Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Kimyasal mi olmuş neden üzgünsün ilk kan vermen degilmi belki yükselecek değer sonuçta şuan hamilesin 5 üzeri cikmiş
Kimyasal mı olduğunu cuma anlıcaz, çok düşük olduğu için üzgünüm, evet ilk kan vermem ama bu kadar düşük beklemiyordum, sonucta transferden sonra 11. Günüm (

Kimyasal mı olduğunu cuma anlıcaz, çok düşük olduğu için üzgünüm, evet ilk kan vermem ama bu kadar düşük beklemiyordum, sonucta transferden sonra 11. Günüm (
Lütfen üzülüp strese girme daha yarın 12.gün tam test günün aslında hep evde yaptigimiz testler bizim aklımızı karistiriyo

Ya üzülme lütfen normalde 12. Gün test yapılır 11. Gün 16ysa 12. İki katı olacak her geçen gün artacak tabiki daha çok küçük öyle düşün

Geç döllenmiştir belki üzmeyin kendinizi lütfen

Lütfen üzülüp strese girme daha yarın 12.gün tam test günün aslında hep evde yaptigimiz testler bizim aklımızı karistiriyo

Ya üzülme lütfen normalde 12. Gün test yapılır 11. Gün 16ysa 12. İki katı olacak her geçen gün artacak tabiki daha çok küçük öyle düşün

Geç döllenmiştir belki üzmeyin kendinizi lütfen
İyi dilekleriniz için ve umutlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun inşallah.

Cuma toplama yapılacak.
E2 2071 / Progesteron 0,91
Nasıl sizce kızlar ?

Senin ne kadar kaldı test gunune

Benimde son 2 gün hiç gecmemisti
10 gün geçer son 2 gün gecmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…