Ahhsjdhdjd trendyoldan aldım canım laboquick marka yani bende indirimi görünce kaçırmak istemedim bir de kargo bedava olsun diye de fazladan aldım lazım olur diyeAy hangi sitede o ya ben 10 tane artimedi 60 liraya aldım daha yeni bileydim 30 taneden alırdım her çişte test yapardım artik
Maşallah canım cok cok iyiKizlar benimde içim içimi yedi bugün. Kanamam vs yok çok şükürama adet ağrılarım vardı baya. Bide artışı merak ettim. Beta bugün 253 çıktı.
22 Ocak 17
24 Ocak 49
28 Ocak 253 çıktı. Artış konusunda iyi değil mi.
Sen ne güzel konuştun öyle.... Kız bişey değilde bebeye radyasyondan zarar verir sürekli dinlemek .. kucağına alınca göğsune yatınca dinlersiin bol bol
Göreceksin inşallah idrarda çıktıysa tamamdırÇok şükür çok şükür, bir de kan verip sonucu görsem şöyle.
Seninde değerlerini okudum canim maşallah korkulacak bişey yok iyimi test yaptın bugun güzel ilerliyor gönlünü ferah tutMaşallah canım cok cok iyi❤
Koca bir sayfa İNŞALLAH yazabilirim.Göreceksin inşallah idrarda çıktıysa tamamdır
Sağlıklı olsun bir sorun çıkmasında canım inşallah sağlıklı güzel bi şekilde ilerler kucağına almak nasip olur inşallah insallahhhhTek önlemimiz 9 ay boyunca kan sulandırıcı iğne kullanmak olacak Allahın izniyle bebeğim. Yani 9 ay hamileliğin tadını çıkarmayı o kadar isterdim ki, her kontrole yüreğim ağzımda gideceğim maalesef, Allah yardımcımız olsun, kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza.
Yaaa kuzum hayırlı olsun baya belli yaniKızlar selam ben bu gün test yaptım çıktı sonra bida yaptim gene derinden silik çıktı bu ne olabilir bat 27 28 günlerim hafta sonu geçerse öle gideyim diyorum kana bı yorum yapar mısınız seviniyorum diğer yandan üzülüyorum
Senin o güzel yüreğini seveyim, siz ne güzel insanlarsınız be. Kimle paylaşacaktım siz olmasanız şişerdim yemin ediyorum içimde tutmaktan.Sağlıklı olsun bir sorun çıkmasında canım inşallah sağlıklı güzel bi şekilde ilerler kucağına almak nasip olur inşallah insallahhhh❤
Canım benim biliyosunSeninde değerlerini okudum canim maşallah korkulacak bişey yok iyimi test yaptın bugun güzel ilerliyor gönlünü ferah tut
Tatlım yumurtlamadan sonra akıntın nasıldı fark ettin mi aklında mı yardım edin banaBebeğim çok geçmiş olsun, üzüldüm çok. Güvenemiyorum işte bu yüzden. Bugün vereyim ben tamam.
Bende o kadar belirti okudum 1.5 yıl hiçbirinin belirtisini yaşamadım sendeki belirtiyi yaşadım burdan okumuştumBilmiyorum canım inan çünkü her kadının vücudu farklı, benim en belirgin belirtim kasıklarimi yukarı çekiyorlar gibi olmuştu geriliyor gibi öyle bi ağrı vardı onu ilk kez yaşadım, ama diğerleri hep adet öncesi belirtileriydi
Bebeğim o idrardaki beyaz şeyler bende de oldu idrar enfeksiyonu çıktı. Şu an enfeksiyonum var maalesef, bir idrar testi mi versen?Kızlllaaaaar bana yardım edin akıl verinadetim gecikti demiştim ilk defa 8 gün gecikmeden sonra olmuştum.bu ay 25 i gbi yumurtlama oldu takvimde öyle ve belirtilere görede öyle.şimdi akıntım oluyor böyle nasıl söylesem beyaz yoğun krem gbi kokusuz.enfeksiyonum flan yok doktora gitmiştim gecen ay.bide sanki bugün ki idrardım da beyaz tortular mı desem minik minik birseyler vardı bunlar neden oluyor yine mi hamile değilim kusura bakmayın açık açık yazdım
Yumurtlamadan sonra şeffaftı benimki tıpkı yumurtlama dönemindeki gibiydi, ama hamile olan arkadaşlarımızda beyaz akıntı oldu.Tatlım yumurtlamadan sonra akıntın nasıldı fark ettin mi aklında mı yardım edin bana
Canımsın yorumun için sağol.inşallah bebişin seninledirBebeğim o idrardaki beyaz şeyler bende de oldu idrar enfeksiyonu çıktı. Şu an enfeksiyonum var maalesef, bir idrar testi mi versen?
Ay ben de hep laboquick alirdim ama hep negatifti soğuttu beniAhhsjdhdjd trendyoldan aldım canım laboquick marka yani bende indirimi görünce kaçırmak istemedim bir de kargo bedava olsun diye de fazladan aldım lazım olur diye
Ah canimmmm benimmm sizin yüreğinizde öyle bazen karşıdan bile olsa kucaklamak istiyorum sizleri güzel yüreğiniz düşünceleriniz hemen belli oluyor bak yazarken bile gözler dolduSenin o güzel yüreğini seveyim, siz ne güzel insanlarsınız be. Kimle paylaşacaktım siz olmasanız şişerdim yemin ediyorum içimde tutmaktan.
Ne demek minnoşum.Canımsın yorumun için sağol.inşallah bebişin seninledirgeçen ay doktora gittim ben çoook az enfeksiyon var ama seni rahatsız etmez yine de fitil veriyorum hiç kalmaz demişti bu ay kullandım.bi 10 gün kadar oldu biteli.yani enfeksiyonum flan yok.rahim temiz demişti
Şeffaf akıntım oldu bitti sonra bu akıntı oldu işte.önceden de olurdu ama yumurtlamadan hemen sonra böyle yoğun olmazdı ve coook az olurdu şimdi neden böyle acabaYumurtlamadan sonra şeffaftı benimki tıpkı yumurtlama dönemindeki gibiydi, ama hamile olan arkadaşlarımızda beyaz akıntı oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?