Hadi hayırlı olsun rabbim kalp atışınıda duymayı nasip etsinKızlar transferden sonra 8. günümdeyim.. Salı test günümdü tabi bende bekleyemenlerdenim, idrar testimde çok şükür 2. çizgiyi gördüm. Herkes soruyor neden donuksun ' kucağıma alana kadar böyle olacağım sanırım' diyorum
Test gunum 24u, dondurulmus baska embriyom kalmadi maalesef, surece tekrar baslamak icin de psikolojik olarak hazirlanmak zaman alacak, umarim kanda pozitifi gorurum..
2 yumurta toplanıp 1tanesi döllenenler de var bakınız ben. Hepimiz tek bir hücreden meydana geldik inanın yeter.. Anneannem derdi ki hayırlıysa beri hayırsızsa geri.. Umut her daim bakî.
Size o kadar katılıyorum ki …çok üzüldüm yargılamak değil asla neden demek istemiyorum görüyorum sokağa bırakıyorlar çocuklarını evlatlarını ,bakmıyorlar dilendiren çok döven çok evlatlık veren çok neden bizlere vermiyor demek istemiyorum gerçekten senin yaşadığın üzüntüyü yüreğimde hissettim.
Allahım yardımcnız olsun tüm dualarınız kabul olsun yavrunuzda inşallah size SIM sıkı tutunmuşturMerhaba , Öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun diyerek başlayayım. Ben 1.5senelik evliyim. Eşimle 22 sene evvel tanışıp 3 ay flört edip ayrıldık 21 sene sonra ise bir instagram mesajıyla yeniden buluşup 5 ay içerisinde evlendik. İkinci bahar diyelim yani. Şuan yaşım 44.. Geçtiğimiz şubat ayında doğal yoldan hamile kaldım ama 7.haftada kalbi durdu bebeğimizin. Pandemi koşulları vs derken maddi olarak epeyce zorlandık ve disimizinden tirnagimizdan arttırıp tüp bebek tedavi parasını toparlayıp bismillah dedik. Amh 0.44tu fakat diğer e2 prolaktin tsh fsh gibi değerlerim fena değildi ama elbette yumurta rezervim oldukça azalmıştı. Adetin 3.gunu itibariyle iğneler baslati 5 gün giderek dozajı arttırılarak iğne yaptık yanında estrofem folik asit benexol falan kullandım. İlk kararımız yumurta oluşursa ve büyürse toplatip dondurmak ve kalınlığı yeterli olmayan rahim duvarimi gebeliğe hazırlayana kadar transferi beklemekti fakat 3 yumurta olustu 2si büyüdü biri küçük kaldı, toplamaya karar verdi hocamız, yumurtalar toplandı sadece 1 tanesi dolu imiş , o da bölünecek mi bölümmeyecek mi diye endişe icerisindeken toplamanın ertesi günü 2ye 2.gunu de 3.e bölününce hastaneden beni arayıp zaten elimizde bir yumurta var o da sağlıklı ve bölünüyor istersen transferini yapalım dış üniteye daha fazla maruz bırakmayalım nasilsa alternatifimiz yok dediler doktor da rahim duvarimin gayet uygun olduğunu söyleyince 2 gün evvel transferim gerçekleşti. Hocamız sagolsun elimizdeki tüm kozlari oynayalım diyerek yoğun bir progestan tedavisine başladı günde 6 tane fitil 1 tane iğne olarak.. 2 şubatta gebelik testi yapılacak. 2 şubat benim ablamın ölüm yıldönümü kanser sebebiyle kaybettik kendisini 29 yaşında ve ben o günlerde hep dibe vururum belki de Rabbım o günü bana başka bir ödül vererek daha katlanılır hale getirecek kim bilir.. Cok heyecanlı ve endişeliyim ama sakın kalmaya çok fazla hareket etmemeye ve tevekkül ile günümü beklemeye devam ediyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın dilerim hepimiz için burası güzel haberleri paylaştığımız bir platform olur.. Sevgilerimle..
Ben çok duydum kullanani içerisinde hgc hormonu var emriyolar kendini doğal ortamda bulup vücudu hamile saniyo çok faydası var iyi tutunuyoKızlar Sizlere bi konuda bişey danışmakistiyorum doktorum 28 ocakta yarım ovitrelle iğne yazdı benim gibi transferden sonra çatlatma iğnesi kullanan var mı
Ben bir bardak çay içsem on dk sonra bile koşa koşa lavaboya giden biriyim bu yüzden biraz korkulu birşeydi benim içinBöyle olduğunu bilmiyordum :)
O sıkışıklık hissini 1.5 litre su içerek 45 dakika gibi kısa Sürede verebilirsin aslında. O kadar zor değil.
Amin canım inşallahHadi hayırlı olsun rabbim kalp atışınıda duymayı nasip etsin
Ben de kullaniyorum. Çok normal hemde. Hemşirelere de sordum. İlk 15-20 dakikada vücut alacağını alırmış zaten. Tek çıkış noktasından çıkıyor. Çocukların kullandığı fıtil gibiArkadaşlar affınıza sığınarak birşey danışmak istiyorum. Progestanı fitil olarak kullanmaya başlayalı iki gün oluyor. Kullandıktan sonra iki saat net ayağa kalkmıyorum ama kalkınca da sanki iki ilaç da komple erimiş olarak çıkıyor. Bu normal mi yoksa ben mi yanlış birşey yapıyorum
Bunu en iyi yasayan anlar zaten.. Umalim mutlu sonu bir gun goruruz ve yasadigimiz tum sikintilar da ucup gider, hepimiz icin dua ediyorum.çok üzüldüm yargılamak değil asla neden demek istemiyorum görüyorum sokağa bırakıyorlar çocuklarını evlatlarını ,bakmıyorlar dilendiren çok döven çok evlatlık veren çok neden bizlere vermiyor demek istemiyorum gerçekten senin yaşadığın üzüntüyü yüreğimde hissettim.
Hayırlı olsun. Tebrik ederim çok sevindimKızlar transferden sonra 8. günümdeyim.. Salı test günümdü tabi bende bekleyemenlerdenim, idrar testimde çok şükür 2. çizgiyi gördüm. Herkes soruyor neden donuksun ' kucağıma alana kadar böyle olacağım sanırım' diyorum
bende ediyorum inşallah hayırlı evlatlarımız inşallah bizede nasip olur bizde annelik yaşarız .Bunu en iyi yasayan anlar zaten.. Umalim mutlu sonu bir gun goruruz ve yasadigimiz tum sikintilar da ucup gider, hepimiz icin dua ediyorum.
Onun tek derdi annesiyle küsmeyeyim ama asla annesini haksız etmedi ve bişey demedi ben de bu süreçte bir defter tutmuştum oraya bebeklerimle konuştum yazdımEşinde mi bu süreçte ailesine bişey demedi mi en azından haklı yada haksız olmak önemli değil hassas bir süreç en azından bu süreçte keşke deseydi
Ben de transferden önce başladım günde 3defa kullanıyorum benimde dikkatimi çekmişti sordum bi süre sonra akması normal dedilerArkadaşlar affınıza sığınarak birşey danışmak istiyorum. Progestanı fitil olarak kullanmaya başlayalı iki gün oluyor. Kullandıktan sonra iki saat net ayağa kalkmıyorum ama kalkınca da sanki iki ilaç da komple erimiş olarak çıkıyor. Bu normal mi yoksa ben mi yanlış birşey yapıyorum
Amin inşallah Allah emeklerimizin karşılığını güzel bebişlerle verir inşallahbende ediyorum inşallah hayırlı evlatlarımız inşallah bizede nasip olur bizde annelik yaşarız .
Saol canım , inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırızHayırlı olsun. Tebrik ederim çok sevindim
Bugün 5. GünümOlumlu düşün bebeklerinle hep konuş. Bugün kaçıncı günün?
Hmm peki benim 31 ocakta kan testi vermem gerekiyor ve 28 Ocakta da yarım ovitrelle vuracağım acaba 28inde çatlatma iğnesi vurmadan bi test yapsam mıBen vardim 2018de merak etme sadece 7 8 gun erkisi suruyor vucutta test yaparsan pozitif gorursun
TeşekkürlerBen de transferden önce başladım günde 3defa kullanıyorum benimde dikkatimi çekmişti sordum bi süre sonra akması normal dediler
ondan diyorum stres korku olucak mı olmayacak mı ,yoksa her ailede problemler var başka zaman olsa önemsememde böyle dönemde olduğu için üzüldümOnun tek derdi annesiyle küsmeyeyim ama asla annesini haksız etmedi ve bişey demedi ben de bu süreçte bir defter tutmuştum oraya bebeklerimle konuştum yazdımama ne yalan söyleyeyim aşırı kasıldım
Çok sağolunBen de kullaniyorum. Çok normal hemde. Hemşirelere de sordum. İlk 15-20 dakikada vücut alacağını alırmış zaten. Tek çıkış noktasından çıkıyor. Çocukların kullandığı fıtil gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?