Aynen hep o iki kırmızı cizgiyi kopkoyu görmek istiyorum derdim o yüzden bir de takip etmek için tekrarlamistim benKoyulaşmasını takip etmek de ayrı güzel ama
Hmm. Benim genelde senin diğer test gibi olurdu en koyu haliBenim pik boyle oluyo t daha koyu bu geçen ayki
Evde fazladan vardı diye yapıyordum yapmam heralde dahaAynen hep o iki kırmızı cizgiyi kopkoyu görmek istiyorum derdim o yüzden bir de takip etmek için tekrarlamistim benama şimdi yapmana gerek yok kuzum değerin güzel zaten
Kıyamam sana minik tırtılın anası, hazırlıklı ol bak daha 15 kilo falan alacağız.Ben zaten siskoyum kuzum arada bir yasiyorum böyle şeyler
Ama dün yüksek bel pantolonum vardı onu giymistim mideme baskı yapınca biraz reflüyü tetikledi resmen
İşte buna ağlamak istiyorum hemde coookkkKıyamam sana minik tırtılın anası, hazırlıklı ol bak daha 15 kilo falan alacağız.
Elde fazla olunca tabiEvde fazladan vardı diye yapıyordum yapmam heralde daha
O şişkinliği ilkinden bilirim ben, eğildiğimde pantolonun düğmesi fırlamıştı, o zaman 55 kiloydum düşün nasıl bir şişkinlikse.İşte buna ağlamak istiyorum hemde coookkk
Birde şu sorunları yasadigimdan beri aşırı şişkinlik var bende o yüzden de pantolonlarda sıkıntı yaşadım
Valla kuzu şu hastalığım bi geçsin cok yürüyüş yapmak istiyorum hem o zaman dengeli kilo alımı olurO şişkinliği ilkinden bilirim ben, eğildiğimde pantolonun düğmesi fırlamıştı, o zaman 55 kiloydum düşün nasıl bir şişkinlikse.
Ama sağlıklı bir gebelikte 12-15 kilo alımı oluyormuş bebeğim.
Kesinlikle bebeğim, her gün yarım saat harika olur, ben yürüyorum her gün. Kasık fıtığıyla zor oluyor ama dayanıyorum evde oturup şişmektense.Valla kuzu şu hastalığım bi geçsin cok yürüyüş yapmak istiyorum hem o zaman dengeli kilo alımı olur
Çok iyi yapıyorsun kuzu bende şunları bi atlatayım baslicam vallaKesinlikle bebeğim, her gün yarım saat harika olur, ben yürüyorum her gün. Kasık fıtığıyla zor oluyor ama dayanıyorum evde oturup şişmektense.
Ee bedava buu
İnternete özel ürün bu aşkısı, bak:Ee bedava buubende çıkarsam bi bakayim
Ay negzellll kızlar ben hala inanmıyorum ya anca karnım çıkarsa depiği yersem karnıma öyle hissederim sjdjdjdhdbdb
Ben de öyleyim ama çaktırmamaya çalışıyorum.Ay negzellll kızlar ben hala inanmıyorum ya anca karnım çıkarsa depiği yersem karnıma öyle hissederim sjdjdjdhdbdb
Ben yürümüyorum ya bugün eşim yoktu diye yürüyerek hastaneye gittim korka korka lekelenmem başlar yine diyeKesinlikle bebeğim, her gün yarım saat harika olur, ben yürüyorum her gün. Kasık fıtığıyla zor oluyor ama dayanıyorum evde oturup şişmektense.
Yine takip ettireyim mi kan tahlilleriniBen de öyleyim ama çaktırmamaya çalışıyorum.
Birkaç hafta sonra başlarsın yavrum şu zamanları bir atlat.Ben yürümüyorum ya bugün eşim yoktu diye yürüyerek hastaneye gittim korka korka lekelenmem başlar yine diye
Teşekkür ettim kuzum attım sepeteİnternete özel ürün bu aşkısı, bak:
ebebek Hamile Ajandası - ebebek
ebebek Hamile Ajandası uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Dışardan bakıldığında komik gibi ama kendimi o hastanın yerine koydum ve hem şikayet eder hem de bir daha o doktora muayene olmazdım, muayene esnasında telefonu açmak nasıl bir terbiyesizlik.Yine takip ettireyim mi kan tahlillerinidoktor pazartesi gel dedi. Dedim hocam şöyle böyle soru sordum elim şu an hastanın vajeninde dedi progestanıı kullan pazartesi gel dedi ay hala gülüyorum nasıl kahkaha patlattım o an djfjfnndjfhdjdhf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?