• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Hayırlı sabahlar kızlar.
Benimde bugün transfer günüm inşallah saat 13 de. Üç saatlik bir yolculuk yapmamız gerekiyor ve arabamız arızalandı şuan geri döndük sanayideyiz 🙈. Bu bebiş bi gelsin totosuna vurcam 😅
Dualarınıza talibim 🥰
Rabbim hayırlara sonuçlandırsın hepimizin emeğini
hayırlı sabahlar canım allahım işlerinizi rast getirsin
hayırlısıyla gidin bebişinle geri dönün inş 🙏🙏🙏

Gunaydın kızlar 16.01 transferim oldu benimde cuma günü kan vercem zaman gecmiyor hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah 🙏
2 denemem 2 adet 3 gün embriyolar inşallah tutulmuştur , dün erken idrar testi yaptım silik bir çizgi cıktı havada uçtum ama cokta umitlenmek istemiyorum acıkcası en iyisi test günüme beklemek 🥰🥰

Hayırlı sabahlar kızlar.
Benimde bugün transfer günüm inşallah saat 13 de. Üç saatlik bir yolculuk yapmamız gerekiyor ve arabamız arızalandı şuan geri döndük sanayideyiz 🙈. Bu bebiş bi gelsin totosuna vurcam 😅
Dualarınıza talibim 🥰
Rabbim hayırlara sonuçlandırsın hepimizin emeğini
Hayırlı olsun en kolay şekilde çabucak olsun bitsin 🙏🤗

Günaydınlar Bende dondurulmuş transfer için ilaçlara başladım. Pazartesi günü. Ve 8 Şubat da transfer tarihim. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bol pozitifli günler bizi beklesin. Kafamıza tokadan başka bisey takmayalım :)
Harika! Kolay gelsin tedavinde 🙏

Benim de 6. Günüm geceleri uyuyamıyorum. Dün gece çok ağladım. Adet sancım başladı sanki
Daha cok var boyle devam edersen gun gecmezkş benim son 2 günüm kaldı aslında son gunler zor geçiyor aglamayin sevdiğini bişeyler yapın bişeyler izleyin kitap okuyun sadece sizi iyi gelen seyleri yapın bende hep boyle yaptım bugün 10günum , uyku ile ilgili ben opudan once hiç uyuyamıyordum 2 transferim cok heycan yapmıştım bu sefer transferden sonra cok sukur gece cok uykum oluyor muhtemelen progestan ignesi yapıyorum vurdugum gibi. Hemen uykum geliyor

Hepinizeee bol şans diliyorum tekrar hanımlar☺️ Benimde cuma günü sabah toplama olacak. Ben de heyecanlıyım. Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin inşallah🙏🏼 Birazda tırsıyorum daha önce hiç narkoz almadığım için bakalım nasıl geçicek😂
Hiç stres yapma canım hemen bitiyor ben transfer den daha çok korkuyorum mesela🤭 narkozsuz oluyor diye

Back