- 9 Haziran 2021
- 259
- 187
- 23
- 30
Evet hafif baski var sanki benimde diğer transferimde hiç agrim yoktu ama onda dondurulmuş olmuştum acaba bunlar opudan dolayimi agryor diyorumRahim bölgemde var kasıklarımda çok yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet hafif baski var sanki benimde diğer transferimde hiç agrim yoktu ama onda dondurulmuş olmuştum acaba bunlar opudan dolayimi agryor diyorumRahim bölgemde var kasıklarımda çok yok
Bu havadan çıkman lazım zaten zor bir tedavi, kolay hiç değil. Bir de üstüne kendini böyle çökertme. Pozitif şeyler düşünmeye çalış. Bu merkezin sana iyi gelmediyse değiş.Evet ben niye böyleyim yaa
Ben valla 2 gündür postu anneme serdim.Aynen bende öyle agir işler yapmuorum ama yemek filan yapıyorum sürekli yatmiyorum
Kullandigimiz ilaclardan sanırım bendede öyle sürekli gaz ve midem de hazımsızlık yedigim otryor mideme sankiBen valla 2 gündür postu anneme serdim.
Çok aşırı gazım var, hazımsızlık sorunu yaşıyorum.
Patlayacak gibi oluyorum artık. Haftaya da eşime yaptıracağım herşeyi. Hiçbişeyde gözüm yok… yeter ki tedaviye kendime odaklanayım.
Allah seninde tum isteyenlerinde kucagini doldursun canim benim hep dua ediyorum hepiniz icin cok zor sureclerden gectik geciyoruz bukadar emegin fedakarligin sonucunu alin istiyorum sen hic merak etme cok guzel ilerliycek sürecin ben inaniyorumUmut oldun bana. Çok teşekkür ederim yazdığın için Allah oğlunu sana bağışlasın
Aynı durumdayız. Yemek yemeye korkar oldum.Kullandigimiz ilaclardan sanırım bendede öyle sürekli gaz ve midem de hazımsızlık yedigim otryor mideme sanki
Sebze ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum sizde öyle yapınAynı durumdayız. Yemek yemeye korkar oldum.
Aaa benim rahmimde tersmiş transfere çook dahaBu arada rahmimin ters oluşuna ilk kez olumlu bakıyorum. Çünkü doktorum rahim ters olduğu için transfer de sıkışık olmama gerek olmadığını söyledi. En çok da ondan korkuyordum sevindirdi bu haber beni
Benim de bir aksilik çıkmazsa inşallah çarşamba günü olacak rahim ters olduğu içinde çok net görüntüye sahip olacağını idrar sıkışıklığına gerek olmadığını söyledi. Belki sizin doktorunuz da aynı yönteme başvururAaa benim rahmimde tersmiş transfere çook daha
Çoğunda ise yaramamış benimde umudum azaliyo böyle olunca ama yürüyüş egzersiz arı sütü polen kullancam
kan testi kesin sonuç verir bence onlar yanıltabiliyor
24unde test gunum ama sayfada birkac kisiye 5. 6.gunlerde ciktigini gormustum, ondan yaptim ama hayal kirikligi
neden kavga ettiler seninle ,senin neler yaşadığını bilmezlerki o süreçte anlasalar derler zaten 1 hafta susalım tedaviye başlamış psikolojinin çok önemli olduğunu bilselerMerhaba bende 19 Ocak Çarşamba günü transfer oldum 2 tane 5. Gün embriyosu transferi yapıldı transferden iki gün sonra görümcem ve kaynanam yüzünden büyük stres yaşadım umarım bebişlerim benimledir
İnşallah bebeginiz hayırlısıyla size tutunur benimde 2 Şubat test günüm hakkimizda hayirlisi bakalimMerhaba , Öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun diyerek başlayayım. Ben 1.5senelik evliyim. Eşimle 22 sene evvel tanışıp 3 ay flört edip ayrıldık 21 sene sonra ise bir instagram mesajıyla yeniden buluşup 5 ay içerisinde evlendik. İkinci bahar diyelim yani . Şuan yaşım 44.. Geçtiğimiz şubat ayında doğal yoldan hamile kaldım ama 7.haftada kalbi durdu bebeğimizin. Pandemi koşulları vs derken maddi olarak epeyce zorlandık ve disimizinden tirnagimizdan arttırıp tüp bebek tedavi parasını toparlayıp bismillah dedik. Amh 0.44tu fakat diğer e2 prolaktin tsh fsh gibi değerlerim fena değildi ama elbette yumurta rezervim oldukça azalmıştı. Adetin 3.gunu itibariyle iğneler baslati 5 gün giderek dozajı arttırılarak iğne yaptık yanında estrofem folik asit benexol falan kullandım. İlk kararımız yumurta oluşursa ve büyürse toplatip dondurmak ve kalınlığı yeterli olmayan rahim duvarimi gebeliğe hazırlayana kadar transferi beklemekti fakat 3 yumurta olustu 2si büyüdü biri küçük kaldı, toplamaya karar verdi hocamız, yumurtalar toplandı sadece 1 tanesi dolu imiş , o da bölünecek mi bölümmeyecek mi diye endişe icerisindeken toplamanın ertesi günü 2ye 2.gunu de 3.e bölününce hastaneden beni arayıp zaten elimizde bir yumurta var o da sağlıklı ve bölünüyor istersen transferini yapalım dış üniteye daha fazla maruz bırakmayalım nasilsa alternatifimiz yok dediler doktor da rahim duvarimin gayet uygun olduğunu söyleyince 2 gün evvel transferim gerçekleşti. Hocamız sagolsun elimizdeki tüm kozlari oynayalım diyerek yoğun bir progestan tedavisine başladı günde 6 tane fitil 1 tane iğne olarak.. 2 şubatta gebelik testi yapılacak. 2 şubat benim ablamın ölüm yıldönümü kanser sebebiyle kaybettik kendisini 29 yaşında ve ben o günlerde hep dibe vururum belki de Rabbım o günü bana başka bir ödül vererek daha katlanılır hale getirecek kim bilir.. Cok heyecanlı ve endişeliyim ama sakın kalmaya çok fazla hareket etmemeye ve tevekkül ile günümü beklemeye devam ediyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın dilerim hepimiz için burası güzel haberleri paylaştığımız bir platform olur.. Sevgilerimle..
2 yumurta toplanıp 1tanesi döllenenler de var bakınız ben . Hepimiz tek bir hücreden meydana geldik inanın yeter.. Anneannem derdi ki hayırlıysa beri hayırsızsa geri.. Umut her daim bakî..Neden böyle diyorsun maysacım? Bak umut dolu olmanı beklemiyorum ama karamsarlık da yapma. 2 embriyo olsun senin olsun Umudunu kaybetme.
İnşallah 2 Şubat'ta güzel haberler alırsınız. Mutsuzluğunuzun yerini alır. Allah rahmet eylesin ablaniz için. Aynı durumumuz tek döllenen yumurtam Perşembe günü transfer edildi. Günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum. 2 Şubati bekliyorum ben de. Güzel haberler almak dileğiyleMerhaba , Öncelikle hepimize hayırlı uğurlu olsun diyerek başlayayım. Ben 1.5senelik evliyim. Eşimle 22 sene evvel tanışıp 3 ay flört edip ayrıldık 21 sene sonra ise bir instagram mesajıyla yeniden buluşup 5 ay içerisinde evlendik. İkinci bahar diyelim yani . Şuan yaşım 44.. Geçtiğimiz şubat ayında doğal yoldan hamile kaldım ama 7.haftada kalbi durdu bebeğimizin. Pandemi koşulları vs derken maddi olarak epeyce zorlandık ve disimizinden tirnagimizdan arttırıp tüp bebek tedavi parasını toparlayıp bismillah dedik. Amh 0.44tu fakat diğer e2 prolaktin tsh fsh gibi değerlerim fena değildi ama elbette yumurta rezervim oldukça azalmıştı. Adetin 3.gunu itibariyle iğneler baslati 5 gün giderek dozajı arttırılarak iğne yaptık yanında estrofem folik asit benexol falan kullandım. İlk kararımız yumurta oluşursa ve büyürse toplatip dondurmak ve kalınlığı yeterli olmayan rahim duvarimi gebeliğe hazırlayana kadar transferi beklemekti fakat 3 yumurta olustu 2si büyüdü biri küçük kaldı, toplamaya karar verdi hocamız, yumurtalar toplandı sadece 1 tanesi dolu imiş , o da bölünecek mi bölümmeyecek mi diye endişe icerisindeken toplamanın ertesi günü 2ye 2.gunu de 3.e bölününce hastaneden beni arayıp zaten elimizde bir yumurta var o da sağlıklı ve bölünüyor istersen transferini yapalım dış üniteye daha fazla maruz bırakmayalım nasilsa alternatifimiz yok dediler doktor da rahim duvarimin gayet uygun olduğunu söyleyince 2 gün evvel transferim gerçekleşti. Hocamız sagolsun elimizdeki tüm kozlari oynayalım diyerek yoğun bir progestan tedavisine başladı günde 6 tane fitil 1 tane iğne olarak.. 2 şubatta gebelik testi yapılacak. 2 şubat benim ablamın ölüm yıldönümü kanser sebebiyle kaybettik kendisini 29 yaşında ve ben o günlerde hep dibe vururum belki de Rabbım o günü bana başka bir ödül vererek daha katlanılır hale getirecek kim bilir.. Cok heyecanlı ve endişeliyim ama sakın kalmaya çok fazla hareket etmemeye ve tevekkül ile günümü beklemeye devam ediyorum. Biraz uzun oldu kusura bakmayın dilerim hepimiz için burası güzel haberleri paylaştığımız bir platform olur.. Sevgilerimle..