İlk değerle ikinci arasında 3 kat var bu 2 kat olunca korktum doğrusuGayet iyi canım 2 katından fazla artmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk değerle ikinci arasında 3 kat var bu 2 kat olunca korktum doğrusuGayet iyi canım 2 katından fazla artmış
Yok canım yuzde 66 yeterliymis 2 günde. Benim iki kat artma bile olmamıştı en son hatırlarsan 6 günde 56dan 313e çıkmıştı. 2 günde 2 kat desen az kalıyordu deger yani. Sonra şükür toparladı. Senin çok iyi kafana takmaİlk değerle ikinci arasında 3 kat var bu 2 kat olunca korktum doğrusu
Ne bileyim ya hala inanamıyorum ki her gün evde idrar testi yapıyorum koyulaşma ne durumda diye djfjfjfjjfYok canım yuzde 66 yeterliymis 2 günde. Benim iki kat artma bile olmamıştı en son hatırlarsan 6 günde 56dan 313e çıkmıştı. 2 günde 2 kat desen az kalıyordu deger yani. Sonra şükür toparladı. Senin çok iyi kafana takma
yapma canımm kan yeterli değil mi bak güzel artmışlar bence artık bebeğine odaklanNe bileyim ya hala inanamıyorum ki her gün evde idrar testi yapıyorum koyulaşma ne durumda diye djfjfjfjjf
Durumunuz nedir acaba
Hahah kıyamam sana bende ilk 12 çıkınca yapmıştım idrar testi 2 gün sonra 56 çıkınca yaptım sonra tekrar 2 gün sonra yaptım çünkü o kopkoyu iki çizgiyi görmek için 18 ayım geçtiNe bileyim ya hala inanamıyorum ki her gün evde idrar testi yapıyorum koyulaşma ne durumda diye djfjfjfjjf
Kendini bunun aksini düşünmeye ikna et yoksa işin zor, bkz beğendiğim pantolonun bedeni kalmadı diye ağladım hönküre hönküre.Ya ben çok duygusal bi gacıyım kesin ağlarım ağlarken burnum şelale gibi oluyor çok çirkinleşiyom
Noldu kuzum neye üzüldün bisey mi oldu? Hangi olay için ağlıyorsun yaniDiloşum ben fenayım, zaten sulu gözlü bir insandım. Cozuttum ya, köşe bucak kaçmaya çalışıyorum kocacığımdan, korkmasın diye. Ben her halta ağlıyorum bunun için çok erken değil mi sinirlerim çok bozuk. Dilos6342
İşte sorun orda, anlatsam deli derler.Noldu kuzum neye üzüldün bisey mi oldu? Hangi olay için ağlıyorsun yani
Noldu kız şöyle bakayım bi, erken başlamış olabilir canım herkes aynı olacak diye bisey yok kiiİşte sorun orda, anlatsam deli derler.
Dilos6342 mesela.Kendini bunun aksini düşünmeye ikna et yoksa işin zor, bkz beğendiğim pantolonun bedeni kalmadı diye ağladım hönküre hönküre.
Bende pantolonların içine sığamıyorum diye aglasiyorum bazenDilos6342 mesela.
Yok degil canım baya koyu ama eşit bile değilCanım bu pik yani bildiğin
Bekledikçe degisiyo tuhaflasiyo çizgilerDiğer testlerinde fotosu var mı canim
Allahım bir de o kısım var değil mi? Sen erken mi başladın bebitom, az bekleseydin beraber sığamasaydık.Bende pantolonların içine sığamıyorum diye aglasiyorum bazen
Benim pik boyle oluyo t daha koyu bu geçen aykiCanım bu pik yani bildiğin
Ben zaten siskoyum kuzum arada bir yasiyorum böyle şeylerAllahım bir de o kısım var değil mi? Sen erken mi başladın bebitom, az bekleseydin beraber sığamasaydık.
Dimi ya yapmayayım artıkyapma canımm kan yeterli değil mi bak güzel artmışlar bence artık bebeğine odaklan
Koyulaşmasını takip etmek de ayrı güzel amaHahah kıyamam sana bende ilk 12 çıkınca yapmıştım idrar testi 2 gün sonra 56 çıkınca yaptım sonra tekrar 2 gün sonra yaptım çünkü o kopkoyu iki çizgiyi görmek için 18 ayım geçti
Artık güzel artmış endişelenmene gerek yok canisi