• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

İşte yumurtalar haddinden fazla olunca da hepsi kalitesiz oluyor. Yani az yumurta olması bence moral bozmamalı. Çok yumurta olunca kullandığımız ilaçlar bir çok yumurtayı beslemek durumunda kaldığı için sonuç olumsuz oluyor. Bütün vitamini takviyeyi 5 yumurtanın alması ile 22 yumurtanın alması aynı olmuyor 🙄
çok doğru bende 4 yumurta toplandı
4 tanesi 5. güne ulaştı
önemli olan kalıte sayıya takılmamak gerek

Herkese günaydın transferim yapıldı 😍

Eklentiler

• 13753224-985D-4FA7-9D34-18E8B88414C7.jpeg
    13753224-985D-4FA7-9D34-18E8B88414C7.jpeg
    114,3 KB · Görüntüleme: 49
Arkadaşlar tüp bebek sürecin opu sonrası ilişki yasak ama öncesinde de yasak mı ?
Doktor demedi ama öncesinde de olmaması gerektiğini hemsire söylemişti. İğneler başladıktan sonra. Hatta opu günü esindenden de örnek aliniyo ya 3 gün perhize uyulması gerekiyormuş. Daha uzun boşluk olmamalıymis.

Opu öncesi ilişki erkek için iyi torbanın yenilenmesi için çok olup hareketsiz olmasından az olup hareketli ve yapısı iyi sperm için ilişki önerilir

Doktor demedi ama öncesinde de olmaması gerektiğini hemsire söylemişti. İğneler başladıktan sonra. Hatta opu günü esindenden de örnek aliniyo ya 3 gün perhize uyulması gerekiyormuş. Daha uzun boşluk olmamalıymis.
Evet bizde hesapladık perhize uygun olan sürede yaptık

Kızlar Ben soğuk aldım😥burnum tıkalı öksürüyorum ve çok afedersiniz balgam atıyorum tranferden sonra griple nasıl başedebilecegimi bilen var mı

Kızlar Ben soğuk aldım😥burnum tıkalı öksürüyorum ve çok afedersiniz balgam atıyorum tranferden sonra griple nasıl başedebilecegimi bilen var mı
Çok geçmiş olsun. Bol bol su. C vitaminli meyve. Tavuk suyuna çorba. Sarımsaklı Soğanlı şeyler ye bence. Meyve çayları falan yasak. İnşallah hemen iyilesirsin

Back