Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

çok doğru bende 4 yumurta toplandı
4 tanesi 5. güne ulaştı
önemli olan kalıte sayıya takılmamak gerek

Arkadaşlar tüp bebek sürecin opu sonrası ilişki yasak ama öncesinde de yasak mı ?
Doktor demedi ama öncesinde de olmaması gerektiğini hemsire söylemişti. İğneler başladıktan sonra. Hatta opu günü esindenden de örnek aliniyo ya 3 gün perhize uyulması gerekiyormuş. Daha uzun boşluk olmamalıymis.

Opu öncesi ilişki erkek için iyi torbanın yenilenmesi için çok olup hareketsiz olmasından az olup hareketli ve yapısı iyi sperm için ilişki önerilir

Evet bizde hesapladık perhize uygun olan sürede yaptık

Kızlar Ben soğuk aldımburnum tıkalı öksürüyorum ve çok afedersiniz balgam atıyorum tranferden sonra griple nasıl başedebilecegimi bilen var mı

Kızlar Ben soğuk aldımburnum tıkalı öksürüyorum ve çok afedersiniz balgam atıyorum tranferden sonra griple nasıl başedebilecegimi bilen var mı
Çok geçmiş olsun. Bol bol su. C vitaminli meyve. Tavuk suyuna çorba. Sarımsaklı Soğanlı şeyler ye bence. Meyve çayları falan yasak. İnşallah hemen iyilesirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…