inş sımsıkı tutunurMerhaba , transferimiz gerçekleşti tek embriyo olarak. Şimdi test gününü bekliyorum.
güzel haberlerini alırız canım
bende transfer için adet bekliyorum hakkımızda hayırlısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş sımsıkı tutunurMerhaba , transferimiz gerçekleşti tek embriyo olarak. Şimdi test gününü bekliyorum.
hayırlı sabahlar canım allahım işlerinizi rast getirsinHayırlı sabahlar kızlar.
Benimde bugün transfer günüm inşallah saat 13 de. Üç saatlik bir yolculuk yapmamız gerekiyor ve arabamız arızalandı şuan geri döndük sanayideyiz . Bu bebiş bi gelsin totosuna vurcam
Dualarınıza talibim
Rabbim hayırlara sonuçlandırsın hepimizin emeğini
İnşallah inşallah. Şu sanayiden bi çıkabilseydik.hayırlı sabahlar canım allahım işlerinizi rast getirsin
hayırlısıyla gidin bebişinle geri dönün inş
Hayırlı olsun en kolay şekilde çabucak olsun bitsinHayırlı sabahlar kızlar.
Benimde bugün transfer günüm inşallah saat 13 de. Üç saatlik bir yolculuk yapmamız gerekiyor ve arabamız arızalandı şuan geri döndük sanayideyiz . Bu bebiş bi gelsin totosuna vurcam
Dualarınıza talibim
Rabbim hayırlara sonuçlandırsın hepimizin emeğini
Harika! Kolay gelsin tedavindeGünaydınlar Bende dondurulmuş transfer için ilaçlara başladım. Pazartesi günü. Ve 8 Şubat da transfer tarihim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bol pozitifli günler bizi beklesin. Kafamıza tokadan başka bisey takmayalım :)
Teşekkür ederim. Hepimizin işi gücü rast gelsin ve kolay gelsin. insallahHarika! Kolay gelsin tedavinde
Benim de 6. Günüm geceleri uyuyamıyorum. Dün gece çok ağladım. Adet sancım başladı sankiBugün transfer sonrası 5. Gün, geçmiyor günler neden beklemek böyle zor
Keşke uyutsalar bizi sonuç gününe kadarBugün transfer sonrası 5. Gün, geçmiyor günler neden beklemek böyle zor
Daha cok var boyle devam edersen gun gecmezkş benim son 2 günüm kaldı aslında son gunler zor geçiyor aglamayin sevdiğini bişeyler yapın bişeyler izleyin kitap okuyun sadece sizi iyi gelen seyleri yapın bende hep boyle yaptım bugün 10günum , uyku ile ilgili ben opudan once hiç uyuyamıyordum 2 transferim cok heycan yapmıştım bu sefer transferden sonra cok sukur gece cok uykum oluyor muhtemelen progestan ignesi yapıyorum vurdugum gibi. Hemen uykum geliyorBenim de 6. Günüm geceleri uyuyamıyorum. Dün gece çok ağladım. Adet sancım başladı sanki
Hiç stres yapma canım hemen bitiyor ben transfer den daha çok korkuyorum mesela narkozsuz oluyor diyeHepinizeee bol şans diliyorum tekrar hanımlar Benimde cuma günü sabah toplama olacak. Ben de heyecanlıyım. Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah Birazda tırsıyorum daha önce hiç narkoz almadığım için bakalım nasıl geçicek
Ben bayıltılmaktan korkuyorum acıdan değilHiç stres yapma canım hemen bitiyor ben transfer den daha çok korkuyorum mesela narkozsuz oluyor diye
Sen anlamıyorsun ki konuşurken beni uyanmışsın odadasın ben 3 defadır ameliyathanede kendime gelmiş oluyorum en son hemşire sana narkoz vermeyi mi unuttular dedi çıkıncaBen bayıltılmaktan korkuyorum acıdan değil
Verdim canım sonucum kocaman bir 16.4 çıktı, cuma tekrar vericem, kısmetten öte yol yok, hayırlısı ..canım sen ne yaptın test verdinmi