- 15 Mart 2019
- 397
- 540
- 103
- 34
Görümcemneden kavga ettiler seninle ,senin neler yaşadığını bilmezlerki o süreçte anlasalar derler zaten 1 hafta susalım tedaviye başlamış psikolojinin çok önemli olduğunu bilseler
Ben Allah'a havale ediyorum benim transferim çok zor geçti rahmimde daha önceden enfeksiyondan kaynaklı bir kanalda direnç oluşmuş o direnci açıp transferi yaptılar ve ben çok acı çektim Allah'ıma açtım elimi emeğini o gördü kulları görmedineden kavga ettiler seninle ,senin neler yaşadığını bilmezlerki o süreçte anlasalar derler zaten 1 hafta susalım tedaviye başlamış psikolojinin çok önemli olduğunu bilseler
neden kavga ettiler seninle ,senin neler yaşadığını bilmezlerki o süreçte anlasalar derler zaten 1 hafta susalım tedaviye başlamış psikolojinin çok önemli olduğunu bilseler
hoşgeldin :) 1 embriyo yeter hamilelik için.2 yumurta toplanıp 1tanesi döllenenler de var bakınız ben. Hepimiz tek bir hücreden meydana geldik inanın yeter.. Anneannem derdi ki hayırlıysa beri hayırsızsa geri.. Umut her daim bakî..
Geçmiş olsun melinacım. Acını çok iyi anlıyorum. İnşallah bir an önce toparlanır yeni bir tedavi için hazırlanırsınBenim 3.denemem de negatif oldu kizlar, baska embriyom da kalmadi, cok mutsuzum, icimde buyuk bi aci var.
2 Şubat benim de test günüm. Beraber bekleyeceğiz deseneMerhaba , Öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun diyerek başlayayım. Ben 1.5senelik evliyim. Eşimle 22 sene evvel tanışıp 3 ay flört edip ayrıldık 21 sene sonra ise bir instagram mesajıyla yeniden buluşup 5 ay içerisinde evlendik. İkinci bahar diyelim yani. Şuan yaşım 44.. Geçtiğimiz şubat ayında doğal yoldan hamile kaldım ama 7.haftada kalbi durdu bebeğimizin. Pandemi koşulları vs derken maddi olarak epeyce zorlandık ve disimizinden tirnagimizdan arttırıp tüp bebek tedavi parasını toparlayıp bismillah dedik. Amh 0.44tu fakat diğer e2 prolaktin tsh fsh gibi değerlerim fena değildi ama elbette yumurta rezervim oldukça azalmıştı. Adetin 3.gunu itibariyle iğneler baslati 5 gün giderek dozajı arttırılarak iğne yaptık yanında estrofem folik asit benexol falan kullandım. İlk kararımız yumurta oluşursa ve büyürse toplatip dondurmak ve kalınlığı yeterli olmayan rahim duvarimi gebeliğe hazırlayana kadar transferi beklemekti fakat 3 yumurta olustu 2si büyüdü biri küçük kaldı, toplamaya karar verdi hocamız, yumurtalar toplandı sadece 1 tanesi dolu imiş , o da bölünecek mi bölümmeyecek mi diye endişe icerisindeken toplamanın ertesi günü 2ye 2.gunu de 3.e bölününce hastaneden beni arayıp zaten elimizde bir yumurta var o da sağlıklı ve bölünüyor istersen transferini yapalım dış üniteye daha fazla maruz bırakmayalım nasilsa alternatifimiz yok dediler doktor da rahim duvarimin gayet uygun olduğunu söyleyince 2 gün evvel transferim gerçekleşti. Hocamız sagolsun elimizdeki tüm kozlari oynayalım diyerek yoğun bir progestan tedavisine başladı günde 6 tane fitil 1 tane iğne olarak.. 2 şubatta gebelik testi yapılacak. 2 şubat benim ablamın ölüm yıldönümü kanser sebebiyle kaybettik kendisini 29 yaşında ve ben o günlerde hep dibe vururum belki de Rabbım o günü bana başka bir ödül vererek daha katlanılır hale getirecek kim bilir.. Cok heyecanlı ve endişeliyim ama sakın kalmaya çok fazla hareket etmemeye ve tevekkül ile günümü beklemeye devam ediyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın dilerim hepimiz için burası güzel haberleri paylaştığımız bir platform olur.. Sevgilerimle..
İnsanlar çok anlayışsız, zaten zor bir tedavi bu. Böyle iğrençliklere gerek var mı? Çok kızıyorum okuyunca…neden kavga ettiler seninle ,senin neler yaşadığını bilmezlerki o süreçte anlasalar derler zaten 1 hafta susalım tedaviye başlamış psikolojinin çok önemli olduğunu bilseler
Böyle olduğunu bilmiyordum :)Bu arada rahmimin ters oluşuna ilk kez olumlu bakıyorum. Çünkü doktorum rahim ters olduğu için transfer de sıkışık olmama gerek olmadığını söyledi. En çok da ondan korkuyordum sevindirdi bu haber beni
Olumlu düşün bebeklerinle hep konuş. Bugün kaçıncı günün?Yedikleri ne özellikle dikkat ediyorum dönüşümlü olarak sebze kırmızı et tavuk ağırlıklı besleniyorum meyve ve kuruyemislerimi asla aksatmiyorum umarım faydası olmuştur o kavga beni mahvetti
Bugün nasilsiniz ağıriniz varmi hiçİnşallah 2 Şubat'ta güzel haberler alırsınız. Mutsuzluğunuzun yerini alır. Allah rahmet eylesin ablaniz için. Aynı durumumuz tek döllenen yumurtam Perşembe günü transfer edildi. Günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum. 2 Şubati bekliyorum ben de. Güzel haberler almak dileğiyle
Teşekkür ederim bugün iyiyim ağrım yok. Sadece alt karinda hassasiyet hissediyorum o da psikolojik sanırım.Bugün nasilsiniz ağıriniz varmi hiç
Bugün nasilsiniz ağıriniz varmi hucİnşallah 2 Şubat'ta güzel haberler alırsınız. Mutsuzluğunuzun yerini alır. Allah rahmet eylesin ablaniz için. Aynı durumumuz tek döllenen yumurtam Perşembe günü transfer edildi. Günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum. 2 Şubati bekliyorum ben de. Güzel haberler almak dileğiyle
Evet belki psikolojik olabilir o bendede dün gece bel ağrısı ve kasik agrisi vardi bugün yok pek birşey hergun igneye gdyrm biraz igne yan etki yapıyor sadceTeşekkür ederim bugün iyiyim ağrım yok. Sadece alt karinda hassasiyet hissediyorum o da psikolojik sanırım.
İnşallah.. Bana 3 kere 2'şer adet progestan fitil 1 adet de progestan enjeksiyon verdi. Yani sıra estrofem almaya devam ediyorum. Umarım 2 şubat mutlu günlerimizin başlangıcı olur..İnşallah 2 Şubat'ta güzel haberler alırsınız. Mutsuzluğunuzun yerini alır. Allah rahmet eylesin ablaniz için. Aynı durumumuz tek döllenen yumurtam Perşembe günü transfer edildi. Günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum. 2 Şubati bekliyorum ben de. Güzel haberler almak dileğiyle
Çok duygulandım İnşallah bir kız evladınız olur ablanızın size hatırası olur gönlümden size bu şekilde dua geçtiMerhaba , Öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun diyerek başlayayım. Ben 1.5senelik evliyim. Eşimle 22 sene evvel tanışıp 3 ay flört edip ayrıldık 21 sene sonra ise bir instagram mesajıyla yeniden buluşup 5 ay içerisinde evlendik. İkinci bahar diyelim yani. Şuan yaşım 44.. Geçtiğimiz şubat ayında doğal yoldan hamile kaldım ama 7.haftada kalbi durdu bebeğimizin. Pandemi koşulları vs derken maddi olarak epeyce zorlandık ve disimizinden tirnagimizdan arttırıp tüp bebek tedavi parasını toparlayıp bismillah dedik. Amh 0.44tu fakat diğer e2 prolaktin tsh fsh gibi değerlerim fena değildi ama elbette yumurta rezervim oldukça azalmıştı. Adetin 3.gunu itibariyle iğneler baslati 5 gün giderek dozajı arttırılarak iğne yaptık yanında estrofem folik asit benexol falan kullandım. İlk kararımız yumurta oluşursa ve büyürse toplatip dondurmak ve kalınlığı yeterli olmayan rahim duvarimi gebeliğe hazırlayana kadar transferi beklemekti fakat 3 yumurta olustu 2si büyüdü biri küçük kaldı, toplamaya karar verdi hocamız, yumurtalar toplandı sadece 1 tanesi dolu imiş , o da bölünecek mi bölümmeyecek mi diye endişe icerisindeken toplamanın ertesi günü 2ye 2.gunu de 3.e bölününce hastaneden beni arayıp zaten elimizde bir yumurta var o da sağlıklı ve bölünüyor istersen transferini yapalım dış üniteye daha fazla maruz bırakmayalım nasilsa alternatifimiz yok dediler doktor da rahim duvarimin gayet uygun olduğunu söyleyince 2 gün evvel transferim gerçekleşti. Hocamız sagolsun elimizdeki tüm kozlari oynayalım diyerek yoğun bir progestan tedavisine başladı günde 6 tane fitil 1 tane iğne olarak.. 2 şubatta gebelik testi yapılacak. 2 şubat benim ablamın ölüm yıldönümü kanser sebebiyle kaybettik kendisini 29 yaşında ve ben o günlerde hep dibe vururum belki de Rabbım o günü bana başka bir ödül vererek daha katlanılır hale getirecek kim bilir.. Cok heyecanlı ve endişeliyim ama sakın kalmaya çok fazla hareket etmemeye ve tevekkül ile günümü beklemeye devam ediyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın dilerim hepimiz için burası güzel haberleri paylaştığımız bir platform olur.. Sevgilerimle..
Eşinde mi bu süreçte ailesine bişey demedi mi en azından haklı yada haksız olmak önemli değil hassas bir süreç en azından bu süreçte keşke deseydiGörümcem
Ben Allah'a havale ediyorum benim transferim çok zor geçti rahmimde daha önceden enfeksiyondan kaynaklı bir kanalda direnç oluşmuş o direnci açıp transferi yaptılar ve ben çok acı çektim Allah'ıma açtım elimi emeğini o gördü kulları görmedi
gercekten tutmadı mı yaptın mı kan testiniBenim 3.denemem de negatif oldu kizlar, baska embriyom da kalmadi, cok mutsuzum, icimde buyuk bi aci var.
Umarim... tesekkur ederik guzel dileklerin icinGeçmiş olsun melinacım. Acını çok iyi anlıyorum. İnşallah bir an önce toparlanır yeni bir tedavi için hazırlanırsın
Yaptim. Maalesef tutmamisgercekten tutmadı mı yaptın mı kan testini(((
çok üzüldüm yargılamak değil asla neden demek istemiyorum görüyorum sokağa bırakıyorlar çocuklarını evlatlarını ,bakmıyorlar dilendiren çok döven çok evlatlık veren çok neden bizlere vermiyor demek istemiyorum gerçekten senin yaşadığın üzüntüyü yüreğimde hissettim.Yaptim. Maalesef tutmamis
Ben vardim 2018de merak etme sadece 7 8 gun erkisi suruyor vucutta test yaparsan pozitif gorursunKızlar Sizlere bi konuda bişey danışmakistiyorum doktorum 28 ocakta yarım ovitrelle iğne yazdı benim gibi transferden sonra çatlatma iğnesi kullanan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?