Ocak 2022 Tüp Bebek Başlayanlar

neden kavga ettiler seninle ,senin neler yaşadığını bilmezlerki o süreçte anlasalar derler zaten 1 hafta susalım tedaviye başlamış psikolojinin çok önemli olduğunu bilseler
Görümcem
neden kavga ettiler seninle ,senin neler yaşadığını bilmezlerki o süreçte anlasalar derler zaten 1 hafta susalım tedaviye başlamış psikolojinin çok önemli olduğunu bilseler
Ben Allah'a havale ediyorum benim transferim çok zor geçti rahmimde daha önceden enfeksiyondan kaynaklı bir kanalda direnç oluşmuş o direnci açıp transferi yaptılar ve ben çok acı çektim Allah'ıma açtım elimi emeğini o gördü kulları görmedi

2 yumurta toplanıp 1tanesi döllenenler de var bakınız ben . Hepimiz tek bir hücreden meydana geldik inanın yeter.. Anneannem derdi ki hayırlıysa beri hayırsızsa geri.. Umut her daim bakî..
hoşgeldin :) 1 embriyo yeter hamilelik için.
Bu arada hikayenize bayıldım ne kadar romantik Allah mutluluğunuzu daim etsin.
İlk hamileliğiniz neden bitti? Araştırıldı mı?

2 Şubat benim de test günüm. Beraber bekleyeceğiz desene

İnsanlar çok anlayışsız, zaten zor bir tedavi bu. Böyle iğrençliklere gerek var mı? Çok kızıyorum okuyunca…

Böyle olduğunu bilmiyordum :)
O sıkışıklık hissini 1.5 litre su içerek 45 dakika gibi kısa Sürede verebilirsin aslında. O kadar zor değil.

Bugün nasilsiniz ağıriniz varmi hiç

Bugün nasilsiniz ağıriniz varmi huc
Teşekkür ederim bugün iyiyim ağrım yok. Sadece alt karinda hassasiyet hissediyorum o da psikolojik sanırım.
Evet belki psikolojik olabilir o bendede dün gece bel ağrısı ve kasik agrisi vardi bugün yok pek birşey hergun igneye gdyrm biraz igne yan etki yapıyor sadce

İnşallah.. Bana 3 kere 2'şer adet progestan fitil 1 adet de progestan enjeksiyon verdi. Yani sıra estrofem almaya devam ediyorum. Umarım 2 şubat mutlu günlerimizin başlangıcı olur..

Çok duygulandım İnşallah bir kız evladınız olur ablanızın size hatırası olur gönlümden size bu şekilde dua geçti

Eşinde mi bu süreçte ailesine bişey demedi mi en azından haklı yada haksız olmak önemli değil hassas bir süreç en azından bu süreçte keşke deseydi

Yaptim. Maalesef tutmamis
çok üzüldüm yargılamak değil asla neden demek istemiyorum görüyorum sokağa bırakıyorlar çocuklarını evlatlarını ,bakmıyorlar dilendiren çok döven çok evlatlık veren çok neden bizlere vermiyor demek istemiyorum gerçekten senin yaşadığın üzüntüyü yüreğimde hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…