- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.639
- 248
- 36
Hahahhaha Allah şifa versin kendisine .. Bugün cuma belki kabul olurNe demeye çalışıyor anlamadım vallahi,
Olsun ikisi de evlat vs. Diye konuşuyor sanki ben kız istemiyordum gibi ne alaka ya
Bi de gelmiş ay aynı benim oğlana benziyor diyor.
He anası babası varken daha suratı belli olmayan çocuk gitti kuzenine çekti
Bu yüzden kız isteğim daha da artmadı değil yaniAyyy kız biz tabiki eğlencesine takılıyoruz artık onlar bozuluyorsa yapacak bişey yok tamir ettiriZzzz hahahah iğrenc bir espüruuu
Ya şimdi bisey dicem de olmayacak neyse bende şifa diliyorumHahahhaha Allah şifa versin kendisine .. Bugün cuma belki kabul olur
E nabiza düşüyor baktın mı benimki cikmisKıza benziyor dedi işte canım daha kucuk falan dedi, bende hayallerinizi yikicam ama kız dedim..
Salı günü ikili test sonucu çıkarsa tekrar gidicem gel dedi bakalım
Vallaha benimde fikrimi değiştircek bu kadınnnnBu yüzden kız isteğim daha da artmadı değil yani
Hay ALLAH nasıl insanlar var ya biri demişti bu formda ultrasonda bebeğin burnu büyük falan demiş kaynanası ve görümcesi... beterin beteri var kızNe demeye çalışıyor anlamadım vallahi,
Olsun ikisi de evlat vs. Diye konuşuyor sanki ben kız istemiyordum gibi ne alaka ya
Bi de gelmiş ay aynı benim oğlana benziyor diyor.
He anası babası varken daha suratı belli olmayan çocuk gitti kuzenine çekti
Kaç gün oldu canım benim daha 3 gün oldu sonuç yok çıkmamışE nabiza düşüyor baktın mı benimki cikmis
Al bendende o kadarVallaha benimde fikrimi değiştircek bu kadınnnnyok ben belli olana kadar erkek diyorum ama kız olursada çok ama çok sevinirimmmm
Pazartesi kan verdim çarşambaya çıkmıştı cnmKaç gün oldu canım benim daha 3 gün oldu sonuç yok çıkmamış
Haha dimi gerçekten insana tersine hissettirirVallaha benimde fikrimi değiştircek bu kadınnnnyok ben belli olana kadar erkek diyorum ama kız olursada çok ama çok sevinirimmmm
Benim bebisin burnuna büyük derlerse kendilerine çekmiş, hazırlayın o zaman estetik parasını benim genlerden değil derimHay ALLAH nasıl insanlar var ya biri demişti bu formda ultrasonda bebeğin burnu büyük falan demiş kaynanası ve görümcesi... beterin beteri var kızama dediğin gibi daha belli değil ki bu bebeğin yüzü 7. Aydaki ultrasonda belli oluyor ancak durun yaw daha bismillah
Yaa çok erken çıkmış canım bana 1 haftaya demişlerdi. Bazen e nabızda görünmüyor ama benim tahlil sonuçları hastaneyi arayıp sorsam olur mu acaba?Pazartesi kan verdim çarşambaya çıkmıştı cnm
Eşimle yaptığım anlaşma neticesinde fotoğraf paylaşmıyorum şekerim, Ekim annelerinde paylaşmıştım ama yaklaşık iki hafta oldu.Çok konuşmada at bakayım ultrasona
Çok haklısın kuzum ben de paylaşmıştım...düşük oldu diye paylaştım oda burda kimse görmedi diloş maviş sen gör diye yaomsitim hemende sildimEşimle yaptığım anlaşma neticesinde fotoğraf paylaşmıyorum şekerim, Ekim annelerinde paylaşmıştım ama yaklaşık iki hafta oldu.
Oyy hadi gözün aydın inşallah güzel haberlerle dönersinKizlaaar eşim doktoru aramış doktor ikindiye yakın zamanda yerinde olacakmış sanırım bugün doktora gidebilcegimmmmm heycan doruktaaa
Ozamannn soru? Sen yumurtlama dan birkaç gün önce ilişki oldumu yoksa tam gününde veya sonrasında mi oldu .. ona göre bri tahmin yuruteceeeemEşimle yaptığım anlaşma neticesinde fotoğraf paylaşmıyorum şekerim, Ekim annelerinde paylaşmıştım ama yaklaşık iki hafta oldu.
İnshaAllah kuzum yaaa bende çok isterimmmOyy hadi gözün aydın inşallah güzel haberlerle dönersin
Kan testi mi yaptıracaksin canım daha sonra hiç test yaptın mı evdeİnshaAllah kuzum yaaa bende çok isterimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?