• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kimyasal mi olmuş neden üzgünsün ilk kan vermen degilmi belki yükselecek değer sonuçta şuan hamilesin 5 üzeri cikmiş
Kimyasal mı olduğunu cuma anlıcaz, çok düşük olduğu için üzgünüm, evet ilk kan vermem ama bu kadar düşük beklemiyordum, sonucta transferden sonra 11. Günüm :((

Kimyasal mı olduğunu cuma anlıcaz, çok düşük olduğu için üzgünüm, evet ilk kan vermem ama bu kadar düşük beklemiyordum, sonucta transferden sonra 11. Günüm :KK43:(
Lütfen üzülüp strese girme daha yarın 12.gün tam test günün aslında hep evde yaptigimiz testler bizim aklımızı karistiriyo

Kimyasal mı olduğunu cuma anlıcaz, çok düşük olduğu için üzgünüm, evet ilk kan vermem ama bu kadar düşük beklemiyordum, sonucta transferden sonra 11. Günüm :KK43:(
Ya üzülme lütfen normalde 12. Gün test yapılır 11. Gün 16ysa 12. İki katı olacak her geçen gün artacak tabiki daha çok küçük öyle düşün🙂

Daha cok var boyle devam edersen gun gecmezkş benim son 2 günüm kaldı aslında son gunler zor geçiyor aglamayin sevdiğini bişeyler yapın bişeyler izleyin kitap okuyun sadece sizi iyi gelen seyleri yapın bende hep boyle yaptım bugün 10günum , uyku ile ilgili ben opudan once hiç uyuyamıyordum 2 transferim cok heycan yapmıştım bu sefer transferden sonra cok sukur gece cok uykum oluyor muhtemelen progestan ignesi yapıyorum vurdugum gibi. Hemen uykum geliyor

Geç döllenmiştir belki üzmeyin kendinizi lütfen

Lütfen üzülüp strese girme daha yarın 12.gün tam test günün aslında hep evde yaptigimiz testler bizim aklımızı karistiriyo

Ya üzülme lütfen normalde 12. Gün test yapılır 11. Gün 16ysa 12. İki katı olacak her geçen gün artacak tabiki daha çok küçük öyle düşün🙂

Geç döllenmiştir belki üzmeyin kendinizi lütfen
İyi dilekleriniz için ve umutlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun inşallah.

Günaydın güzel bir sabaha en hayırlı şekilde en güzel şekilde günaydın ❤️ Hakkimızda herşeyin hayırlısı. Herşeyin bir vakti var. Bizim için en hayırlı vakit olsun. 🙏 Allah hakkimızda hayırlısını gönlümüze razı eylesin, gönlümüzdekini halkımızda hayırlı eylesin 🙏❤️ Ben de sizler için dua ediyorum 💙
Senin ne kadar kaldı test gunune

Gunaydın kızlar 16.01 transferim oldu benimde cuma günü kan vercem zaman gecmiyor hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah 🙏
2 denemem 2 adet 3 gün embriyolar inşallah tutulmuştur , dün erken idrar testi yaptım silik bir çizgi cıktı havada uçtum ama cokta umitlenmek istemiyorum acıkcası en iyisi test günüme beklemek 🥰🥰
Benimde son 2 gün hiç gecmemisti
10 gün geçer son 2 gün gecmez

Benimde son 2 gün hiç gecmemisti
10 gün geçer son 2 gün gecmez
Dun simti bugun daha belirgin cikti yine dayanamyip idrar testi yaptim sence nasil :)))yine heycanlandim bu arada hemen ilk 2 dk da cikti

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    111,1 KB · Görüntüleme: 40
Back