- 21 Ocak 2020
- 34
- 12
- 18
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı sanaMaşallahhh kızlar transferleriniz hayırlı olsun bool bereketli hamisler olsun grupta
Bende ikizler burcuyum ve bende iki gündür grip ve öksürük çekiyorum lütfen üzülme seni çok iyi anlıyorum ama karamsarlık yok çatlatma etkisi değildir inşallah ikizler burcu bu yıl ne dilerse olacak inşallah en büyük dileğimiz olacak bizim ve emek verene bekleyen herkesin inşallahTek biz bilsek belki bu kadar yıpranmıcaz belki bide test yaptım çift çizgi gördüm sonra herkes çatlatma iğnesi etkisi dedi daha üzüldüm ama yarın Gine yapcam koyulaşırsa umitlenirim belki uff ikizler burcuyum ben belkide yapmsm çok farklı şeyler düşünüyorum bide grip oldum iki gündür öksürük var
İnşallah 6 senedir bekliyorum tüp bebeği hep ben tüp bebekle kalicam diodun takı tedaviye başlayana kadar pcos olmama rağmen dondurcam yumurtam kalmadı ve hastanem başka şehirde olduğu ve çalıştığım için izin alamıyorum ve çok ertelemek zorunda kalicam tedaviyi bak Gine olumsuz senorya yazdımBende ikizler burcuyum ve bende iki gündür grip ve öksürük çekiyorum lütfen üzülme seni çok iyi anlıyorum ama karamsarlık yok çatlatma etkisi değildir inşallah ikizler burcu bu yıl ne dilerse olacak inşallah en büyük dileğimiz olacak bizim ve emek verene bekleyen herkesin inşallah
İnsalh güzel ilerler sebeb ne merkezin neresiBende bu ay basladim bu aksam ikinci ignemi yaptim hala ruyada gibiyim
Kız biz seninle çok benziyoruz bak ben de pcosum ama umutsuzlanma çok şükür çalışıyormuşsun hem bak ben hep şöyle düşünüyorum olursa dünyanın belki en mutlu insanı olacam ama olmazsa da çok şükür bende çalışıyorum dinlenir kafamı vücudumu herşeyimi yeniden hazırlarım hazır olana kadar da keyif çatarım bi daha yapacağım deyip kaldığım yerden devam ederim tüp bebekle olacağına bende inanıyorum çünküİnşallah 6 senedir bekliyorum tüp bebeği hep ben tüp bebekle kalicam diodun takı tedaviye başlayana kadar pcos olmama rağmen dondurcam yumurtam kalmadı ve hastanem başka şehirde olduğu ve çalıştığım için izin alamıyorum ve çok ertelemek zorunda kalicam tedaviyibak Gine olumsuz senorya yazdım
Benim eşimle ilişkim 13 yıldır ve ben de 5 yıldır evliyim bak gerçekten kendine çökme herşey olacağına varmaz mı biz elimizden geleni yapmadık mı acı desen dibine kadar çektik valla ömrümde günde 4 litre su içmedim yağsız baharatsız yemek yemedim böyle acılar çekmedim eeee biz elimizden geleni yapıyoruz olursa rabbimin yüce gönüllülüğüdür bize de bahşederse inşallah ama tüp bebekle olacak bende inanıyorum sende inan ve burda birbirimize sonuç ne olursa olsun haberimizi vericezİnşallah 6 senedir bekliyorum tüp bebeği hep ben tüp bebekle kalicam diodun takı tedaviye başlayana kadar pcos olmama rağmen dondurcam yumurtam kalmadı ve hastanem başka şehirde olduğu ve çalıştığım için izin alamıyorum ve çok ertelemek zorunda kalicam tedaviyi bak Gine olumsuz senorya yazdım
Bilemiyorum ki benim tupler kullanim disiydiGeçmiş olsun diyelim bebeğinde doğmuş galiba hayırla büyüt canım biraz anlatirmisin sürecini bide acaba bebişle büyüyen yumurtada yine doğal olurmuydu kafamda deli sorular
Bol bol ananas portakal kivi elma ve muz ye bol su iç öksüğün geldikçe boğazını ıslat suyla sabahları ılık suya bir çay kaşığı bal koy akşamları da uyumadan yap iç rahatlatıyor ben öyle yapıyorum çünkü başka bişey olmuyorTek biz bilsek belki bu kadar yıpranmıcaz belki bide test yaptım çift çizgi gördüm sonra herkes çatlatma iğnesi etkisi dedi daha üzüldüm ama yarın Gine yapcam koyulaşırsa umitlenirim belki uff ikizler burcuyum ben belkide yapmsm çok farklı şeyler düşünüyorum bide grip oldum iki gündür öksürük var
Bana transfer sırasında ne yaptılar biliyor musun rahimde enfeksiyondan kaynaklı bir kanalda direnç oluşmuş tıkanıklığı o an açıp transferi yaptılar kızzzz ama kullanım dışıydı dediğne göre sende açmışsın sorun bittiBilemiyorum ki benim tupler kullanim disiydi
Yok canim benimkiler su toplamıştı historeskopiyle baglandi sonra tup bebek seruveni baslamisti. Yani kalıcı.Bana transfer sırasında ne yaptılar biliyor musun rahimde enfeksiyondan kaynaklı bir kanalda direnç oluşmuş tıkanıklığı o an açıp transferi yaptılar kızzzz ama kullanım dışıydı dediğne göre sende açmışsın sorun bitti
Sorunu çözmeden tüp bebek tedavisine başlayamazdı canım bide böyle düşün dimiYok canim benimkiler su toplamıştı historeskopiyle baglandi sonra tup bebek seruveni baslamisti. Yani kalıcı.
Ya öyle canım rabbim inşallah en kısa zamanda güzel haberi vermeyi nasip eder burdaki herkese bize olmusuz düşündüren de hiç hamilelik yaşamamak olmak benim iki günüm kaldı sana kaç gün varBenim eşimle ilişkim 13 yıldır ve ben de 5 yıldır evliyim bak gerçekten kendine çökme herşey olacağına varmaz mı biz elimizden geleni yapmadık mı acı desen dibine kadar çektik valla ömrümde günde 4 litre su içmedim yağsız baharatsız yemek yemedim böyle acılar çekmedim eeee biz elimizden geleni yapıyoruz olursa rabbimin yüce gönüllülüğüdür bize de bahşederse inşallah ama tüp bebekle olacak bende inanıyorum sende inan ve burda birbirimize sonuç ne olursa olsun haberimizi vericez
Benim test günüm 31 Ocak öncesinde test yapacaktım ama tüp bebek yapıp bana danışmanlık yapan bir arkadaşım yapmama izin vermiyor ondan mecbur bekleyecekYa öyle canım rabbim inşallah en kısa zamanda güzel haberi vermeyi nasip eder burdaki herkese bize olmusuz düşündüren de hiç hamilelik yaşamamak olmak benim iki günüm kaldı sana kaç gün var
Bayada varmış ya senin kaçıncı gün yapican 14 filan miBenim test günüm 31 Ocak öncesinde test yapacaktım ama tüp bebek yapıp bana danışmanlık yapan bir arkadaşım yapmama izin vermiyor ondan mecbur bekleyecek
Evdede test yapmıyorsun tabi en güzeliYok ben 19 ocakta transfer oldum 31 Ocak 13. Gün oluyor işte
Yani aslında kan da kesin sonuç çıkıyor ya hani ondan arkadaşım dayanamayıp yapmıştı çok silik ikinci çizgi çıktı sonra 4 gün boyunca var mı yok mu diye düşündü ondan gününde kan testi yapmak daha iyi olacakEvdede test yapmıyorsun tabi en güzeli
Benim transferden iki gun önce bakıldı 0.150 filandiKızlar merhaba taze transfer oldum progesteron degerime baktım bugün transfer olduğum günkü degerime 12 ymis çok yüksek değil mi sizlerin kaçtı transfer olduğunuzda