- 23 Ağustos 2021
- 264
- 284
- 53
Yapma bencede iğnede vuracaksın bide çatlatmaYani aslında kan da kesin sonuç çıkıyor ya hani ondanarkadaşım dayanamayıp yapmıştı çok silik ikinci çizgi çıktı sonra 4 gün boyunca var mı yok mu diye düşündü ondan gününde kan testi yapmak daha iyi olacak
Taze transfermiydi sizindeBenim transferden iki gun önce bakıldı 0.150 filandi
Ben baktırmadım ki bilmiyorum canımKızlar merhaba taze transfer oldum progesteron degerime baktım bugün transfer olduğum günkü degerime 12 ymis çok yüksek değil mi sizlerin kaçtı transfer olduğunuzda
EvetTaze transfermiydi sizinde
Şimdi baktım transferden 5 gün önce 0.187 misTaze transfermiydi sizinde
Ben baktırmadım ki bilmiyorum canım
Genelde 1 in altinda olmasi gerekiyormus benim epey yüksek tutunmayi etkiliyormustaBen baktırmadım ki bilmiyorum canım
Benimde baktım 5 gün önce filan 0.42 ymis yumurtalar toplanmadan önce oyleymis transfer günü yüksek cikmis sadeceŞimdi baktım transferden 5 gün önce 0.187 mis
Sıkıntı yok o zaman ilaç kullandiysan o yükseltmiştirBenimde baktım 5 gün önce filan 0.42 ymis yumurtalar toplanmadan önce oyleymis transfer günü yüksek cikmis sadece
Rahim kalınlığıyla alakalı yaSıkıntı yok o zaman ilaç kullandiysan o yükseltmiştir
Canım tutunmadaki etkisi iyi yönde değil mi öyle biliyorum ben. Dondurulmuş transfer yapıldı bana transfer öncesinden fitil olarak sonrasında ise hem fitil hem iğne olarak progesteron alıyorum.Genelde 1 in altinda olmasi gerekiyormus benim epey yüksek tutunmayi etkiliyormusta
AminnnnSonuca ne az kalmışsen güzel haberlerle gel arkandan da biz inşallah
Aynen belkide ondandrSıkıntı yok o zaman ilaç kullandiysan o yükseltmiştir
Olabilir canım bazi yerlerde 1in altında olmassaa transfer olmyor bebeğin tutuncagi alan azalıyor yazmis ama dediğin gibi bende mesela hergun progesteron igne vuruluyorum mantigi ne anlamadımCanım tutunmadaki etkisi iyi yönde değil mi öyle biliyorum ben. Dondurulmuş transfer yapıldı bana transfer öncesinden fitil olarak sonrasında ise hem fitil hem iğne olarak progesteron alıyorum.
E bu çok iyi bişey o zamanBenimde baktım 5 gün önce filan 0.42 ymis yumurtalar toplanmadan önce oyleymis transfer günü yüksek cikmis sadece
Günaydınnnn canım Çok doğru düşünüyorsın çok güzel düşünüyorsunGunaydin.. Bazen düşünüyorum da gebelik testini bekleme aşaması aslında ne kadar güzel ne kadar umut dolu olduğumuz günler değil mi? Korkmuyorum ben mesela , biliyorum çünkü elimden geleni yaptim. Maddi imkansızlıklar içinde parayı temin ettim , kendime dikkat ettim , çoğu kadın benim yaşımda menopoza girerken ben bu şansa sahip oldum.. Bir söz duymuştum, bir şeyi çok isteyip dua ettiğimizde sonucunda Rabbım verirse ödül vermezse daha büyük ödülmüş.. Mucizelerle dolu aslında hayat.. Bir sabaha daha umutla uyanmak da mucize işte.. Özellikle yaşı genç arkadaşlarım lütfen umudunuzu kaybetmeyin , güzel haberler gelmek için yola çıktı, kapılarınızı açık bırakın yeter.. 2 Şubata ne kaldı ki şurada haydi herkes birbirinin duasına içten bir Amin desin.. Hepiniz için dua ediyorum..
İnşallah oyledr sizin kaçıncı gününüz bugünE bu çok iyi bişey o zaman
Günaydın güzel bir sabaha en hayırlı şekilde en güzel şekilde günaydınGunaydin.. Bazen düşünüyorum da gebelik testini bekleme aşaması aslında ne kadar güzel ne kadar umut dolu olduğumuz günler değil mi? Korkmuyorum ben mesela , biliyorum çünkü elimden geleni yaptim. Maddi imkansızlıklar içinde parayı temin ettim , kendime dikkat ettim , çoğu kadın benim yaşımda menopoza girerken ben bu şansa sahip oldum.. Bir söz duymuştum, bir şeyi çok isteyip dua ettiğimizde sonucunda Rabbım verirse ödül vermezse daha büyük ödülmüş.. Mucizelerle dolu aslında hayat.. Bir sabaha daha umutla uyanmak da mucize işte.. Özellikle yaşı genç arkadaşlarım lütfen umudunuzu kaybetmeyin , güzel haberler gelmek için yola çıktı, kapılarınızı açık bırakın yeter.. 2 Şubata ne kaldı ki şurada haydi herkes birbirinin duasına içten bir Amin desin.. Hepiniz için dua ediyorum..
mrb canım bende 43 yaşımdayımGunaydin.. Bazen düşünüyorum da gebelik testini bekleme aşaması aslında ne kadar güzel ne kadar umut dolu olduğumuz günler değil mi? Korkmuyorum ben mesela , biliyorum çünkü elimden geleni yaptim. Maddi imkansızlıklar içinde parayı temin ettim , kendime dikkat ettim , çoğu kadın benim yaşımda menopoza girerken ben bu şansa sahip oldum.. Bir söz duymuştum, bir şeyi çok isteyip dua ettiğimizde sonucunda Rabbım verirse ödül vermezse daha büyük ödülmüş.. Mucizelerle dolu aslında hayat.. Bir sabaha daha umutla uyanmak da mucize işte.. Özellikle yaşı genç arkadaşlarım lütfen umudunuzu kaybetmeyin , güzel haberler gelmek için yola çıktı, kapılarınızı açık bırakın yeter.. 2 Şubata ne kaldı ki şurada haydi herkes birbirinin duasına içten bir Amin desin.. Hepiniz için dua ediyorum..
Merhaba , transferimiz gerçekleşti tek embriyo olarak. Şimdi test gününü bekliyorum.mrb canım bende 43 yaşımdayım
şu an hangı aşamadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?