- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 198
- 32
Yaaa öyle mi çok mutlu oldum hayırlı olsun canim sağlıkla ilerlesin inşallah4 ocak tutmamıştı ccanım ama sanırım 31 ocak tuttu bugün test yaptım pozitiftopigin şans getirdi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa öyle mi çok mutlu oldum hayırlı olsun canim sağlıkla ilerlesin inşallah4 ocak tutmamıştı ccanım ama sanırım 31 ocak tuttu bugün test yaptım pozitiftopigin şans getirdi bana
Bekliyorum şubatın sonunda gidecegim sende bekleBi sıkıntın yoksa bekle o zaman canım, en iyisini yapmış olursun sabrına hayran kaldım beklersen
Allah razı olsun İnşallah bakalım işte bir kaç tavsiye üzerine buldum ama şuan bir devlete gideyimdeİnternetten doktor yorumlarına bak. Ben benimkini öyle bulmuştum ve doktora gitmeyi hiç sevmeyen ben, kadın doktoruma gideceğim zaman heyecanlanıp seviniyorum inşallah gönlüne göre bir doktor bulabilirsin
Canım doktor çağırdı ki beni, hem hastayım o yüzden geciktirmek istemiyorumBekliyorum şubatın sonunda gidecegim sende bekle
Amin canim teşekkür ederimYaaa öyle mi çok mutlu oldum hayırlı olsun canim sağlıkla ilerlesin inşallah
Evet gitmem lazım ne bileyim sorun yaşamadım hiç gerek duymadım canım en son pandemiden 1 ay önce gittimÖylemi.. iyi bari gelsin yaaa.. benim gelmedi hala sisitimmmm resmen.. iki sene doktorsuz olurmu canim gitmen lazım tabi
Aynen pandemiden önce gittim oyuzden doktorum başka yere gitmiş artık iyi doktor arıyorum buldum gibi. Regliden hemen sonra gidicem hem yumurtlama şeysini takip etsinNasıl yani 2 senedir hiç doktora gitmedin mi?
Bence sabah yapman daha doğru olur canım. İdrarın azıcık seyrelmesi dahi etkiler diye dusunuyorum. Azıcık daha sabret bence yarın sabah paylaş bizle dePeki sabah ilk idrarda mı doğru çıkar yoksa şimdi de yapsam olur mu? Su içmedim 1-2 yudum çay içtim ama meyve ve yemek yedim fark eder mi?
Hımm geçmiş olsun git tabiCanım doktor çağırdı ki beni, hem hastayım o yüzden geciktirmek istemiyorum
Sen öyle diyorsunda canım.. normal doğum en sağlıklısı.. tam tersine herşey yepisyeni oluyormuşBen de sezaryen istiyorum kısmet olursa, ne bileyim vajina konusunda biraz hassasım.
E dedik ya düzelicez inşallah diye, sabır bakalım.
Beeeen A airy-fairyTabi pişirme den yiyen mi var ıyak
Vaaaaay demek Azeri bacimizsinn.. çok severimmmm.. çok değer verdiğim insanlar vardı bir zamanlar.. Azerbaycan dan... İndi Yadima düşübler..ben Azerbaycanlıyım burda yaşıyorum, erken gebelik testi burda bulabilir miyim bilmiyorum
Normal doğumun daha sağlıklı olduğunu biliyorum, hatta ben de isterdim demiştim sonraki cevaplarımda. Fakat panik atak hastasıyım ve doğum esnasında kriz geçirebilirim, bebeğe ve bana zarar gelmesi ihtimalinden dolayı doktorum normal doğumu tercih etmez. Ayrıca vajina konusunda gerçekten çok hassasım, orayı kestireceğime karnımı kestiririm.Sen öyle diyorsunda canım.. normal doğum en sağlıklısı.. tam tersine herşey yepisyeni oluyormuş
Ayyyy evet canım sonra gördüm devamını yorumlarınin... Hakkında hayırlısı olsun belkide gerçekten vakit geldiğinde kendin degsitirrisin fikrini . Amann neyse daha çok uzun bir yol var.. bide bu arada 3. Trimester de bol bol doğum videolarini izle canım.. bir yakın arkadaşım demişti doktoru tavsiye etmiş rahatlıyor musun mental.olarak insanların başına gelenler yada herhangi bir duurm olduğunda AA bunu görmüştüm deyip paniklemiyormussun.. dediğim gibi daha var zaten hele bir kalbini de duyalım minnaginNormal doğumun daha sağlıklı olduğunu biliyorum, hatta ben de isterdim demiştim sonraki cevaplarımda. Fakat panik atak hastasıyım ve doğum esnasında kriz geçirebilirim, bebeğe ve bana zarar gelmesi ihtimalinden dolayı doktorum normal doğumu tercih etmez. Ayrıca vajina konusunda gerçekten çok hassasım, orayı kestireceğime karnımı kestiririm.
İnşallah, çok teşekkür ederim. Ama o doğum videosunu ben bir ara izlemeye kalktım da atak krizi yokladı beni, çarpıntım tuttu çok kötü oldum.Ayyyy evet canım sonra gördüm devamını yorumlarınin... Hakkında hayırlısı olsun belkide gerçekten vakit geldiğinde kendin degsitirrisin fikrini . Amann neyse daha çok uzun bir yol var.. bide bu arada 3. Trimester de bol bol doğum videolarini izle canım.. bir yakın arkadaşım demişti doktoru tavsiye etmiş rahatlıyor musun mental.olarak insanların başına gelenler yada herhangi bir duurm olduğunda AA bunu görmüştüm deyip paniklemiyormussun.. dediğim gibi daha var zaten hele bir kalbini de duyalım minnagin
İnshaAllah cooook güzle geçer snein için bu dönem
Egetürk dimi? Sadece gurbetciler yapiyor demekki hahahBeeeen A airy-fairy
vallaha sandwich arasına çok güzle gidiyor çiğ çiğ ..
Tabi şuan yemiyorum cunki sucuk yok burdaa
selamlar canm kac haftalıksın Hayrlisiyla saglkla al kucagina insaallah panik atak icin ilac kullanıyomusunNormal doğumun daha sağlıklı olduğunu biliyorum, hatta ben de isterdim demiştim sonraki cevaplarımda. Fakat panik atak hastasıyım ve doğum esnasında kriz geçirebilirim, bebeğe ve bana zarar gelmesi ihtimalinden dolayı doktorum normal doğumu tercih etmez. Ayrıca vajina konusunda gerçekten çok hassasım, orayı kestireceğime karnımı kestiririm
Selaam. Daha 3-4 haftalığım birkaç gün oldu öğreneli, çok teşekkür ederim, aminn inşallah.selamlar canm kac haftalıksın Hayrlisiyla saglkla al kucagina insaallah panik atak icin ilac kullanıyomusun
Seni çok iyi anlıyorum. Benim atagim var ilaç kullanmamaya direniyorum. Söyle düşünüyorum daha öncekine bisey olmadı şimdide olmayacak. O Bi kaç aydır beni idare ediyor çok şükür.Normal doğumun daha sağlıklı olduğunu biliyorum, hatta ben de isterdim demiştim sonraki cevaplarımda. Fakat panik atak hastasıyım ve doğum esnasında kriz geçirebilirim, bebeğe ve bana zarar gelmesi ihtimalinden dolayı doktorum normal doğumu tercih etmez. Ayrıca vajina konusunda gerçekten çok hassasım, orayı kestireceğime karnımı kestiririm.
Ozaman hamilesindir canım hayırlı olsunkzlar en son adet tarihim 29 aralık gecen salı kaset test yapdm cift cizgi ckti anında emin olamadım erken gebelik testi yaptım bi saat sora oda cift cizgi cktı salı doktor randevum var bilerek kan testi yaptrmadım daha adetimde gecsin diye sizce salı gunu negatifle karsilasma ihtimalim varmı normalde bir iki gun gecmis gibi simdi cift cizgi gorsemde genede adet olucam psikolojisinde beklemedeyim insaallah salı gunu baska biseyle karsılasmam