- 15 Mart 2019
- 397
- 540
- 103
- 34
Zaten eşimin ailesi evlilik hayatımda çok kötü şeyler yaşattılar ama bu kadarını bu süreçte yapabileceklerini ummazdımondan diyorum stres korku olucak mı olmayacak mı ,yoksa her ailede problemler var başka zaman olsa önemsememde böyle dönemde olduğu için üzüldüm
Hiç abartılacak bişey yok, zaten işlem 2 dakika filan sürüyor. Kateter yerleştirip hemen ultrasonla bakıp embriyoları içeri atıyorlar. Şükür bu sefer de hiçbişey anlamadan oldu bitti.Ben bir bardak çay içsem on dk sonra bile koşa koşa lavaboya giden biriyim bu yüzden biraz korkulu birşeydi benim içinbirde yorumlarda arkadaşlar bez sonda vs bahsedince korkum daha da artmıştı
Acı yok canım güzellikler varBugün 5. Günümbebeklerimle konuşuyorum hep "annem bana tutunun sizin için her acıya katlanırım sizde bana güvenin sıkı tutunun" diyorum
Allah onları ıslah etsin. Affet hepsini uzakta olsunlar iyi olsunlar de. İçinde onlara karşı ne nefret ne kötü bişey tut. Bu duygu sana iyi gelecek.Zaten eşimin ailesi evlilik hayatımda çok kötü şeyler yaşattılar ama bu kadarını bu süreçte yapabileceklerini ummazdım
Canım moralini bozma benim 6.denemem pes etmek yokBenim 3.denemem de negatif oldu kizlar, baska embriyom da kalmadi, cok mutsuzum, icimde buyuk bi aci var.
Gaz sorunu bende de çok fena boş odalara kaciyorum:))))Ben valla 2 gündür postu anneme serdim.
Çok aşırı gazım var, hazımsızlık sorunu yaşıyorum.
Patlayacak gibi oluyorum artık. Haftaya da eşime yaptıracağım herşeyi. Hiçbişeyde gözüm yok… yeter ki tedaviye kendime odaklanayım.
Bugün geçti gibi o sorunum, şu an iyiyim. Bugün de akıntı başladı su gibi, ilaçların ve fitillerin yan etkisi… çok rahatsız edici.Gaz sorunu bende de çok fena boş odalara kaciyorum:))))
Ne güzel bana moral oldu bu söylemin deCanım moralini bozma benim 6.denemem pes etmek yok
Biraz dinlenip daha güçlü bir şekilde kucağına alana kadar devam ediceksin
Cok normal canimArkadaşlar affınıza sığınarak birşey danışmak istiyorum. Progestanı fitil olarak kullanmaya başlayalı iki gün oluyor. Kullandıktan sonra iki saat net ayağa kalkmıyorum ama kalkınca da sanki iki ilaç da komple erimiş olarak çıkıyor. Bu normal mi yoksa ben mi yanlış birşey yapıyorum
2 tane 5.gun embriyosuNe güzel bana moral oldu bu söylemin debenim de 6. Denemem… inşallah hayırlısıyla son olur. Beta hcg kaç çıktı senin? Kaçıncı gün embriyosuydu?
Bu tedavide sürecimde doktorum psikolojik tedavi almam için çok ısrar etti bende hem bu masraf hem o masraf olucak desemde terapilere basladimZaten eşimin ailesi evlilik hayatımda çok kötü şeyler yaşattılar ama bu kadarını bu süreçte yapabileceklerini ummazdım
Allah size bağışlasın sağlıkla sahatle kucağınıza alın inşallahhhCanım moralini bozma benim 6.denemem pes etmek yok
Biraz dinlenip daha güçlü bir şekilde kucağına alana kadar devam ediceksin
Onlar kendileri yaptı sonucuna da katlansınlar ben hep yapıcıydım eşim ailesiyle konuşmuyorum diye huzursuzdu ama artık kendim için onları çıkaracağım hayatımdanBu tedavide sürecimde doktorum psikolojik tedavi almam için çok ısrar etti bende hem bu masraf hem o masraf olucak desemde terapilere basladim
Ama çok faydasini gördüm
Doktor bir seansta bana dediki "hayatında başrol kendin ol kimseyi hayatının başrolü yapma"
O zaman kendime geldim bizimkilerde biraz sorunludur"bu dert benim derdim üzülen yıpranan benim benim.icin tek önemli.varlik.bebegim olucak ve kimse umrumda değil.dedim"
Sende hqyatindaki gereksiz varlıkları cikar
Amin inşallah hepimizin emeklerinin karşılığı güzellikler olsunAcı yok canım güzellikler varhiç sıkıntısız bir hamilelik geçir inşallah
Yaa aynıyız neredeyse benim ilk test 31 ocakta. İnşallah hepimiz güzel haberler alacağızMerhaba bende 19 Ocak Çarşamba günü transfer oldum 2 tane 5. Gün embriyosu transferi yapıldı transferden iki gün sonra görümcem ve kaynanam yüzünden büyük stres yaşadım umarım bebişlerim benimledir
Cok mantikli :)Hmm peki benim 31 ocakta kan testi vermem gerekiyor ve 28 Ocakta da yarım ovitrelle vuracağım acaba 28inde çatlatma iğnesi vurmadan bi test yapsam mı
Cok mantikli :)
AminAmin inşallah hepimizin emeklerinin karşılığı güzellikler olsun
Çok güzel2 tane 5.gun embriyosu
180 çıktı
hayırlı olsun canım darısı bizlereKizlar bugun test günümdü
Az önce sonucu aldım
Hamileyimmmmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?