Kimyasal mi olmuş neden üzgünsün ilk kan vermen degilmi belki yükselecek değer sonuçta şuan hamilesin 5 üzeri cikmişVerdim canım sonucum kocaman bir 16.4 çıktı, cuma tekrar vericem, kısmetten öte yol yok, hayırlısı ..
Bende hiç bi belirti yok canımBenim de 6. Günüm geceleri uyuyamıyorum. Dün gece çok ağladım. Adet sancım başladı sanki
Kimyasal mı olduğunu cuma anlıcaz, çok düşük olduğu için üzgünüm, evet ilk kan vermem ama bu kadar düşük beklemiyordum, sonucta transferden sonra 11. GünümKimyasal mi olmuş neden üzgünsün ilk kan vermen degilmi belki yükselecek değer sonuçta şuan hamilesin 5 üzeri cikmiş
Lütfen üzülüp strese girme daha yarın 12.gün tam test günün aslında hep evde yaptigimiz testler bizim aklımızı karistiriyoKimyasal mı olduğunu cuma anlıcaz, çok düşük olduğu için üzgünüm, evet ilk kan vermem ama bu kadar düşük beklemiyordum, sonucta transferden sonra 11. Günüm(
Ya üzülme lütfen normalde 12. Gün test yapılır 11. Gün 16ysa 12. İki katı olacak her geçen gün artacak tabiki daha çok küçük öyle düşünKimyasal mı olduğunu cuma anlıcaz, çok düşük olduğu için üzgünüm, evet ilk kan vermem ama bu kadar düşük beklemiyordum, sonucta transferden sonra 11. Günüm(
Hadi hayırlısı güzel haberlerini almak nasip olsun sırada umut dolu, heyecan dolu bekleyişBugün opu oldum embriyolar gelişime devam ederse dondurulacak. 3 adet sonra transfer olacakmış
Amin canım inşallah Allah bekleyen herkese daha fazla bekletmeden nasip etsinHadi hayırlısı güzel haberlerini almak nasip olsun sırada umut dolu, heyecan dolu bekleyiş
Daha cok var boyle devam edersen gun gecmezkş benim son 2 günüm kaldı aslında son gunler zor geçiyor aglamayin sevdiğini bişeyler yapın bişeyler izleyin kitap okuyun sadece sizi iyi gelen seyleri yapın bende hep boyle yaptım bugün 10günum , uyku ile ilgili ben opudan once hiç uyuyamıyordum 2 transferim cok heycan yapmıştım bu sefer transferden sonra cok sukur gece cok uykum oluyor muhtemelen progestan ignesi yapıyorum vurdugum gibi. Hemen uykum geliyor
Geç döllenmiştir belki üzmeyin kendinizi lütfenKimyasal mı olduğunu cuma anlıcaz, çok düşük olduğu için üzgünüm, evet ilk kan vermem ama bu kadar düşük beklemiyordum, sonucta transferden sonra 11. Günüm(
Tutunma geç olmuştur yaniGeç döllenmiştir belki üzmeyin kendinizi lütfen
Lütfen üzülüp strese girme daha yarın 12.gün tam test günün aslında hep evde yaptigimiz testler bizim aklımızı karistiriyo
Ya üzülme lütfen normalde 12. Gün test yapılır 11. Gün 16ysa 12. İki katı olacak her geçen gün artacak tabiki daha çok küçük öyle düşün
İyi dilekleriniz için ve umutlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun inşallah.Geç döllenmiştir belki üzmeyin kendinizi lütfen
Senin ne kadar kaldı test gununeGünaydın güzel bir sabaha en hayırlı şekilde en güzel şekilde günaydınHakkimızda herşeyin hayırlısı. Herşeyin bir vakti var. Bizim için en hayırlı vakit olsun. Allah hakkimızda hayırlısını gönlümüze razı eylesin, gönlümüzdekini halkımızda hayırlı eylesin Ben de sizler için dua ediyorum
Benimde son 2 gün hiç gecmemistiGunaydın kızlar 16.01 transferim oldu benimde cuma günü kan vercem zaman gecmiyor hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah
2 denemem 2 adet 3 gün embriyolar inşallah tutulmuştur , dün erken idrar testi yaptım silik bir çizgi cıktı havada uçtum ama cokta umitlenmek istemiyorum acıkcası en iyisi test günüme beklemek
Bence de en zoru transferHiç stres yapma canım hemen bitiyor ben transfer den daha çok korkuyorum meselanarkozsuz oluyor diye
Bazen gec dollenme olabiliyor en azindan 5 ustu daha dur uzulme iki gun sonra artar dua et umudumu kaybetmeİyi dilekleriniz için ve umutlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun inşallah.
Canım neden ağlıyorsun stres yapmamaya calis ağlama sakın bunlar iyi gelmez"bebegim tuttu mu acaba ,tutacakmi değil bebeğim tuttu diyeceksin"Benim de 6. Günüm geceleri uyuyamıyorum. Dün gece çok ağladım. Adet sancım başladı sanki
Moralini bozma böyle çıkıp yükselen de çok var canını sıkma sonuçta negatif cikmamisKimyasal mı olduğunu cuma anlıcaz, çok düşük olduğu için üzgünüm, evet ilk kan vermem ama bu kadar düşük beklemiyordum, sonucta transferden sonra 11. Günüm(
Dun simti bugun daha belirgin cikti yine dayanamyip idrar testi yaptim sence nasil :)))yine heycanlandim bu arada hemen ilk 2 dk da ciktiBenimde son 2 gün hiç gecmemisti
10 gün geçer son 2 gün gecmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?