyecek. Doktorum genetiği vs göndermeye gerek görmedi yalnız ben embriyo yapıştırıcıyı önerdim evet olabilir ilk muayenede hatırlat bana dedi. Hakkımızda herşeyin hayırlısı 2 donmuş embriyom beni bekliyor tüm umutlarım onlara kaldı artık....

İnşallah bebeğiniz size sim sıkı tutunur bendende rahmimde böyle 2 gündür zonklama gibi bir ağrı oluyor

Merhaba Tedaviden sonraki ilk adetinizde mi transfer aşamasına başlıyorsunuz yoksa ikinci adette mi?

Rabbim umutlarını yeşertsinde yüzünü güldürsün o iki emriyo sana evlat olsun..emriyo yapıştırıcı bende duydum iyimiş ama ben doktoruma bişey önermeye korkuyorum ya tersler diye 2. Opu için ilaç listemi yolladı yine aynı büyüme iğnesinden felan bahsetmedi

Benim doktorum bu yöntemde embriyonun bir yüzeyine traşlama yapılıyor ve genetik olarak zarar görme ihtimali artıyor önermiyoruz ve yapmıyoruz dedi. Araştırmalarda da ihtimali artırmadığı ispatlanmış sanırım. Tabi bizler her şeyde bir medet umuyoruz keşke kolay bir yolu olsa bizler için de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…