Gebeliğe Hazırlık Ocak 2022 gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mavisim hep dualarimdasiniz etmez olur muyum valla bi yandan iyi bi yandan kotu gidiyor su istirfalar mide bulantilari olmasa superim neyse ki gececek bunlarda darisi size olsun insallahhhhh❤❤
Bu dönemler de olur canim kısa süre de geçer inşallah öncekiler de olmuş muydu mide bulantısı fark ediyor mu Amin inşallah kuzum

2022 umutla, heyecanla, bebişle gelir inşallah canım. Yeni bat tarihim 29 Ocak inşallah meleğime kavuşacağım ay olur

Çok geçmiş olsun annen için üzüldüm bebeğinize de maşaALLAH sağlıkla kucağına alırsın inşâALLAH

Bende şimdi folidays kullanıyorum
3 ay sabah akşam içince inofolici 10 gün dayanıyor bi de baya masraflı oldu aylık 300u geçiyordu
Ohoo ben girmiyorum bile oralara 1 aşılama 2 rahim filmi ilaçlar hariç baya tuttu zaten 1 buçuk senedir haddi hesabi yok Allah yardımcımız olsun ama maddi de dayanmıyor artık

carrfourda vardı canım, bıde 101de olablılır .
oldunlastırmak ıcın ben bır domates ıle avakadoları posete baglıyorum 2-3 gunde olgunlasıyor
Aa domatesi bilmiyordum ben hep elma ile olgunlaştırdım ya da olgununu satın aldım. Hepsine bakacağım artık, dün Şok’ta da bulamadım. Ne oluyor böyle?

Canım ya Avokadonun ne faydası hamilelikte..Sayfa hep avokado yiyenlerle dolu..Ben hayatımda hiç yemedim..Kendimi bi tuhaf hissettim
canım hamıle kalmayı kolaylastırdgı bır akademı de onaylanmıs ayrıca ock fazla folık asıt ıcerıyor, fazlaca da vıtamın ıcerıyor

Valla benle eşimde çok severiz hatta çekirdeğini suya koydum inşâALLAH koklenirse ekecem biz tako ile limonlu sosunu yapip yiyoruz genelde hazır alıyoruz veya haşlanmış yumurta eziyor kari koyup avukado mayonez la tost yapip yiyoruz şahane oluyor... sevmeyenler yb dan bir sürü tarif var bakın ordan kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…