Biraz daha iyiyim canım, enfeksiyon geçiyor herhalde baya toparlandım çünkü, sagolasin sorduğun içinBugün nasılsın dilosum? Enfeksiyonun geçti dimi?
Ben her türlü toplarim,sen iki canlisin seni sormak benim için daha önemli
Ohhh çok şükürBiraz daha iyiyim canım, enfeksiyon geçiyor herhalde baya toparlandım çünkü, sagolasin sorduğun içinsadece 2 gündür gebelik belirtilerim kesildi biraz düsünceliyim
Sen nasılsın iyisindir insallahh canım benim❤❤❤❤
Hangi hastalık olursa olsun hep gece çıkıyor zaten acısı, aman kendine dikkat et bol bol c vitamini tüket canim❤Ohhh çok şükür
Hafifliyordur belki belirti arama aman diyeyim
Ben de iyiyim şükür gece olsun istemiyorum agrilardan
Evet bir gölge var gibiKızlar arkadaşımın testi bu. Sizce hamilelik var mı sanki ben de testinde hafif bi çizgi gördüm
İnshaAllah tutmuştut canım çok isterim..Kızlar ben döngümün 23. Günündeyim ovulasyon testlerim pik olmadı ama baya koyu çıktı çıktı sonra siliklesti ben yinede değerlendirdim şimdi incir kuru yapmak istiyorum ama eğer yumurtlama olmuş da bebek tutmuşsa zarar verir mi acaba
Canim zaten yumurtlama olmamış daha bugün oldu yumurtlama sadece 1 tane incir yemiştim bide soğan suyu içmiştim grip olduğum icinİnshaAllah tutmuştut canım çok isterim..
Vallaha ben bilemedim bir zararı olurmu ama keşke şey yapsan . Beklesen bir .. belki tutacak olmazsa birdahaki aya incir kürünü yap ..
Oy senin resmini yerimHangi hastalık olursa olsun hep gece çıkıyor zaten acısı, aman kendine dikkat et bol bol c vitamini tüket canim❤
İnsan belirti yaşayınca zorlaniyor kesilince de bisey mi oldu diyor işte doğurmadan rahatlık yok kimseye
HastayımmmmKizlaar naber hamişleeer nasıl gidiyor..?
Kuzumm geçmiş olsun..Hastayımmmm
Sen nasilsinnn❤❤
Sagolasin canım Allah sağlıkla imtihan etmesin sizleri ❤❤❤Kuzumm geçmiş olsun..
Iyim çok şükür .. bir şikayetim yok sadece sabr ediyorumm
Benden komik bi fotoğraf beklenirdi ama bunu görünce dayanamadimCok sevdim
Çok şeker olmuş senin gibiBenden komik bi fotoğraf beklenirdi ama bunu görünce dayanamadim
Senden de gelsin güzel haber sende yappÇok şeker olmuş senin gibi
bigun idare eder bigun asırı halsiz baylcam sanyorum ayakda duramiyorum surekli yatmakdan hasta gibi cok daraldım daha 5hafta altı gunluk gerisi nası gecicek aceba bu halsizlikler ne kadar suruyoKizlaar naber hamişleeer nasıl gidiyor..?
Ayyy inşallah dua et dilosumSenden de gelsin güzel haber sende yapp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?