Merhaba , Öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun diyerek başlayayım. Ben 1.5senelik evliyim. Eşimle 22 sene evvel tanışıp 3 ay flört edip ayrıldık 21 sene sonra ise bir instagram mesajıyla yeniden buluşup 5 ay içerisinde evlendik. İkinci bahar diyelim yani
. Şuan yaşım 44.. Geçtiğimiz şubat ayında doğal yoldan hamile kaldım ama 7.haftada kalbi durdu bebeğimizin. Pandemi koşulları vs derken maddi olarak epeyce zorlandık ve disimizinden tirnagimizdan arttırıp
tüp bebek tedavi parasını toparlayıp bismillah dedik. Amh 0.44tu fakat diğer e2 prolaktin tsh fsh gibi değerlerim fena değildi ama elbette yumurta rezervim oldukça azalmıştı. Adetin 3.gunu itibariyle iğneler baslati 5 gün giderek dozajı arttırılarak iğne yaptık yanında estrofem folik asit benexol falan kullandım. İlk kararımız yumurta oluşursa ve büyürse toplatip dondurmak ve kalınlığı yeterli olmayan rahim duvarimi gebeliğe hazırlayana kadar transferi beklemekti fakat 3 yumurta olustu 2si büyüdü biri küçük kaldı, toplamaya karar verdi hocamız, yumurtalar toplandı sadece 1 tanesi dolu imiş , o da bölünecek mi bölümmeyecek mi diye endişe icerisindeken toplamanın ertesi günü 2ye 2.gunu de 3.e bölününce hastaneden beni arayıp zaten elimizde bir yumurta var o da sağlıklı ve bölünüyor istersen transferini yapalım dış üniteye daha fazla maruz bırakmayalım nasilsa alternatifimiz yok dediler doktor da rahim duvarimin gayet uygun olduğunu söyleyince 2 gün evvel transferim gerçekleşti. Hocamız sagolsun elimizdeki tüm kozlari oynayalım diyerek yoğun bir progestan tedavisine başladı günde 6 tane fitil 1 tane iğne olarak.. 2 şubatta gebelik testi yapılacak. 2 şubat benim ablamın ölüm yıldönümü kanser sebebiyle kaybettik kendisini 29 yaşında ve ben o günlerde hep dibe vururum belki de Rabbım o günü bana başka bir ödül vererek daha katlanılır hale getirecek kim bilir.. Cok heyecanlı ve endişeliyim ama sakın kalmaya çok fazla hareket etmemeye ve tevekkül ile günümü beklemeye devam ediyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın dilerim hepimiz için burası güzel haberleri paylaştığımız bir platform olur.. Sevgilerimle..