- 15 Mart 2019
- 397
- 540
- 103
- 34
Soğan sarımsak zararı olmaz dimiÇok geçmiş olsun. Bol bol su. C vitaminli meyve. Tavuk suyuna çorba. Sarımsaklı Soğanlı şeyler ye bence. Meyve çayları falan yasak. İnşallah hemen iyilesirsin
Çok sağol Allah razı olsun canımçok geçmiş olsun
Merhabalar bugün nasılsınızÇok geçmiş olsun. Bol bol su. C vitaminli meyve. Tavuk suyuna çorba. Sarımsaklı Soğanlı şeyler ye bence. Meyve çayları falan yasak. İnşallah hemen iyilesirsin
Merhabalar bugün nasılsınız
Olmayacağını düşünüyorum kararında yendiğinde ben avokadonun içinde sarımsak yiyorum transferden beri yarım diş kadarSoğan sarımsak zararı olmaz dimi
Çok sağol Allah razı olsun canım
Merhaba iyiyim canım çok şükür. İlk zamanki bel ağrım falan da kalmadi. Sen nasılsınMerhabalar bugün nasılsınız
İyiyim canım şükür çok hafif bazen belime agri gryor o kadar kendimi dinliyorum briazda agricakmi diyeMerhaba iyiyim canım çok şükür. İlk zamanki bel ağrım falan da kalmadi. Sen nasılsın
Sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşallah Allah derdini göstermesinNasilsnz hanımlar
Bugünde 2.gebelik testimi yaptım
Artış görüldü doktor daha tekrarlamami istemedi
sağlıkla kucağına al inş canımNasilsnz hanımlar
Bugünde 2.gebelik testimi yaptım
Artış görüldü doktor daha tekrarlamami istemedi
Çok teşekkürlerHayırlı olsun inşallah
Ay inşallah ya kaliteleride güzel geldi bana inşallah tutunurlarMasalhh sayı çok güzel sana güzelce evlat olsunlar insalh
Biz medline hastanesinde yaptık ama Acıbadem de de anlaşması varMasalh çok güzel Bülent hoca nereyle anlasmali
Benim daha önce başkentte iki başarısız denemem oldu daha sonra Bülent hocaya gitmeye karar verdik ben polikistik over hastasıyım daha önce rahim filminde tüplermden bir tıkalı görünmüştü ve geçirmiş olduğum 2 kist ameliyatım vardı Bülent hoca yapışıklık gördü rahim duvarında bu yüzden ekimde histeroskopi oldum aralıkta başladık astalife ve q10 vitamin birde saizen iğne kullandımCanım biraz bahseder misin sebeb neydi opu öncesi vitamin kullandinmi
çatlatma iğnesi olalı kaç gün olduKızlar taze transfer de çift çizgi çatlatma iğnesi etkisi olabilir mi 6.gun
6çatlatma iğnesi olalı kaç gün oldu
canım bi yanlışlık yokmu çatlatma iğnesinden 2 gün sonra opu oluyor ne zaman toplandı kaçıncı güne geldi ne zaman transfer oldun bütün bunlar 6 günün içindemi oldu
Transferden birgün sonra çatlatma iğnesi oldum bencanım bi yanlışlık yokmu çatlatma iğnesinden 2 gün sonra opu oluyor ne zaman toplandı kaçıncı güne geldi ne zaman transfer oldun bütün bunlar 6 günün içindemi oldu
Transferden birgün sonra çatlatma iğnesi oldum bencanım bi yanlışlık yokmu çatlatma iğnesinden 2 gün sonra opu oluyor ne zaman toplandı kaçıncı güne geldi ne zaman transfer oldun bütün bunlar 6 günün içindemi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?