- 10 Aralık 2014
- 4.556
- 16.293
- 408
Bence tutmuş canimDun simti bugun daha belirgin cikti yine dayanamyip idrar testi yaptim sence nasil :)))yine heycanlandim bu arada hemen ilk 2 dk da cikti
Ayyyyyy insallah her gun dua ediyorum sansim cok az tutuysa buyuk mucize benim içinBence tutmuş canim
Gayet belirgin görünüyor 2.cizgi
Allah'ın izniyle seninleDun simti bugun daha belirgin cikti yine dayanamyip idrar testi yaptim sence nasil :)))yine heycanlandim bu arada hemen ilk 2 dk da cikti
Bilgisi olan aydınlatabilecek olan yokmuMerhabalar arkadaşlar yeni katıldım aranıza devlet hastanesinde evrak işleri rapor çıkarma o sırada triot çıkıp ilaç tedavisi görüp çeşitli aksilikler yaşayıp 2 yılın sonunda bu aşamaya gelebildim 19 ocak ta başladım 6.gün cetrotide a geçilecekti ama geçilmedi kan testinde estradiol 462çıktı 7.gün 600 civarı çıktı ve iğneye başladı bu değer neyi gösterio sizin kaç yumurtanız vardı değer kaçtı benim 1 adet gözüküyo bu şekilde 1 taneye toplama yaparlar mı
İlk deneme
Yaş 30
3.5 yıllık evli
Amh 0.68
Unicorn uterus
Yarım rahim
Canım e2 yumurta gelişimi ile ilgili bildiğim kadarıyla tedaviler kişiye özel olduğu için birşey diyemiyorum mesela benim doktorum 1 yumurta olsaydı aşılama yapacaktı.Bilgisi olan aydınlatabilecek olan yokmu
Teşekkür ederim canım testen sonra mutlaka yazarım inşallahAllah'ın izniyle seninlesımsıkı da tutunacak
Merhabalar, estradiol benim bildigim kadariyla yumurta buyutme asamasinsa yumurtanin buyume takibi gibi bisey benide ilk toplamada 400.600 .900 en son toplamada. Once onara hic takilmadim ayrica benimde amh 0,65 ti ilk demede 3 yumrta goruldu toplandi sadece bir tane dollendi ve 2 gun embriyo olarak bana transfer edildi gecen mayis ayi sonuc negatif neden bilmiyorum ama benim bir suru aksiliklerim de oldu hashimato hastasiyim duzgun ilacimi kullanirim transfer gunumde tsh 0.002 transfer yapilmamasi gerekti uzun lafon kisasi cok takilma estradiol degerine ne kac yumurtan gozuktu bazen daha fazla cikar toplamada onemli olan saglikli ve kaliteli olmasi , biliyorsun bir bebek icin bir saglikli yumurta yeterliMerhabalar arkadaşlar yeni katıldım aranıza devlet hastanesinde evrak işleri rapor çıkarma o sırada triot çıkıp ilaç tedavisi görüp çeşitli aksilikler yaşayıp 2 yılın sonunda bu aşamaya gelebildim 19 ocak ta başladım 6.gün cetrotide a geçilecekti ama geçilmedi kan testinde estradiol 462çıktı 7.gün 600 civarı çıktı ve iğneye başladı bu değer neyi gösterio sizin kaç yumurtanız vardı değer kaçtı benim 1 adet gözüküyo bu şekilde 1 taneye toplama yaparlar mı
İlk deneme
Yaş 30
3.5 yıllık evli
Amh 0.68
Unicorn uterus
Yarım rahim
Dun simti bugun daha belirgin cikti yine dayanamyip idrar testi yaptim sence nasil :)))yine heycanlandim bu arada hemen ilk 2 dk da cikti
Arkadaslar bekleme surecinde belirti hissttinizmiBence tutmuş canim
Gayet belirgin görünüyor 2.cizgi
Cevapladığınız için teşekkürlerMerhabalar, estradiol benim bildigim kadariyla yumurta buyutme asamasinsa yumurtanin buyume takibi gibi bisey benide ilk toplamada 400.600 .900 en son toplamada. Once onara hic takilmadim ayrica benimde amh 0,65 ti ilk demede 3 yumrta goruldu toplandi sadece bir tane dollendi ve 2 gun embriyo olarak bana transfer edildi gecen mayis ayi sonuc negatif neden bilmiyorum ama benim bir suru aksiliklerim de oldu hashimato hastasiyim duzgun ilacimi kullanirim transfer gunumde tsh 0.002 transfer yapilmamasi gerekti uzun lafon kisasi cok takilma estradiol degerine ne kac yumurtan gozuktu bazen daha fazla cikar toplamada onemli olan saglikli ve kaliteli olmasi , biliyorsun bir bebek icin bir saglikli yumurta yeterli
Sana bol sans diliyorum arkadasim
Ben de levotiron kullanırorum tiroit için tsh 6 küsürlerdeydi 2.5 altın düşmeden tüp bebeğe başlayamayız dediler 4 5 ay ilaç kullandım hala kullanıyorum düştü en son 1 ay önce kovid geçirdim ağır olarak o zaman ölçüldü 0.45 lerdeydi umarım bu aşamada o da tekrar sorun çıkarmazMerhabalar, estradiol benim bildigim kadariyla yumurta buyutme asamasinsa yumurtanin buyume takibi gibi bisey benide ilk toplamada 400.600 .900 en son toplamada. Once onara hic takilmadim ayrica benimde amh 0,65 ti ilk demede 3 yumrta goruldu toplandi sadece bir tane dollendi ve 2 gun embriyo olarak bana transfer edildi gecen mayis ayi sonuc negatif neden bilmiyorum ama benim bir suru aksiliklerim de oldu hashimato hastasiyim duzgun ilacimi kullanirim transfer gunumde tsh 0.002 transfer yapilmamasi gerekti uzun lafon kisasi cok takilma estradiol degerine ne kac yumurtan gozuktu bazen daha fazla cikar toplamada onemli olan saglikli ve kaliteli olmasi , biliyorsun bir bebek icin bir saglikli yumurta yeterli
Sana bol sans diliyorum arkadasim
Gercekten mi ilginç ilk defa duydum benim ilk evlendim de amh 1 in üstündeydi 3 yıl sonra yine 1 civari çıksaydı aşılama yapılacaktı 0.68 çıkınca direk tüp bebeğe başladılar vakit kaybı olur dendi yumurtam az olduğu için ama tabi kişiye göre belirleniyor tedavi yöntemi rahatsızlığını yaşına göreCanım e2 yumurta gelişimi ile ilgili bildiğim kadarıyla tedaviler kişiye özel olduğu için birşey diyemiyorum mesela benim doktorum 1 yumurta olsaydı aşılama yapacaktı.
Hadi güzel haberler ver bebişin bizimkileri çağırsınTeşekkür ederim canım testen sonra mutlaka yazarım inşallah
Ayyy inşallahHadi güzel haberler ver bebişin bizimkileri çağırsın
Her doktorun uygulaması farklı oluyor canım benim yaşım 35, 9 yıllık evliyim bu yıla kadar korunmuştuk. yumurta rezervim az aşılama için tedaviye başladık 2 yumurta olunca direk tüp bebek olarak değişti tedavim. bu ay kontrole gittiğimde yumurta yoktu mesela 1 embriyomuz vardı onun transferine karar verdik.Gercekten mi ilginç ilk defa duydum benim ilk evlendim de amh 1 in üstündeydi 3 yıl sonra yine 1 civari çıksaydı aşılama yapılacaktı 0.68 çıkınca direk tüp bebeğe başladılar vakit kaybı olur dendi yumurtam az olduğu için ama tabi kişiye göre belirleniyor tedavi yöntemi rahatsızlığını yaşına göre
7 gün kadarSenin ne kadar kaldı test gunune
Maalesef kimyasal. Hatta bazı doktorlar bu değerleri ilaçların etkisi olarak da görebiliyorlar.Kızlar birşey takıldı aklıma benim ilk transferde değerim 9 çıkmıştı birkaç gün sonra 12 oldu sonra düştü bu kimyasal gebelik mi oluyor yani
Transfer sonrasi ilk 2 günde kasiklarimda hafif ağrı hissettim son günlerde de Ara ara hafif bulantı (psikolojikde olabilir suan midem bulanmiyor:))Arkadaslar bekleme surecinde belirti hissttinizmi
İlaçların yan etkisiBenim de 6. Günüm geceleri uyuyamıyorum. Dün gece çok ağladım. Adet sancım başladı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?