Teşekkür ederim Allah isteyen herkese en kolay şekilde nasip etsinHarikaaaa iyi olmaz mı Cok sevindim canım hayırlı olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim Allah isteyen herkese en kolay şekilde nasip etsinHarikaaaa iyi olmaz mı Cok sevindim canım hayırlı olsun
Valla netten 30 tane sipariş vermiştim pazartesi gelecek 90 TL tabi dayanamadım bugün eczaneden aldım test yapmak için 10 tlydi kaset testKızlar bu gebelik testi ne kadar ya paso yapiosunuz
Gebelik hormonu mu? Kulağa hoş geliyor biiiirrr daha söyyleeğğJahshdjsjsj demek hatırlamadın gebelik hormonlarına veriyorum
İnşallah canım hep birlikte sağlıkla kavuşalım bebişkolarımıza
Bu günBozuk durmuyor sanki ya, bat ne zamandi
Yarın test yap kan ver benceBu gün
Yaninokdar umutsuzmussunki stok yapmışsın. Sen smdi artık hamilesin. Onları lütfen bana gönder ziyan etme buna gönlüm el vermezValla netten 30 tane sipariş vermiştim pazartesi gelecek 90 TL tabi dayanamadım bugün eczaneden aldım test yapmak için 10 tlydi kaset test
Bence de burası çok iyi de çok konuşulunca insanın beyni sulanıyorKuşum kendime biraz zaman verdim farkli uğraşlar falan iyi geliyor. Zihnimi azıcık toplamaya çalışıyorum
Canim beyaz akıntın nasıl oluyorduCanım ben bu ay femara ve catlatma iğnesi kullandım
Normalde ilaç kullanmadan akıntım olmaz
İlaç kullanınca hep yumurta büyürken ve çatlayınca o beyaz akintim olurdu doktorda ilaç yapıyor derdi ama adete kadar çoktan geçerdi
Bu sefer afedersin ilişki de farkettim ben hiç kesilmedi bu zamana kadar az az da olsa geldi hep, çok yoğundu
Valla burası uğurlu geldi bana her gün bi hamilelik haberi aldık pozitif düşündük bizim de oldu çok şükürGebelik hormonu mu? Kulağa hoş geliyor biiiirrr daha söyyleeğğ
Amin minnoşum amiiin.
Evet hiç umudum yoktu ama oldu çok şükür senin de olur inşallah bat ne zaman? Arkadaşım senden önce davrandı ziyan etmicem yaYaninokdar umutsuzmussunki stok yapmışsın. Sen smdi artık hamilesin. Onları lütfen bana gönder ziyan etme buna gönlüm el vermez
Bildiğin krem gibiydi canım afedersin el kremi gibi yani yoğun ama az geliyordu, şimdi de öyle çok çok az geliyorCanim beyaz akıntın nasıl oluyordu
Ay hangi sitede o ya ben 10 tane artimedi 60 liraya aldım daha yeni bileydim 30 taneden alırdım her çişte test yapardım artikValla netten 30 tane sipariş vermiştim pazartesi gelecek 90 TL tabi dayanamadım bugün eczaneden aldım test yapmak için 10 tlydi kaset test
Çok şükür çok şükür, bir de kan verip sonucu görsem şöyle.Valla burası uğurlu geldi bana her gün bi hamilelik haberi aldık pozitif düşündük bizim de oldu çok şükür
Göreceksinnn benim cok silikti 12 çıkmıştı senin güzel bile çıkacak değerinÇok şükür çok şükür, bir de kan verip sonucu görsem şöyle.
6gün geçmişti canım şuanda bile regl olucakmışım gibi ağrım var aslında ama yarına randevu aldım hemen gidip baktırıcam biCivcivi Ekledim canim hayirli olsun sağlıkla ilerlesin
Hayirli olsun sağlıkla ilerlesin bat ne zamandı
Tebrik ederimmmmm.. çok Sevindim gerçekten.. 30 ocak bat dediğinde dedim daha var yaaa nedne pes ettiki demistimÇok şükür çok şükür, bir de kan verip sonucu görsem şöyle.
Yine rahatlattın mı beni ne yaptın sen?Göreceksinnn benim cok silikti 12 çıkmıştı senin güzel bile çıkacak değerin
Canim o bende de oluyor beyaz krem gibi dediğin gibi az ama iki üç damla her gün ara ara bakıyorum belirti olabilir mi acaba bilmiyorumBildiğin krem gibiydi canım afedersin el kremi gibi yani yoğun ama az geliyordu, şimdi de öyle çok çok az geliyor
Evett daha da rahatlayacaksan 12 çıkan testin fotosunu atayımYine rahatlattın mı beni ne yaptın sen?