Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

Selam arkadaşlar Covid geçirdiği ay yumurta sayısı düşen hiç duydunuz mu? Ya da yaşadınız mı? Bu ay bir anda yumurtalıklarımdaki yumurta sayım 3 e düştü.. doktor covid geçirdiğin için büyük ihtimal ama yine de bilemeyiz dedi

Kaçıncı günü test yaptınız ay çok heycanlı değil mi ya
Cok heycanli 9.10.11 gun yaptim 9 silik 10 gun fun paylastim bide bu sabah cok erken yaptim baya belirgin cikti bir ozguven geldi havalara uçtum kalktim yemek yaptim kaldir koy tum isleri yaptim evde yoruldum ama sonra uzandım bir sancım tuttu rahimin içinde bıcak sağlandı gibi ani daha once hiç boyle hissetmedim cok şiddetliydi tuvalete bir baktım lekelenmem var kahverengi cok değil ama bir kac damla geldi cok uzuldum doktora yazdım işaclar devam test gunu bekle açuyuyamadım tum gece dua ettim testi yaptım sabaha karsı yine positif ama lekelenmem devam ediyor ve sancım var regl sancısı mı desem . Neyse şimdi geldim dayanamadım kan verdim 2 saat sonra cıkar bakalım tutmus mu kimyasal mı haber vercem kızlar . Benim 1 denememde yine testten bir gun once once pembe sonra yogun kan geldi sonuc tabi negatif , hayırlısı inşallah

Eklentiler

• image.jpg
    135 KB · Görüntüleme: 40
Bende aynı levotiron cok duzenli kullanırım sadece tup bebek surecinde dikkat et diğerler şaşıyor ilk denememdi ilactan mi anlamadım 0.002 miyidi transfer gunumde o yuzden endokrin doktorum ilacımı kesti bir ay boyunca , şimdi ise transferden once cok guzel benim diğerim transferden sonra kendim gittim baktım merak ettim 2.98 oldu ani yukseliş bir haftada 0,45 ten hemen dozumu artırdım ilacınki . Sende transferden sonra takip et derim

Selam benim 2020 de amh 0,65 sonra agır covid geçirdim aşıları yaptım sonra amh tekrar bakıldı bundan 3 ay once sonuc 0.19 ben şok oldum ama şunu belirtmek istiyorum covid veya aşı yapıyor olabilir ama bazen test 100% yanıltıcı olabiliyor laboratuvar fark ediyor 0.19 değerle bana raglin 2 hunu bakıldıgında 4.5 yumurta goruldu doktora sordum tabi aklımda takılmıştı evet dedi 0,65 olarak dusunelim bence bu yumurta sayısı 0.19 luk değil .

Evet haklısın onu sürekli kontrol etmek gerekiyo düzenli kullanırken bile tedavinden önce dalganlanma oluyodu çünkü

Bende Aralık sonu kovid geçirdim ciğerlere inmiş virüs hastanede yattım verilen ilaçları kullandım sürekli triot değerimide baktılar hastalığın onada etkisi oluyo sanırım bu ay 19 undada tüp bebeğe başladım kafamda hep Bi hasar kalmışmıdır yumurta çıkarma o tarafa hasar verir mi var tabi öncesinde 3 4 gözüküyodu tedaviye başladın 1 gözüküyo sonuçlanınca görücem artık etkiiyo mu etkilemiyor mu zaten sağlıklı çıkıp döllenip bide tutarsa bu kadar sinir stres hastalıklar arasında bu hırsla bu çocuk büyük adam olur yaşayıp görcez iyi düşünelim iyi olsun

Çok geçmiş olsun ama covid ve yumurtalık arasında bir bağ bulamadım. Üst solunum yolu virüsü neticede, bence içini ferah tut bişey olmaz.

Şimdilik eski deneyimlerini kafanda kalbinde iptal et. Pozitife odaklan. Kendini yormuşsun, dinlen. Kan vermişsin inşallah sonucu güzel çıksın dilerim

Tam sana cevap verdim sonucun gelmiş. Sonucun çok güzel eminim 2 güne daha iyi olacak tebrik ederim

Tşk ederim cok saol değişik bir duygu . 11 günüm çift yumurta 2 gün sonra artması lazım inşallah artar sadece bacak agırısı adet sancısı gibi var bende lekelenmem durdu şimdilik dua edin bana kızlar suan boyle yim tüm duygular bir arada erken sevinmek istemiyorum :)

Kendini zorladigin için olmuştur
Dinlen fazla hareket etme igne ilaç ile kanama kesilir değerin bence gayet iyi kimyasal gebelik gibi degil

Kuvvetli bir iğne bu kanamayı keser insallah
Yaa cok saol valla bana moral oldun cok tşk ederim umarim keser ben anlamıştım hamile oldugumu bu arada psikolojik değil ama erken olsada dunden beri midem cok kotu bulantı gibi dogru duzgun yemek yiyemedim midem cok hassas hayırlısı inşallah doktor bana niye erken yaptın dedi :) yarın test gunum cumartesi tekrar yap dedi

Benim amh ikinci kez bakılmadı ama 6 aydır yumurtalıklarda en az toplam 7 yumurta görüyorken, dün sadece 3 tane gördü bir yumurtalığımda.. doktor da şaşırdı.. aşılama planlıyorduk iptal etti. Aşılama tutmazsa tüp bebeğe geçilecekti, bir sonraki ay da böyle olursa direkt tüp bebeğe geçelim o zaman dedi.. Çok ama çok üzgünüm, çünkü adetini düşürüyorsa kesin kalitesini de yarı yarıya düşürmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…