Ben kendime iyi doktor bulamadım. Devlet hastanesine gidecegim şuanlık. Oda biraz geç gidiyim dedim hem kalp atışınıda duyarım diye. 7 haftalıkda duyuluyormuş ekseriAdete göre hesaplanır kuzum zaten doktorlarda öyle hesaplar, sen niye o kadar geç gidiyorsun canım? Doktor beni tekrar çarşamba çağırdı, sende gitsin görürsün ki
Bi sıkıntın yoksa bekle o zaman canım, en iyisini yapmış olursun sabrına hayran kaldım beklersenBen kendime iyi doktor bulamadım. Devlet hastanesine gidecegim şuanlık. Oda biraz geç gidiyim dedim hem kalp atışınıda duyarım diye. 7 haftalıkda duyuluyormuş ekseri
Patatesgiller olacaksınız, aaaayyy küçük bir patates doğuracak bu kııız.Ahahah ya kıyamam sana yaaayiyemiyorum ki başka bisey dünde dersimi aldım patatesle mutlu mesut bir hayatım var artık benim bi de eşim de gelince napariz bilmem ona da veririm bi haşlama yesin dursun ahaha ben yemiyorken ona yemek yook
Aynen doktorlarla da görüşelim de son ana kadar bile değişebiliyor, sağlıklı ve güzel geçsin de allahin izniyle gerisini atlaticaz
Ayyy minnoş bir patatessPatatesgiller olacaksınız, aaaayyy küçük bir patates doğuracak bu kııız.
Çok isterse mutfak orda girsin yapsın ama gizli gizli yesin, gebe ve patatesli kadın var evde.
Ben panik atağı söyledikten sonra bana normal doğum yaptırtmaz zaten ama yine de en hayırlısı hangisi olacaksa o olsun. İnşallah minnoşum biz şimdi ilk trimester’i atlatmaya bakalım.
Arada bir kumpir yapın, çeşit olsun.Ayyy minnoş bir patatess
Adam tek kolla nasıl yaparsa artık o da bana muhtaç şuan o yüzden al eline patatesi kemir derim
Ablamında anksiyete ve panik atağı var, hamilelikten önce ilaç kullanıyordu, doktora söyleyince zaten direk sezaryen ayarladilar, belki senin de öyle olur
Aynen biz şu çalkantılı ilk dönemi atlatalım da bi insallahh
Haha bi de benim doğum günüm bu hafta daha şimdi konuştuk eşim de diyor yemeğe gideriz, dedim yemek yiyemiyoruz e yemeğiArada bir kumpir yapın, çeşit olsun.
Şaka bir yana haşlanmış patatesi de severim ama ne zamandır yemiyorum, yarın sabah yapayım bari.
İnşallah bebeğim, Allahım bu kullarının dualarını kabul et, bebelerini sağ salim kavuştur, amin.
Ah Diloşum iyi ki doğmuşsun şimdiden nice mutlu yıllar dilerim.Haha bi de benim doğum günüm bu hafta daha şimdi konuştuk eşim de diyor yemeğe gideriz, dedim yemek yiyemiyoruz e yemeğio zaman evde kumpir yapar yeriz dedi senin yorumunu da görünce kahkaha attım bu kadar mı denk gelir
Amiiin amiiin bütün hamileler bebislerine sağ salim güzelce kavuşsun inşallah
Ayy çok teşekkür ederiimmAh Diloşum iyi ki doğmuşsun şimdiden nice mutlu yıllar dilerim.Dik kumpirin üstüne bir mum, bitti gitti işte.
Yumurtlamanın üstünden 12 gün geçtiyse çıkar silikte olsaKızlar regl başlamasına 3 gün var, ama belimde ve sol kasıkta batma var göğüs hassasiyyeti var dokununca acıyor dün kahverengi leke gördüm test yapsam çıkarmı, az önce biri 4 gün kalmış pozitif gördü
Ben 3 gün kala öğrendiim, hadi patlat bir erken gebelik testi.Kızlar regl başlamasına 3 gün var, ama belimde ve sol kasıkta batma var göğüs hassasiyyeti var dokununca acıyor dün kahverengi leke gördüm test yapsam çıkarmı, az önce biri 4 gün kalmış pozitif gördü
Ben 4 gün kala öğrendim canim silik çıkmıştı kasette. Erken gebelikte daha belirgindi. Belki çıkar belirtilerin varsa yap benceKızlar regl başlamasına 3 gün var, ama belimde ve sol kasıkta batma var göğüs hassasiyyeti var dokununca acıyor dün kahverengi leke gördüm test yapsam çıkarmı, az önce biri 4 gün kalmış pozitif gördü
Peki sabah ilk idrarda mı doğru çıkar yoksa şimdi de yapsam olur mu? Su içmedim 1-2 yudum çay içtim ama meyve ve yemek yedim fark eder mi?Ben 4 gün kala öğrendim canim silik çıkmıştı kasette. Erken gebelikte daha belirgindi. Belki çıkar belirtilerin varsa yap bence
ben Azerbaycanlıyım burda yaşıyorum, erken gebelik testi burda bulabilir miyim bilmiyorumBen 3 gün kala öğrendiim, hadi patlat bir erken gebelik testi.
Oğlum şubatta okula başlıyor onun hüzünlü ve sevinci var ,Hem de nasıl.
Niye pas geçtiin?
İnternetten doktor yorumlarına bak. Ben benimkini öyle bulmuştum ve doktora gitmeyi hiç sevmeyen ben, kadın doktoruma gideceğim zaman heyecanlanıp seviniyorumBen kendime iyi doktor bulamadım. Devlet hastanesine gidecegim şuanlık. Oda biraz geç gidiyim dedim hem kalp atışınıda duyarım diye. 7 haftalıkda duyuluyormuş ekseri
Test yapan yokmu
4 ocak tutmamıştı ccanım ama sanırım 31 ocak tuttu bugün test yaptım pozitifTest yapan yokmu kızlar
Ooy oyyOğlum şubatta okula başlıyor onun hüzünlü ve sevinci var ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?